Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleneksel Paticik Magic Turnuvası Denemesi

tunca

Öne çıkan mesajlar

tekrar bir bir deneyelim dedim, tarih dışında eski turnuva başlığındaki mesajla aynı, şöyle en az 6 kişi olsak yeter.(benim dışımda 5 kişi)

Tüm kartlar dahil. Tüm kartlar dahil olunca bazı aşırı dengesiz oyunun zevkini kaçıran kombolar yapılabiliyor ancak kimsenin o kadar hırs yapmayacağını düşünüyorum.

katılacak olanlar buraya katılacağım yazsınlar ve özel mesajla katılacakları deckleri ve varsa sideboardlarını göndersinler, herkes gönderdikten sonra foruma yazıcam herkesin destesini, daha sonra değiştirmek yok.

katılan herkes tüm katılımcılarla maç yapıcak.

10 Nisan gününe kadar en geç deckler gelsin ondan sonra belirlenecek zamana kadar da maçlar bitsin. maçlar 2ye varan kazanır şeklinde olacak kazanılan her oyundan 1 puan alıcaksınız yani 2-1 ise yenen 2 yenilen 1 puan alacak, maç sonuçlarını daha sonra açacağım forumdan bildireceksiniz, maçları oyuncular kendi aralarında ne zaman yapacakalrını karalaştıracakalar bu nedenle buraya isminizi yazdırırken msn falan verseniz güzel olur.(şart degil) bi de ayrıca başlık açarız, maçlarını yapmak isteyenler ordan da haberleşebilir.

maçları yapabileceğiniz programlar: apprentice ve magic workstation. programları kullanmak için daha detaylı bilgi magic tutorial başlığında var.

bu başlıktaki gereksiz mesajlar silinecektir, eğer turnuvayla ilgili konuşmak istediğiniz başka bir şey varsa yeni başlık açabilirsiniz.

hadi bakalım.

1. ye MTG Turnuvası 1.si title'ı verilicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
oha, black lotus falan gibi type1 kartlara da izin var mi yahu?

O_O

yok o kadar deil tabi ki =P yani şu an extended/classic turnuvalarda hangi kartlar serbestse burda da onlar serbest işte.
maksat herkes katılabilsin, t2 falan diyince millet kartları bilmiyo araştırmaya uğraşamıyo falan. ben de biliyorum çok dengesiz decklerin yapılabildiğini ama orasını da siz kendiniz ayarlayın işte, paticik ahalisinin oto-kontrolüne güveniyorum =P. yenmek için değil de oynamaktan zevk aldığınız orta düzey bi deckle katılı verin işte
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
B.k etmiş gibi olmak istemem'de Bir önerim var Tribal diyordunuz ya bir ara öyle birşey yapsak ? Elf , dwarf , goblin deckleri yapsak daha zevkli olmazmı.

Birde type olmayınca öyle kombolar cıkıyor ki işin içine İstersen rare'sız deck olsun fark etmiyo.

bunu bi yapalım, baktık yeterince katılım oluyor, daha sınırlandırılmış şekilde yeni turnuva yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

bu turnuvayı bi adam akıllı yapalım ben de tribal istiyorum zaten. tribalda da goblin, elf, zombie gibi bi kaç çok bilinen ve güçlü decki yasaklamayı düşünüyorum daha zevkli olması açısından. ama şimdilik bu turnuvaya yoğunlaşalım lütfen ve bir an önce deckleri yollayın, 10 nisan sınırı koydum ama daha erken gelirse deckler daha erken başlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
tribal yapasak, bitek elf ve goblin deckleri iş yapar bence. merfolf falan bileyalan olur gibigeliyo bana.

ha varsa "ben sliver2ın olayını cozdum feci gelicem" diyen bilemem tabi.

aslında spike deckide kurulabilinir

elf goblin dışında bir sürü güzel tribal decki var, bulmakta zorlananlara öneri yaparım tribal turnuvası yapacağımız zaman. şu an benim kafamda olan leonin, treefolk, beast var mesela onun dışında wizard, soldier, knight, giant, dragon bir sürü seçenek var iddialı tribal deck olarak. hatta bu turnuvayı kazanana da "mtg turnuvası 1.si" yerine deckine göre bir title da verebiliriz. tabi bunların hepsi için katılım lazım =P
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:
extended olursa boku çıkar bence.
ulan turnuva turnuva dedik 1 sene geçti hehe, ama varım ben yine.
sana gönderdiğim deckle katılırım ben de, uğraşmiyim yeni deckle falan :)

gönderdiğin deck durmuyo malasef silmişim öm kutusunu boşaltmak için tekrar yolla plx =p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...