Breedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 (Aşik Veysel'in Sivas'ı... uzun ince bir çıkmaz sokaktayım!! benim sadık yarim %2 CHP!!) gayet mantıklı yazmış nesi komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 balon benim istediğim o değildi. Futbolla ben ilgilenirim sen ilgilenmezsin tarihle başkası ilgilenir diğeri ilgilenmez. Ama siyaset öyle mi? Sonuçta CHP nin nasıl yönetildiği bilmek benim ilgi alanımdan öte benim görevim.Yanlışları söylemeliyim.Saçma sapanda olsa yorumlar yapmalıyım. Çünkü beni yönetecek mercii bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ona bir şey demiyoruz zaten .özgürlük yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yazıya olmamış diyenler ciddi değil dimi? adam kendi düşüncelerinden çok gerçekleri yazmıs. horizon:bu yaşıma geldim etekli kızlara kezzap atılgını sadece akepe döneminde duydum.ve bu tarz haberleri. bu kadar kör bi şekilde yandaşlık yapılmazki.fazıl sayın bi hande ataiziyle birlikte oldugunu biliodum bi ara.onun harici dinlemem karakterinide bilmem. ama sanatçılar siyaşi gorus gayet belirtebilir ve savunabilir.herkez işine yapsın nasıl bi cahilce mantıktır.adam başbakan olacam demiyorki.gorus belirtio gerçekleri paylaşıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Red said: hande ataiziyle of baaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 siyaset konusunda görüş bildiren adama, "kendi işini yap" demek 1 nisan şakası, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 SANATÇI DEDİĞİN ÇALAR SÖYLER DANS EDER, CİDDİ KONULARA KARIŞMAZ!!!!1! HÖT! ZÖT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: Red said: hande ataiziyle of baaaa işini yapsaydı nerdeydi ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bi de yazılanları okuyan olsa ne güzel olcak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 herhangi bişey yazmadan hepsini okudum? nesine katılmadığınızi söyleyin somut şeyler üzerinden tartışalım.yoksa ema /thread çekmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 orta anadolu yunan işgali altındaymış gibi anladım ben sanki fsdf fazıl say işini iyi yapan bi adam, bu yazıda da söylediği doğru şeyler var..ama şu "işgal-ele geçirme" tarzı dili bi bıraksa-hatta chpye oy veren "laik" kesim toptan bunu bırakabilse acaip rahatlıcaz. ötekileştirilmekten kurtulmak istiyosan, önce ötekileştirmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 konuyu açtım adam ne adamakıllı yazmış diye düşünerek dumur oldum yorumlara şimdi okumaya gelince... naptınız siz ya hakkaten içtiniz mi bu saatte fazıl say bu ülkenin incilerinden birisi hepimizi toplasak belki onun birikimi anca ederiz adam gayette konusur yorum yapar söz hakkına da sahip sanki petek dinçözden bahsediyorsunuz ya ayıptır edit: petek dinçöz dediysem o da tabiki adamakıllı konustuktan sonra istediğini söyler takan fazla olmaz o ayrı demek istediğimi emaleth iyi ifade etmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: adam sanatçılığının verdiği ünü kullanarak saçma şeyler yazmış. yani tayyibin gidip piyano konseri verip, herkese "gelin izleyin" demesi gibi olmuş :) Jadelith said: dediğim gibi o ününü kullanarak böyle birşey yazmış ve yayınlattırmış. yoksa kendisi düşünsün tabii, nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 siyaset bilimi birikimle paralel düşünseldir fikir üretmekle, kafa yormakladır bir bölümü kafası basan adamakıllı bir birikim sahibi olan siyaset hakkında konusabilir bunun tayyibin piyano konseri vermesi benzetmesiyle uzatan yakından alakası yok fazıl say ülkeyi bırakın ben yöneteyim demiyor ki başkalarının nasıl yönettiği de ortada dese belki daha adamakıllı yönetir ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eagle_dnz said: petek dinçözden bahsediyorsunuz ya ayıptır ergenekonu bir paranoya olarak sınıflandıran bir insan :) hatalı olarak yürütülen yerleri var, onu ben de söylüyorum zaten, ama "bu dava paranoya canıım" diyip geçebilmek çok farklı birşey. yani, eet yorumcu olarak petek dinçözden pek bir farkı yok fazıl say'ın. müzik olarak kat kat daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 balon said: Fazıl bu mantıkla Deniz Baykal sana Fazıl beni dinlesin , ben niye onu dinliyeyim demez mi?Der.Peki o bunu büyük yapar mı ? Hayır.Büyük olmaya ihtiyacı var mı?Bence yok . piyanonu da al git burdan fazıl . Her doğru benim doğrum diyosun (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ??? adam saçmalamış diyorsun ne saçmalamış onu ortaya koy da ona göre konuşalım, sanki adam türkiyeye açık mektup yazmışta "ıyy cahiller niye akpye oy verdiniz" demiş gibi mesajlar atıyorsunuz sir said: orta anadolu yunan işgali altındaymış gibi anladım ben sanki fsdf fazıl say işini iyi yapan bi adam, bu yazıda da söylediği doğru şeyler var..ama şu "işgal-ele geçirme" tarzı dili bi bıraksa-hatta chpye oy veren "laik" kesim toptan bunu bırakabilse acaip rahatlıcaz. ötekileştirilmekten kurtulmak istiyosan, önce ötekileştirmeyeceksin. aynı şeyi aylardır rte yaparken sorun yoktu dtpye oy verilen şehirler için, chp ye oy veren "laik kesim" yapınca mı sorun oldu kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: Jadelith said: adam sanatçılığının verdiği ünü kullanarak saçma şeyler yazmış. yani tayyibin gidip piyano konseri verip, herkese "gelin izleyin" demesi gibi olmuş :) Jadelith said: dediğim gibi o ününü kullanarak böyle birşey yazmış ve yayınlattırmış. yoksa kendisi düşünsün tabii, nolcak. bu ne kafası ? yani şu yazıya karşılık tayyip piano konseri vermiş herkesi cagırmıs gibi bi örnekle cevap verebiliosan hakkaten yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Su anda tamamen toplanmiş olan laik birlikten alacağınız destek ile büyük şehirlerimizin( adini bile duymamış olduğumuz semtlerinde yasayan ) yeni sahiplerine neler sunmak istiyorsunuz? bu nedir ya noldormusunuz arkadasım laik birlik nedir? varmı bi tez çalışması okuyum bilgi ediniyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: eagle_dnz said: petek dinçözden bahsediyorsunuz ya ayıptır ergenekonu bir paranoya olarak sınıflandıran bir insan :) hatalı olarak yürütülen yerleri var, onu ben de söylüyorum zaten, ama "bu dava paranoya canıım" diyip geçebilmek çok farklı birşey. yani, eet yorumcu olarak petek dinçözden pek bir farkı yok fazıl say'ın. müzik olarak kat kat daha iyi olabilir. bu nasıl bir quote ya... neyse şimdi ergenekona hiç girmeyelim bence ama fazıl sayın lafı çok da yanlıs değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 firatram said: balon said: Fazıl bu mantıkla Deniz Baykal sana Fazıl beni dinlesin , ben niye onu dinliyeyim demez mi?Der.Peki o bunu büyük yapar mı ? Hayır.Büyük olmaya ihtiyacı var mı?Bence yok . piyanonu da al git burdan fazıl . Her doğru benim doğrum diyosun (td) evet her doğruya kabulüm var asf ha şey bi de , allah sana şu geçen sayfadaki postları okumanı , 3 saniye(fazla değil) kafa yormanı ve olayın bunlar da değilse ; boş beleş propagandacılık yapmamanı nasip etsin ki ileri de gün olur ; seni de başarılı işlerinle anarız ,gurur falan duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eet "sanki" yi eklemeliydim. ve ergenekon yanlış yürütülüyor diyebilirdi. ama toptan atmış çöpe bütün davayı. belki de yanlış yazdı, bilmiyorum. ama bu yüzden bu yazıyı basan veya oraya koyan insanlar, içeriğine adam gibi bakmadan "aa fazıl say yazı yazmış kesin okunur" demiştir. benim tepki gösterdiğim şey de bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: içeriğine adam gibi bakmadan "aa fazıl say yazı yazmış kesin okunur" demiştir. ya içeriğine niye bakmasınlar ayrıca fazıl say yazmış kesin okurlar diyorlarsa vardır bir sebebi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eet, ünlü bir piyanist olması : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar