Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS 80 Orc Shammy/80 Belf Pri [Dunemaul] (25man geared)

alpg

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Bababmın vefatı nedeniyle artık wow a zaman ayıramayacağım için ve bir takım ihtiyaclarımı karşılamak için accountımı satmaya karar verdim.
iki char da bütün yeni factionlara exalted, epic kuşları var toplam 9k para mevcut. Guildde rankım 1. Server'da tanınan bilinen charlar ikiside.

80 Orc Shaman:
Elemental olarak oynuorum ben, serverin en sağlam dps charlarından birisidir. Çoğu raidde en yüksek dpsi yapan chardır.
Üzerinde t7 set itemı olarak pek bişi yok. Çünkü class mekaniklerine göre çok daha iyi bir set ayarlı olarak bulunur. Shaman Haste cap'i olan 580'i özellikle biraz geçirdim ki lag durumlarında performans kaybı yaşamasın.
Meslek olarak Alchemy ve JC var. Alchemy pot master spec.

Raidlerde trinketin 10 stacki ile 2912 Spellpower'ım oluyor, Dying Curse proclayınca 3677 (tabi flask ve food totem ve weapon buff dahil)
Hit rating'im 332
Crit yanlış hatırlamiosam %21 fln olması lazım ama raidlerde %40-50 critliyo shamanlar, zaten crit shaman için çok da gerekli bişey değil.
Full t7 shamanları ağlatan bir dps yapıyor charım. dediğim gibi class mekaniklerini çok guzel şekilde sentezleyip bütün parçaları hesap kitap yaparak aldım.
Kullanabilceği 100 e yakın Valor ve Heroism badge'i var.
8k'ya yakın goldu var
Jewelcrafting olarak patch 308'le eklenen bütün worlddrop recipeleri var. Hemen hemen bütün yeni meta gem recipeleri var.
Tokenla hiç epic yüzük neck recipesi almadım ama ihtiyaç yok zaten, diğer reciepelerin nerdeyse tamamı var yine.
Bankada enhance ve resto için de full epic gearı mevcut.
Bütün çantaları 20liktir.
50 Cooking rewardı var 420 fln da cookingi var. Kendine gereken cooking recipesi var.
Alchemy olarak bütün potları yapabiliyor (haste, spellpower, reju vs)researchle hiç keşfedebileceği bişey kalmadı.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Critney

(yüzükleri kötü diye düşünebilirsiniz ama alabileceği tek bir yüzük var o da khelthuzad drop ve malesef bizim guilde bir kez bile düşmedi=))
pvp pek yapmam ama 500-600 puanı fln olcaktı sanırım.

Priest
Holy oynadım hep. 25 man pek girmedim, daha dorusu guild 25 man yapmaya başladığı ara ben healingi isyan ederek bıraktım ve DPS oynamak için shamanıma geçtim. Yine de 25 manlere girmek ve heallamak için çok yeterli bir gearı var. 25man'de bazı fightlarda shamandan cıkıp healer eksiği yüzünden bu chara girip heal atiodum ama alt charım oldugu için pek item almadım üzerine yine de 50-60 valor'u 150 -200 de heroism emblemi olması lazım.
Hem Shadow hem Holy için full epic seti var.
Meslekleri enchanting ve Tailoring ikisi de full. Enchanting için bütün recipeleri var. 430 fln da fishingi var, fish ihtiyaclarımı bu chardan karşıladığım için shamana kasmadım.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Imlih

(armoryde gözüken üzerindeki set hit rating seti, instructor razuviousda genelde ben girip bu charla tanklatiorum, o yüzden hit rating seti kalmış üzerinde)

Bi de level 14 fln bi mage var yani çok bişey diil ama üzerinde heroism badgeleriyle alabilceğiniz bütün heriloom itemlar var. 2 trinket omuzluk ve staff toplam 200 küsür badge harcadım sanırım .

fiyat olarak ne eder bilmiyorum komik olmayan tekliflere açığım.

Not: bir de ricam olucak, wow ticarete nedense konu açamiorum, açabilcek birisi varsa benle iletişime geçerse çok sevinirim

migrate açıktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...