eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 genelini görseydin bir sürü parça var ama böyle duran bir bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 acı olan durum nedir? Harvardlarda egitim görüp microsoftta staj yapacak, ülkenin en iyi üniversitelerinde egitim görmüş bu topigi açan arkadaşın, artık ideolojisinin gözünü kör mü ettiginden,yoksa gerçekten mi bu konuya inanıp, Kagıdın sadece CHP kısmının yanmamış olması ne büyük rastlantı! olmasını bir yana bırakın, O pusulaları çalıp da, yakıp ortaya atacak şapşal hilebazı bırakın, Sandıkta her üyenin imzasının olmasını bırakın, Ki bazı durumlarda zarfların ve pusulaların hukuga uygun olarak yakılabilecegini bırakın, Hukuk ülkesinde yaşadıgımızı ve şüpheleniyorsak herhangi bir şikayette bulunabilcegimizi bırakın, Şu 4 sayfada 1 kişi hariç aynı görüştekilerin kendilerinin çalıp kendilerinin oynamasını, Kendi ideolojilerine avantaj saglayan herhangi bir şeyin gözü kapalı dogru kabul edilmesini de bırakın, bu topigi açanın harbi bu ülkenin en okumuş insanlarından ve gelecekte en kariyerli insanlardan biri olucak olması gerçekten ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Komik olmayın lütfen. Adamlar bir sürü pusula yakmış ama elbette başka partnin yarı yanmış oy pusulası kısmını gösterecek halleri yok medyada. Yani bakın yanmış oyları bulduk diyim yanık AKP pusulası göstermez bulan kişi. Sonuçta 1 tane değil benzer şekilde bir sürü pusula bulundu. Biz usulsüzlük olduğu aşikar ama sonuçları değiştirmeye yetermi veya başka bir önlem alınır mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Poser said: acı olan durum nedir? Harvardlarda egitim görüp microsoftta staj yapacak, ülkenin en iyi üniversitelerinde egitim görmüş bu topigi açan arkadaşın, artık ideolojisinin gözünü kör mü ettiginden,yoksa gerçekten mi bu konuya inanıp, Kagıdın sadece CHP kısmının yanmamış olması ne büyük rastlantı! olmasını bir yana bırakın, O pusulaları çalıp da, yakıp ortaya atacak şapşal hilebazı bırakın, Sandıkta her üyenin imzasının olmasını bırakın, Ki bazı durumlarda zarfların ve pusulaların hukuga uygun olarak yakılabilecegini bırakın, Hukuk ülkesinde yaşadıgımızı ve şüpheleniyorsak herhangi bir şikayette bulunabilcegimizi bırakın, Şu 4 sayfada 1 kişi hariç aynı görüştekilerin kendilerinin çalıp kendilerinin oynamasını, Kendi ideolojilerine avantaj saglayan herhangi bir şeyin gözü kapalı dogru kabul edilmesini de bırakın, bu topigi açanın harbi bu ülkenin en okumuş insanlarından ve gelecekte en kariyerli insanlardan biri olucak olması gerçekten ironik.Su soylediklerini yapan oysa, konuyu acan da kendisi. Su gune kadar basardiklarina saygi duyuyosan, su yaptiginin da bir mantigi vardir diyip dusunmen, sorgulaman gerek. "Bu adam buralara gelmisse bir bildigi vardir" dedikten sonra, senin tasvip etmedigin bir seyi yaptiginda "yanlis yapti" demek zaten aranizdaki farki ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sen komik olma öncelikle. bu pusulalar çakmaklamı yakılıyorda bir tarafı yanmıyor bir tarafı yanıyor? Yanan pusulaların küllerini bulsan tamam diyicem. bir usulsüzlük oldugu aşikar?bunu paticikten sen görüyorsunda tüm türkiye savcıları mı görmüyor, diyelim gördü mahkemeler demi göremiycek? hadı bırakın harbiden usulsüzlük olur, o zaman gerekeni yapılır,ama siz burda AKP karşıtısınız diye her işinize yarayan haberi mutlak dogru olarak kabul ediyorsunuz. Hadi benim bunada itirazım yok, isteyen istedigininmekte serbesttir, fakat gidipte akp seçmenine ve akp ye ,yobazlara laf edip kendi yobazlıgınızı yapmak, her seçim sonrası geleneksel nasreddin hoca fıkralarına bu kadar gönülden inanmak da ayrı bir zanaat olsa gerek. Ya tutarsa yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ne zaman adam oluruz? "İnsanların siyasi görüşlerinin zekalarıyla veya eğitim düzeyleriyle alakası olmadığını anladığımız zaman." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 riglous said: Poser said: acı olan durum nedir? Harvardlarda egitim görüp microsoftta staj yapacak, ülkenin en iyi üniversitelerinde egitim görmüş bu topigi açan arkadaşın, artık ideolojisinin gözünü kör mü ettiginden,yoksa gerçekten mi bu konuya inanıp, Kagıdın sadece CHP kısmının yanmamış olması ne büyük rastlantı! olmasını bir yana bırakın, O pusulaları çalıp da, yakıp ortaya atacak şapşal hilebazı bırakın, Sandıkta her üyenin imzasının olmasını bırakın, Ki bazı durumlarda zarfların ve pusulaların hukuga uygun olarak yakılabilecegini bırakın, Hukuk ülkesinde yaşadıgımızı ve şüpheleniyorsak herhangi bir şikayette bulunabilcegimizi bırakın, Şu 4 sayfada 1 kişi hariç aynı görüştekilerin kendilerinin çalıp kendilerinin oynamasını, Kendi ideolojilerine avantaj saglayan herhangi bir şeyin gözü kapalı dogru kabul edilmesini de bırakın, bu topigi açanın harbi bu ülkenin en okumuş insanlarından ve gelecekte en kariyerli insanlardan biri olucak olması gerçekten ironik.Su soylediklerini yapan oysa, konuyu acan da kendisi. Su gune kadar basardiklarina saygi duyuyosan, su yaptiginin da bir mantigi vardir diyip dusunmen, sorgulaman gerek. "Bu adam buralara gelmisse bir bildigi vardir" dedikten sonra, senin tasvip etmedigin bir seyi yaptiginda "yanlis yapti" demek zaten aranizdaki farki ortaya koyuyor. bu kafayla kendi şeyhinin dedigi şeyi ' bir bildigi vardır' diye kabul eden senin tabirinle " koyun halktan" bir farkın yok. Ayrıca bir insanın bu kadar egitimli olması entellektüelitesinin de yüksek olucagı anlamına gelmez.şekilde gözüktügü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bİlmeden yazmayın lütfen. Adamlar yakarken yakalandılar yani kaçtılar ama tam yanmadan toplandı pusulalar. Yani hepsi yanacak diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 dont feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pekala başlayalım o zaman. Türkiye'de ilk defa bir seçimde ne türban konuşuldu ne din ne cumhuriyet. Ne de çıkıp asker konuştu. İlk defa arınmış bir seçim izledik. Seçimi söylemlerden eleştirilerden ideolojilerden arındırdık ama bu sefer haksızlık hilebazlıktan arındıramadık. Türkiye de ilk defa bir seçim bu kadar hile içersinde geçti. Haberlere bir bakalım. İstanbul sultangazi de çöpten oy pusulaları çıktı. Çekmeköy de oylar yeniden sayılacak. Tuzla da seçime itiraz var. Beyoğlu na itiraz var. Adana zaten muamma.Karmakarışık (33bin geçirsiz oy çıktı) daha bir sürü... Nedeninide belli. Hala neyi savunuyorsunuz? Bu ülkenin %60 ı AKP yi istemiyor.Bunun sonucu çöplerden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çekmeköyde itiraz onanmadı sonuç belli durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Valla gözümle görmedim ama; kardeşim CHP adına sandık görevlisi idi; dediğine göre AKP'li ile çok iyi anlaşmışlar. DSP ÖDP vb partilere çıkan oyları CHP'ye; BBP'ye falan çıkanları AKP'ye yazmışlar. ''Bu solcu sizden bu bunu CHP'ye yazalım muhahahaa'' diyerek. MHP'nin görevlisi işim var deyip çekip gitmiş 1 öğretmen bizimki birde AKP'li saymışlar oyları. Memlekette işle böyle yürüyor. edit: tabii DTP oylarını ''aha bu hatalu lan'' deyip yırtıp atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Sparkcaster said: dont feed the troll bu kadar uzun ve dolu argümanlarla yazan birine bunu demekte oldukça faşist bir tutum olsa gerek ve bunu senin dedigine şaşırmıyorum.İşine gelmeyen herhangi bir argümana " gözünü kapa ve reddet". @absolut dedigim gibi bu yakalanan insanların neden seçime gölge düşürmek için bunları yapabilecegi olasılıgını (ki büyük olaslıkla öyle) düşünmüyorsun? Bu işlern yüksek güvenlikle hukuk içinde yapıldıgını bilmiyormusun? Bir sandıkta atılan oylar,ve sandık içindeki oylar bellidir. Egerki bir usulsuzluk varsa bu usülsüzlügün oldugu çok rahat bir şekilde anlaşılır ve gerekeni yapılır. Bu telaş niye sendeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ombakkombak said: Valla gözümle görmedim ama; kardeşim CHP adına sandık görevlisi idi; dediğine göre AKP'li ile çok iyi anlaşmışlar. DSP ÖDP vb partilere çıkan oyları CHP'ye; BBP'ye falan çıkanları AKP'ye yazmışlar. ''Bu solcu sizden bu bunu CHP'ye yazalım muhahahaa'' diyerek. MHP'nin görevlisi işim var deyip çekip gitmiş 1 öğretmen bizimki birde AKP'li saymışlar oyları. Memlekette işle böyle yürüyor. Valla şu mesajı okurken kanım donuyor onlar öyle yaparken MHP'nin görevlisi de işim var diyip gitmiş öyle mi? Hatta sandık başkanı falanda oo kolay gelsin dayılar demiştir. Neyse yazmicam artık bişey bunlara inanabilen insanlara ne anlatabilirsin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 poser lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Poser said: Sparkcaster said: dont feed the troll bu kadar uzun ve dolu argümanlarla yazan birine bunu demekte oldukça faşist bir tutum olsa gerek ve bunu senin dedigine şaşırmıyorum.İşine gelmeyen herhangi bir argümana " gözünü kapa ve reddet". @absolut dedigim gibi bu yakalanan insanların neden seçime gölge düşürmek için bunları yapabilecegi olasılıgını (ki büyük olaslıkla öyle) düşünmüyorsun? Bu işlern yüksek güvenlikle hukuk içinde yapıldıgını bilmiyormusun? Bir sandıkta atılan oylar,ve sandık içindeki oylar bellidir. Egerki bir usulsuzluk varsa bu usülsüzlügün oldugu çok rahat bir şekilde anlaşılır ve gerekeni yapılır. Bu telaş niye sendeki? hangi argüman ya lol inkardan başka bir argümanın mı var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ya Poser sen türkiye de mi yaşıyorsun? Ne zaman hukuk üstünlüğü gördün. Hatırla Refah Partisinin iktidar olduğu seçimleri, tayyibin belediye başkanı olduğu seçimde bizim ortaokulda şehremini Çapa ortaokulu nda kazan dairesinde bir sürü oy çıktı yakılmak üzere oraya atılmış. O gün biz taşımıştık torba torba oyları ordan. Okulun müdürünün bile haberi yoktu.Sonra okulun adı değişti Çapa Atatürk olmuştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 adam olayı provokasyona getirdi ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DeathLord said: ombakkombak said: Valla gözümle görmedim ama; kardeşim CHP adına sandık görevlisi idi; dediğine göre AKP'li ile çok iyi anlaşmışlar. DSP ÖDP vb partilere çıkan oyları CHP'ye; BBP'ye falan çıkanları AKP'ye yazmışlar. ''Bu solcu sizden bu bunu CHP'ye yazalım muhahahaa'' diyerek. MHP'nin görevlisi işim var deyip çekip gitmiş 1 öğretmen bizimki birde AKP'li saymışlar oyları. Memlekette işle böyle yürüyor. Valla şu mesajı okurken kanım donuyor onlar öyle yaparken MHP'nin görevlisi de işim var diyip gitmiş öyle mi? Hatta sandık başkanı falanda oo kolay gelsin dayılar demiştir. Neyse yazmicam artık bişey bunlara inanabilen insanlara ne anlatabilirsin ki.. akpli de namaza gitmiş benim güvenilir kaynaklardan aldıgım habere göre. Yukarda "bu ülkenin yuzde 60 i AKP yi istemiyorrrrsss !!!!! Q Q" diyen arkadaşa. bu ülkenin yüzde 80 i chp yi istemiyor yüzde 85 i mhp yi yüzde 90 ı da dtp yi istemiyorrrrvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 poser ya kaç yaşındaysan o yaşta doğdun dünyadaki 3. günün türkiyedeki 3. saatin herhalde çünkü hukuksal bir durum varsa yapılır lafını kullanmışsın ya çok safsın bu da aslında güzel bu kadar iyi niyetli olan fazla insan yok ama sen yine de bu kadar iyi niyetli olma ya da çok kalıpsal konusuyorsun verecek cevap bulamadığından somut ama geçersiz doğru olması gereken ama pratikte doğrunun yanından bile geçmeyen bir düşünceyle bir cevap veriyorsun edit: eğer yeniden sayıldığında bir ilçede chpnin 244 olan oyu 540 a çıkıyorsa ne diyim ben daha en basit somut örnek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 newdonis incarnate, seçimden sora yine spawn oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Hayır hukuk işler demesi çok komik. Ben yıllardır seçim görüyorum yıllardır her seçim sonrası sokakta oy pusulaları gördüm hiçbirindede hukukun işlediğine tanık olmadım. Poser , başbaknınızdı %47 yiz diyen.Şimdi %39 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eagle dnz; ne güzel işte itiraz olan bir durumda gene itiraz yapılır oylar gene sayılır iş gerçege kavuşur, ama senin dedigin sandıkta chpliler yakmış oyları usulsüzlük yapmışlar dimi :) spark sende Q Q more koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bazen bu tiplerin, paticik benzeri eğitimli ve bazı şeyleri görebilen kişilerin çoğunlukta olduğu ortamları kezzaplamaları amacıyla belli kurumlar tarafından parayla desteklendiklerini düşünüyorum. yoksa neden böyle çoğunluğu belli bir görüşü benimsemiş bir ortama gelip saçmalasınlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 www.4chan.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar