soulberry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 buralarda tanıyanı seveni vardır mutlaka. haberi olmayanlara da iyi olur. çizgi roman seven sevmeyen herkes gitmeli diyorum ben. ayağımızın dibine kadar gelmişken kaçırmamak gerek. orjinal işleri yayınlanıyo. henüz gitmedim, haftasonu gitmeyi planlıyorum. gerçek bi entelektüel bu adam, pek severim. http://www.ykykultur.com.tr/sergi/?yer=Sermet-Cifter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 alalah 0 mesaj, nasıl ya? :S gittim gördüm çok beğendim, çizgi romanlar için para biriktiriyorum. kesinlikle gidilmesi görülmesi gerek, özellikle çizgi roman severler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Enki Bilal çok beğendiğim adamlardan birisidir. Dystopia temalı şeylerin hastasıyım zaten. Enki Bilal da müthiş bir dünya sunuyor. Ancak İstanbul'da olmadığım için gidemedim. Gitmek görmek isterdim aslında. Keşke birileri fotoğraf felan çekse de görmüş kadar olsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 eee serginin kitabı var aslında, sergideki işleri kitaba basılmış yani, satılıyodu 16 ytl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 aa ne güzel. her kitapçıda mı satıyorlar yoksa sadece sergide mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 her kitapçı da var mı bilmiyorum, hiç rastlamadım başka yerde. ama serginin yanındaki kitapçıda satıyorlardı inşallah bitmemiştir, ben de alacaydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bir tane de bana alıver, kargolat. kargo ve kitap masrafı bana ait :) (steam'de felan bi oyun hediye ederim :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hahha tamam param olursa 2 tane aynanda alacak kadar alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar