Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun saç dökülür (mü?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buna benzer topikler var ama burdan bikaç tecrübeli uzman görüşü almak isterim. bakımından bahsetmiyorum. genel olarak uzun saçın dökülmeyi hızlandırdığı doğrumudur, rivayetmidir, asparagasmıdır, nedir? bi alakası varmı kısacası. bizzat tecrübe etmiş olanların fikirleri nedir?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Biraz özen gösterirsen (her gün taramak, en fazla 2 günde bir saçlarını yıkamak) kısa saça göre dökülme hızı farketmez, sadece daha belli olur saçlarının döküldüğü. Ev arkadaşların cahil cahil tepki gösterirler sanki kendi saçları dökülmüyomuş, sanki bizim saçlarımızda aids varmış gibi. Denyolar..
Neyse işte farketmez dökülme olayı, herkesin saçı az da olsa dökülür zaten.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Kişiye göre değişir.

Ayrıca saçlarda durduk yerde uzayan cansız iplikparçaları değildirler. Onlarda canlıdır ve vücudumuz saçlarımızın beslenmesi ve uzaması içinde bir miktar besin ayırır. Saçlar uzadıkça daha çok besin gerektiğinden ötürü vücudumuz saçı beslemekte zorlanır ve dökülmesiyle sonuçlanabilir..

Kendimden örnek veriyim benim saçlarım azdır herkes sen kel kalıcaksın der fakat saçlarımın dökülmesi normalden fazla değildir hatta birçok insandan daha az dökülür. Normalbir insanın günde ortalama 100 adet saçı dökülür zaten saçlar uzun olunca arkadaşın dediği gibi dahaçok göze batar banyoda sağda solda saçlar olur =)

1 yıl kadar uzattım saçlarımı şu an kestirdim kestirdikten sonra gerçi biraz azalmışlar gibime geldi fakat şu an normal durumdalar =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
benim ki vala uzun avcayıp dokulmuyo arada bir dokuuyo tabi ama hiç bir şey doğru dürüst fark etmiyo sadece uzun olunca dokulduğnu fark ediyorsun[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
benim saçım öyle tarancak boyda diil yau. şöyle omuzlarıma anca geliyo, dağınık duruyo zaten. ve günde 50-100 adet dökülmesi normal, uzun olunca bu farkediliyo, biliyorum.
yani uzun olması zayıf olması haliyle de dökülmesi anlamına gelmiyo diosunuz. iyi ozaman, ehi ehi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
uzun saçların dökülmesi kısa saçın dökülmesi oranla daha çok göze batar..

ayrıca uzun saç daha az beslenir ve incelir buda uzun saçın kısa saça oranla daha sağlıksız olmasına neden olur..
Mesaj tarihi:
Bayanlari kiskandigim tek yon desem... :(( Erkeklerin %99'unun oldugu gibi benimde 50 yasinda tam ortada bir bosluk olacak..of ya

Uzun sac,kisa sac..hepsi dokulecek yani kasmayin :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
belki ben 40 yaşına gelene kadar genetik işinin bkunu çıkarırlar ve saç dökülmesiyle ilgili kodu değiştirmenin bi yolunu bulurlar.

*!hayal kurar*[signature][hline]
Mesaj tarihi:
en gıcık şey alakasız olucak ama banyodaki sabune saç dolanmasıdır birde almaya kastıkca sabunun içine gömülür tırnakla çıkarmaya kasıncada tırnak arasına dolar ıyy huylanırım bide[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
öğk midem kalktı allahtan saçlarım kısa:) ama seneye okul hesap sormayacağından (öss:)) deli gibi uzatmayı düşünüyorum. chemical senin yüzünden ya saç uzatmıcam, ya da duş jeli kullanacam:D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
corso, 20 Mayıs 2004 02:24 tarihinde demiş ki:
belki ben 40 yaşına gelene kadar genetik işinin bkunu çıkarırlar ve saç dökülmesiyle ilgili kodu değiştirmenin bi yolunu bulurlar.

bi caresine bakariz kardesim sen hic merak etme ama buyuk paralar donuodur simdi onun ustunde basımıza bi is gelmesin
Mesaj tarihi:
dökülür hem de nasıl. ama tabi oaly biraz piskolojik banyoda saçını yıkarken bi anda bi avuç saç görürsün elinde ama uzunluğundan dolayı bütün saçın dökülmüş gibi gelir halbuki sadece bikaç tel :D

kısa saça oranlarsan tabi ki daha hızlı dökülür.
Mesaj tarihi:
artık banyoda suyun gittiği deliğin etrafında saç öbeği oluşuyo, eskiden olmazdı. böhü
geçen gün annem toka almış bana hediye. böyle bişey yapıcağım aklıma gelmezdi falan dedi :)

sonuç olarak, kısa saça göre daha hızlı döküldüğünü, ama aslında göründüğü kadar da çok dökülmediğini çıkarabiliriz heralde. iyi ozaman, uzasınlar bakalım.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Geçen yaz tatilinin başından beri uzatıyorum bende. Gerçi lise 1. sınıf öğrencisi olduğum için sürekli ufak ufak kestirmek zorunda kalıyordum o yüzden pek uzamıyordu, ama neredeyse şubat tatili bittiğinden beri hocaların pek bişey dedikleri yok saçıma, zaten okula giderken hepsini jöle ile yapıştırıyorum kafama uzun gözükmüyolar :) dökülmesinden fazla şikayetçi değilim ben ama kısa saça göre daha fazla dökülür gibi gözükmesi doğal, belkide daha fazla dökülüyordur bu da normal karşılanmalı, uzun saç, sağa sola takılır, dolaşır. ama dökülse de dökülmesede ileride kel kalacağız %90'ımız. ben kendimi garanti edebiliyorum çünkü ailede böyle birşeyin olduğu açıkça göze batıyor :) neyse uzatın uzatın iyidir. millet tip tip bakar, dikkat çekersiniz vs.vs. mesela geçen stajerler gelmişti bi tanesi tip tip bakıyodu saçıma uyuz etti. ama bazende iyi yönleride oluyor dikkat çekmenin.
neyse çok saçmaladım galiba.. (can sıkıntısı insana neler yaptırıyo bi ben, bi canı sıkılanlar bilir)
Mesaj tarihi:
Valla ne diyim uzun saç da dökülme gerçekten göze batar
böle ıslakken elinizi banyodayken basınızda olastırın sanki butun saclar elinize gelmiş gibi gelir
ama bi bakarsınız orda 3 tane saç vardır

kısayken dökülen saç düşer gider
uzun saçlarda düşenler saçar arasında takılır kalır
bü yüzden cok dokuluyormus gibi gelir
ama uzun saca bakmak zor ve daha zor besleniyor.
Anlamadıgım bi nokta beslense nolucak zaten ölü degil mi :)

Saç uzatmak sabır isteyen bir iş

ama bonyodan cıkınca vay be ne güzel miş demekde cok zevkli :) hep banyodan cıkasım geliyor yani :P

Gerçi düz saçı olan erkekler için sorun degil
Kızlar saclarıyla cok ugrasabiliyorlar ama benim sorunum sacımla öyle cok ilgilenemiyorum.O yüzden bide benim gibi sayıca cok ve dalgalı saçlarınız varsa siz cıldırıken ay sacların ne güzel bana versene bi kısmını gibi laflar duyunca insan iyice cıldırıyor.
Saçı sürekli ıslak tutacak bişey olsaydı ne güzel olurdu:P
Mesaj tarihi:
Aklıma az önce birşey daha geldi, uzun saçlara bakım yaparken sürekli saç kremi vb. şeyler kullanılıyor. Ama bunların erkekler için kullanımı yanlış. Sakın daha güzel saçım olsun diye onları kullanmayın. Onlar tamamen bayanların kellik problemi olmayacağı göz önünde bulundurularak, özel hazırlanmış maddeler. O tür şeyler %100 saç döküyor. Ona garanti verebilirim.
Mesaj tarihi:
dökülüo be abi ben de uzattım zaten uzun olucan daha bi belli oluo dökülen saç kestirdim hafif bi azalma war saçlarda açılma faln..[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
benimde döküldüğü gibi bendede bir açılma söz konusu
daha dorusu saç telleri inceldi 2 seneye yakındır en kısa orta boy oldu saçlar beslenememiş heralde bi ara kazıtıcam[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
  • Yeni Oluştur...