Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aramaya inandım ama bulamadım. Açıldıysa özür. Super Stacker 2 36 da kaldım ben geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 inat yaptım ama ı ıh olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 oyunu bitirince bonus mode die bisi acılıo gelen "hooğ"cuların sıraları deişio baya bi kastırıo o zaman eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 26.bölümde kaldım yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 24 nasıl :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 35 de çok özgün çalıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 36. bolumde boyle birsey yapın sorun kalmaz 26da ise bu sekilde yaptım ben ama üstteki 3. parcayı hızlı koymanız gerek alttaki iki karenin düşmesini engellemesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 35 öğretisi isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 35in bitmiş hali bu sekilde görünüyo yapman gereken ise ücgen parcaları biraz yukardan bırakıp düşmeden once yatay dikdortgenleri altına sıkıstırmak kolay gele hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 :D ben hepsini dikdörtgenin üstüne koyuyordum ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 soooğrmaa söyleyemeeeğm sorma söyleyemeeeğm 40 da bir üçgen eksik bitirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 daa farklı yaptıydım onu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 zaten benimki gibi yapana sakız alcam tipitip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 34? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ama olmaz ki ya olmaz ya bunu neden verdin arkadasim sen sabah oldu hala oynuyorum 38 de takildim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 esas bitirince basliyo izdirap, ayni bolumleri random sirayla veriyo aletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bitirdim oeh be msg dan 10 dakkika sonra bitirdim ehueh bonuslara bakalim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 34 bi türlü dengede durmuoki. manığı çok basit ama durmuyor bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kolonların yerleri pek önemli degil de toparlak bebeleri dizme sıran biraz fark yaratıo dogru yerlere yogunlastırabilirsen agırlıı cok kolay oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 34 tutorial 34 de V yapıyorsun ve V harfini sağdan soldan destekliyorsun.Püf noktası,tüm yuvarlakları taşımadığından 2 yuvarlağı sağ ve sol alttaki desteklerin yanına koyman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: 24 nasıl :S ortanın çok az soluna bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 reddiye said: 34 tutorial 34 de V yapıyorsun ve V harfini sağdan soldan destekliyorsun.Püf noktası,tüm yuvarlakları taşımadığından 2 yuvarlağı sağ ve sol alttaki desteklerin yanına koyman gerekiyor bariz tasıo bütün topları yaw bi ss atarım bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 36 tuto istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aquila said: abi büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar