ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Şu anda 364k memory yiyor, dün de 700k civarı memory yedi bir ara. - Ortalama 15 civarı tab ile kullanıyorum. - Belli bir süre kullandıktan sonra şişiyor. - Bookmark, extension ve plugin sayım yüksek; onlardan vazgeçmek istemiyorum. - Vista kullanıyorum Nasıl çözebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ek bilgi: Bende şu anda - Adblock plus - Flashgot - Google gears - Google toolbar - Greasemonkey - Linkification - Tab Mix Plus - Smart Bookmarks Bar - Ubiquity - Firegestures (yakın zamanda devredışı bıraktım, etkilememesi lazım) bulunmakta eklenti olarak. yaklaşık 75 tane de bookmark bulunuyor toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 seçeneklerden history tutma gününü 90 yerine 3-5 bişeler yap. oyle dene bakalım. açtıgın tablardaki siteler nasıl siteler? video falan oynuyosa ya da flash vs bolsa o yuzden de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 firefoxun bugı bildigim kadarıyla pek yapacak bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 UP! 12 tab açık şu an sadece, ve firefox 800mb memory yiyor. Şaka mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Flash ogelerin bol oldugu ve kendini sik refresh eden sitelerde geziyorsundur Arda-chan. Ufak tefek optimizasyonlar mevcut ama daha ise yarayanini gormedim aslini istersen. Hele hele add-on'dan vazgecmem diyorsan yapacak pek birseyin yok. Arada bir kapatip acacaksin, tab'ler tekrar yuklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ZaugnaKhaldun said: UP! 12 tab açık şu an sadece, ve firefox 800mb memory yiyor. Şaka mı bu 12 Diyorsun lan boru mu? 12 be 12, gözün doysun Arda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ubiquity ve Gears'ı kapatıp dener misin bir, onlar bazen sorun çıkartıyor, ram coşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar