obsesifik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 gugıla bişiler olmuş niye bütün siteler 1 nisan da değişime gidio ki :S
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şimdi düzeldi demin bişey aradığımda yanında sayılar falan çıkıodu. ne kadar aranmış falan diye
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1 nisan diye hic bisi yapmayarak sasirtti bizi google. brafo
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vardır bi şakaları ama google 1 april diye aratın çıkar bu senenin şakası. bir sene herkese bedava internet vercez diyolardı o kadar ciddiler yani bu şaka konusunda sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 aha alın google australianın ki mesela http://www.google.com.au/intl/en/gball/ google öyle basit şakalarla uğraşmaz arkadaşım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 işte bi 10 saat sorna amerikada bir şakası çıkar da yo ktürkiyedeki google ofisi çalışıyor arkadaşım :)
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bi gün gelcek microsoftu satın aldık ya da iflas ettik kapattık diycekler herkes iptal olcak sdf hiç acımıyolar bu tür konularda şaka yaparken
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 direk kapattık siteyi battık deseler ve searche izin vermeseler mesela 1 gün boyunca bayaaaaaaaaaaa efsane olur ama bi günlük reklamdan milyar dolar fln kaybederler heral:)
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 şundan bahsediyorum işte ya gene oldu şimdi
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 abi sen bizle dalga geciyosun galiba? eger gecmiyosan 28k modemini ac kapa duzelir
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yahu niye dalga geçeyim gayet ciddiyim :S
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aldim ben screenshotlari failblog a koyucam
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Simdi ilk olarak ozur diliyorum ben obsesifikten eueuhe Ama asiri guldum ben de sukru gibi ne yalan soyliyim :D Simdi google blog'a girdim isin ozu belli oldu, bu auto suggestion sadece google.com'da varmis, google.com.tr'de falan yokmus meger. Bugun ulkeye gore oneri yapan versiyonunu yayinlamislar. http://googleblog.blogspot.com/2008/08/at-loss-for-words.html Fakat oyle bi anlatim yapmislar ki (Avustralya'nin en unlu hayvaninda ilk onerilenin kanye west olmasi falan), 1 nisan hoax'i havasi da var bi yandan hehe. Bu arada simdi girdim denedim harbiden super olmus farkli ulkelerde acaip farkli sonuclar cikio ve cok hizli.
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 valla ben de neye uğradığımı şaşırdım siz öyle deyince.. oha diyorum daha önce var olup da görmemiş olma ihtimalim olamaz günde en az 50 kez google da bişeyler arıyorum çünkü.
Öne çıkan mesajlar