moriQ Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 5 saatte bitirdim. Gayet eğlenceli bir aksiyon oyunu. Grafikler, sesler, atmosfer güzel. Yüz modellemeleri biraz daha iyi olabilirmiş. Morgan Freeman ı sesinden tanıyabildim (: Ama oyun amacına ulaşmış. 5 saat güzel geçti. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 5 saatte oyun mu biter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Half life episode lar 2-3 saat sürüyor. Buda zaten çerezlik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 samuel jackson? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 pardon Morgan Freeman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben sevemedim, bu tarz action bana göre değil zaten.. bide 5saatten bile daha kısa sürüyor diye yakınıyorlardı bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 onlar feci kuduzmuş o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 grafikleri çok kötü yalnız, ev arkım oynuyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 training 2. bölümde çok salakça bi bug var. durmadan takılıyo benım oyunum orda. yanlış acı ile duvara sırtını verırsen durmadan no action available cevabı alıyosun restart atmak zorunda kalıyosun ne saga gidiyo ne sola. sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ps de demosunu oynamıstım.sevemedim tps de uncharted hakkaten ezmiş ya.uncharteddan sora oynadıgım hiç bi tps sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kaç gb bare oyun? madem kısa denemeye değer o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aşırı hassas bir mouse sensitivity var. nişan almak vs. çok zor olduğu için oynayamadım doğru düzgün. sonuna kadar kıstıktan sonra dahi bile fazlasıyla hızlıydı. ne yapacağım acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 aa? bana da oyun asiri kolay gibi geldi, belki de mouse'un pili bitiyor diye =) ama bazi seyleri guzel yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Estel_Anorien said: aşırı hassas bir mouse sensitivity var. nişan almak vs. çok zor olduğu için oynayamadım doğru düzgün. sonuna kadar kıstıktan sonra dahi bile fazlasıyla hızlıydı. ne yapacağım acep? yok mu dpi ayarı? 2000 dpi da oynanmıyor evet. 1600 ideal ama. sevdim oyunu ama. yavaş yavaş ilerliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oyun asiri basit ya. bi zaman sonra cover bile almayip adamlarin ustune kosup bicakliyorum direk. easyde degil. konuda pek biseye benzemiyo su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar