obsesifik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 gugıla bişiler olmuş niye bütün siteler 1 nisan da değişime gidio ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1 NİSÖÖÖÖÖÖÖN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vay 1 nisan yaptı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bişeyler ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 walla bende kütürt !!1 diye açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şimdi düzeldi demin bişey aradığımda yanında sayılar falan çıkıodu. ne kadar aranmış falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 1 nisan diye hic bisi yapmayarak sasirtti bizi google. brafo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vardır bi şakaları ama google 1 april diye aratın çıkar bu senenin şakası. bir sene herkese bedava internet vercez diyolardı o kadar ciddiler yani bu şaka konusunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 aha alın google australianın ki mesela http://www.google.com.au/intl/en/gball/ google öyle basit şakalarla uğraşmaz arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 o ne ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 işte bi 10 saat sorna amerikada bir şakası çıkar da yo ktürkiyedeki google ofisi çalışıyor arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bi gün gelcek microsoftu satın aldık ya da iflas ettik kapattık diycekler herkes iptal olcak sdf hiç acımıyolar bu tür konularda şaka yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 direk kapattık siteyi battık deseler ve searche izin vermeseler mesela 1 gün boyunca bayaaaaaaaaaaa efsane olur ama bi günlük reklamdan milyar dolar fln kaybederler heral:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ıskandal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 şundan bahsediyorum işte ya gene oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 abi sen bizle dalga geciyosun galiba? eger gecmiyosan 28k modemini ac kapa duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yahu niye dalga geçeyim gayet ciddiyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ABAV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aldim ben screenshotlari failblog a koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Simdi ilk olarak ozur diliyorum ben obsesifikten eueuhe Ama asiri guldum ben de sukru gibi ne yalan soyliyim :D Simdi google blog'a girdim isin ozu belli oldu, bu auto suggestion sadece google.com'da varmis, google.com.tr'de falan yokmus meger. Bugun ulkeye gore oneri yapan versiyonunu yayinlamislar. http://googleblog.blogspot.com/2008/08/at-loss-for-words.html Fakat oyle bi anlatim yapmislar ki (Avustralya'nin en unlu hayvaninda ilk onerilenin kanye west olmasi falan), 1 nisan hoax'i havasi da var bi yandan hehe. Bu arada simdi girdim denedim harbiden super olmus farkli ulkelerde acaip farkli sonuclar cikio ve cok hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 valla ben de neye uğradığımı şaşırdım siz öyle deyince.. oha diyorum daha önce var olup da görmemiş olma ihtimalim olamaz günde en az 50 kez google da bişeyler arıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar