Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 İş gezisi için Fransa'ya gidiyorum bikaç hafta sora, daha sonra Paris'e uğrama ihtimalim var. Nerede kalınır, nerede gezilir nerede yenir bi yol gösterebilecek var mı? :)
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eyfel kulesinin karşısında cafeler var. ordan fransız hatun bul onda kal. zaten fransada kızlar teklif ediyomuş
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 aklın varsa günü birlik git gez paran bolsa heryer aynı zaten restorant kaliteleri çok farketmiyo (yani classları arasında) otel falan bilmem ben yiyecek sektörünü biliyorum :D çok fazla yeme oralarda çoluğuna çocuğuna para sakla.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 olursa günübirlik gibi bişey olur zaten. :) başka bilgisi olan var mı?
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Louvre falan giremezsin gunu birlikte, bigun demek cunku, sirada beklemesi gezmesi falan. Eiffel'i gor, ust katlarina cik hatta eger hava kapali degilse. Onun haricinde gidebilecegin 80 tane tarihi mekan var, google direk oradan sec.
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 eyfele çıkacaksan eger erken saatte gitmeye bak yoksa günün yarısını sırada bekleyerek gecirebilirsin. onun dısında sanat falan sevmiyosan louvre'a ugrama bile, hic gerek yok. bi mona lisa icin o kadar sıra beklemek sinir ve vakit kaybı. senin bilecegin is tabi. onun dısında st. denis'e mutlaka git. cok eglenceli bi muhit her acıdan (= güzel basilika'lar da var hem. direk metro duragı var zaten. ulasım kolay, sehrin göbeginde zaten. Champs Élysées var tabi. şanzelize dedigimiz. oraya da aksam saatlerinde git. cok güzel cafeler var. alısverisi de ordan yapabilirsin. aslında düsündükce o kadar cok sey var ki. günü birlik icin cok yanlıs bi sehir. cünkü gercekten cok guzel bi sehir ve gezmesi inanılmaz zevkli. kalacak yer olarak da nasıl bisey aradıgını biraz daha söylersen yardımcı olmaya calısırım. lüks bi otel mi, yada 1 gece kalıcam nasılsa pansiyon da olsa olur mu diyosun bilemedim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hehe bilgiler için teşekkürler, sanırım cuma günü parise geçip ertesi gün istanbula döneceğim, otel ayarlandı yani. kalma sorunum yok :P cumartesi günü mümkün olan en geç bileti aldırdım ama şu an saati nedir bilmiyorum, umarım yeterince geçtir :D Yani demek istediğim, bi cuma -büyük ihtimalle öğlen ve sonrası- cumartesi öğleden sonra veya akşama kadar vaktim var tahminen... Louvre'a falan zaten tatil için gittiğimde uğrarım, onu görecem diye gerisini kaçırmayayım diyorum. Eiffel için tavsiyeni dikkate alırım, teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar