ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 MrMarvelous said: Sen önce ne yazdığını oku ondan sonra çıkış neyse sen yakinda dersin nasil olsa telefon kameralarinin en kötüsü bile digital makinelerden iyi ceker diye alistik bu haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sonyericssonun sitesindeki videolarını izledim daha bi ısındım zaten iphone u hiç sevmemiştim bence sonyi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 konuyu tekrar yoluna soktugun icin tesekkur ederim devil. Yari yariya gibi durum. Poff. ikisini de denemek lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 iphone'unun flash desteği yok. muhtemelen hic bi zamanda olmıyacak. flashla yapılanlar yapılmışlar yapılacaklar, apple'ın izin vereceğinden cok daha fazla olucaktır her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Alma iphone ek olarak senin işini smartphone görür ,düzgün birşey al n72 or BB al. Bende şuan tartışmaya yol açan bütün telefonlar var bana kalsa hepsini çöpe atarım, ne bir çığır açmışlıkları var nede kullanıcıya yeni süper bir deneyim yaratmışlıkları çok daha önceden var olması gereken şeyler daha yeni yeni piyasaya giriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Nasıl? iPhone veya Xperia alma, git N72 al mı dedin yanlış mı okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yanlış yazmıştır n72 ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 n72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 cicekli lan bu. ofiste tassak oglani yapmayin beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İş için falan dedin olay bitti bence. Telefondan MS dokümanları okuyayım yazayım, outlook kişilerimi/randevularımı/notlarımı/maillerimi .... (uzar gider) bilgisayarımla senkronize edeyim, hele hele onenote kullanıyosan onenote mobile yükleyebiliyosun ki çok kullanışlı. Toplantıya sadece telefonunla girmen mümkün. Öyle yemeğini uzattın diyelim, 1:30da patron aradı , hede hödö dokümanını bul, dokümandaki bıdıları güncelelyip bana mail at dedi. Hiç istifini bozmadan windows mobile telefonunu çıakrıyosun, patroın seni çalışıyo zannederken sen rahat rahat kahveni içmeye devam ediyosun :) iphone kadar sevimli olmayacaı kesin ama üst seviye telefonlarda eskideki gibi ün yapmış olan windows hantallığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Son cümlenden hayatında hiç Omnia kullanmadığını çıkardım bilmiyorum yanlış mıyım. Windows Mobile, arayüzü HTC gibi üreticiler tarafından özel olarak modifiye edilmediği sürece gelmiş geçmiş en hantal ve en iğrenç mobil işletim sistemi bence. Windows 3.1 yükle telefona daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 O modifiye dediğn eklentiler arayüzü hızlandırmaz bilakis yavaşlatır. Üst seviye telefonlar işlemcileri falan sağlam olduğundan dah ahızlılar dedim. iphone kadar akıcı değiller tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yalnızca yavaşlıktan değil aynı zamanda kullanışlılıktan da bahsetmek istemiştim arayüz örneğini verirken. Henüz elime bir HTC geçmedi. O yüzden hızı konusunda yorum yapamayacağım. Ama arayüz konusunda diğer wm lerden kat kat önde gözüküyor, çok daha kullanışlı gibi. Bir HTC Touch Diamond bakayım ben incelemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 blackberry storm da fena değil azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 roket adam, zaten windows kullanan insanın yabancılık çekeceğin sanmam, zaten benim asıl argümanın iş konusuydu ilk postumda, bütün MS office ile çok iyi entegre olabilmesiydi. Arayüz için de kötü denemez yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 e71 yazıcağıma yanlış yazmışım, işden dolayı dönüp bakamadım topice kusura bakın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Stifler said: blackberry storm da fena değil azmo guzeldir de bu iki bahsettigim telefon geliyor, belese birine konacam... yeni telefon aldiramam yani :) aktiftablet said: İş için falan dedin olay bitti bence. Telefondan MS dokümanları okuyayım yazayım, outlook kişilerimi/randevularımı/notlarımı/maillerimi .... (uzar gider) bilgisayarımla senkronize edeyim, hele hele onenote kullanıyosan onenote mobile yükleyebiliyosun ki çok kullanışlı. Toplantıya sadece telefonunla girmen mümkün. Öyle yemeğini uzattın diyelim, 1:30da patron aradı , hede hödö dokümanını bul, dokümandaki bıdıları güncelelyip bana mail at dedi. Hiç istifini bozmadan windows mobile telefonunu çıakrıyosun, patroın seni çalışıyo zannederken sen rahat rahat kahveni içmeye devam ediyosun :) iphone kadar sevimli olmayacaı kesin ama üst seviye telefonlarda eskideki gibi ün yapmış olan windows hantallığı yok. tesekkur ederim. Evet windows mobile cok hantal, dogrudur kendim de arkadasin telefonundan biliyorum ama gel gor ki surada saydigin tum olaylar benim icin muhim. O yuzden 1 hafta xperia kullanacam, bi hafta da iphone, ama simdiden sanki xperia agir basacakmis gibi duruyor. gorecegiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 xperia türkiye'ye geliş tarihi belli mi bilen var mı belki de geldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar