paspatur Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Oh be nihayet güneşi ve sıcağı gördük İstanbullular olarak. Yazın gözünü seveyim arkadaş. Bu Norveçte morveçte millet nasıl yaşıyo yahu hep karanlık hep kasvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 antalyada 1 haftadır günlük güneşlik saatlerde ileri alınınca yazın geldiğini hissettim dün balkonda sigara içerken saat 7 de güneş batmaya yakın hehe. hep böyle olsa keşke yoksa çok sıcak bayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ohh miss. bide saatler böyle ileri alındı ya. dün sanki işten erken cıkmış gibi hissettim havada bi güzel güneşli. işi kırmışım gibi bi neşeyle eve gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Helsinki'deyim, burada da bugün güneş çıktı akşamki kar fırtınasının üzerine, sen rahat ol jhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 mevsim bahar olunca aşk gönülee konunca sevenler kavuşunca yaşamak ne güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Böjeek said: ohh miss. bide saatler böyle ileri alındı ya. dün sanki işten erken cıkmış gibi hissettim havada bi güzel güneşli. işi kırmışım gibi bi neşeyle eve gittim. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Hayat sevince güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bi de alerji sorunum olmasa ne güzel olucak ama yine bisürü ilaç kullanmaya başlıcam :( gözüm kaşınmaya başladı , burnum akıyor , öksürük hiç durmuyor , ofh ofh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bizim daha nisan yagmurlarımız var onlarıda atlattıkmı şortlarımı çıkarırım artık gelsin kordon keyfi gelsin kızlar gitsin boş şarap şişeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yahu bende bu sıcak havaların yüzünü göstermesiyle daha bi heycanlı, daha bi pozitif, daha bi yakışıklı hisseder oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Tron said: yahu bende bu sıcak havaların yüzünü göstermesiyle daha bi heycanlı, daha bi pozitif, daha bi yakışıklı hisseder oldum. geçer yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Evimi, antalyamı özledim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yazık minik kuşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kermit said: antalyada 1 haftadır günlük güneşlik saatlerde ileri alınınca yazın geldiğini hissettim dün balkonda sigara içerken saat 7 de güneş batmaya yakın hehe. hep böyle olsa keşke yoksa çok sıcak bayıyo. siz o adamı seçtiniz ya, tayyibim 28 defa geldi gitti, hizmet etti, hakkını helal etmedi ya, yazıklar olsun nankörler, yağmur bile yağmicek artıkın oralara, bi dahaki seçime yağmur duasıyle töbe edeceksiniz, menderes türel'i seçeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 en son gördüğüm yağmurda falez köprülü kavşak gg olmuştu. ulan tüneli yaptınız aşağı doğru anladık, e insan bi mazgal koymaz mı oraya, tüm su orada toplandı lan. ah menderes ah, bizi örtmenlerin eline bıraktın. hasan subaşı vardı bi noldu ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sg-1 said: siz o adamı seçtiniz ya, tayyibim 28 defa geldi gitti, hizmet etti, hakkını helal etmedi ya, yazıklar olsun nankörler, yağmur bile yağmicek artıkın oralara, bi dahaki seçime yağmur duasıyle töbe edeceksiniz, menderes türel'i seçeceksiniz. amin. asjdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ginaly said: en son gördüğüm yağmurda falez köprülü kavşak gg olmuştu. ulan tüneli yaptınız aşağı doğru anladık, e insan bi mazgal koymaz mı oraya, tüm su orada toplandı lan. ah menderes ah, bizi örtmenlerin eline bıraktın. hasan subaşı vardı bi noldu ona. doğru yol partisinden aday olcaktı da istemedi çok ısrar ettilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 iyi oldu subaşının girmemesi zaten kazanamazdı.girseydi gene chp dp oyları bolunucekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar