Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.2.1 Highlights

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

ha bir de sunu soylemeyi unutmusum, white lion'un lvl 9+ mastery olan skillerinden marauder'da core'da olmayanları da mevcut, onlar da mastery lvl 5'te

bkz : guiliotine(artik nasil yaziliyorsa) -> cull the weak
savagery tree lvl 5 -> echoing roar

pounce'un karsiligi da area of effectli knock down olsun diyelim, ki sahsen knock down'u tercih ederim. pounce sadece estetik olarak sekilli. ap'leri de 30'a 40 (bilin bakalim fazla olan kimin skilli?)

bir de marauder'in 20 saniye str + toughness artiran skillini unutmusum, brutality tree'de de lvl 9 skill'i var +25% damage veren.
white lion'da ise axeman'de primal fury lvl 5 skill, ama yapmanin tabi ki de bir sarti var, sadece yandan ve arkadan yapilan saldirilarda etkili. Yani yapicaksin, 9 saniyen var, adamin yanina/arkasina geciceksin o hengamede sonra 2-3 skill kismetse olacak. ölme eşeğim ölme.

cok doluyum sayin paticik ahalisi, cok...
Sosyal ağlarda paylaş

guzel atip tutmussun fuzulee:)
%10 parry veren taktigin var.hem 2h kullancan hem %10 parry sansin olucak ustune bir de disarm olcak..baska ne arzularsınız?
disrupt yiyince stun marauder forumlarina git ve anket duzenle o skilli kac tane marauder kullaniyor ayni anketi touch of rot and instability icinde acabilirsin.
ayni zamanda asil dmg vuruyormus:) andersondan masallar.
rend 30 ap yiyor flailde 30 ap yiyor..rend skillinin kırık olmasından dolayı herkes rend yerine flail kullaniyor..gercekten lvl 26 marauderin var mi? valla yorumlarini okuyunca bana wardb prosu gibi gorunuyorsun:)
thougness azaltiyoruz ama str azaltamiyoruz nedense:)
ermm sizde de oyle bir skill yok mu?
Thin the Herd ismi o skillin belki bilmiyorsundur:)
piercing bite li ve onsuz 2 tane ss alip gondericem size.herhalde yeni basladınız oyuna.%50 armor un altina vurmanin dmginizi %50 artirdiginizi dusunuyorsunuz herhalde:)
neyse onun icinde ss alip gonderirim
soyle bir durum dusun 1 wl + healer karsinda da 1 marauder + healer.

wl healerimin ustunde bende onun healerindayim.adam healerimi keserken aslanini gonderip beni cekiyor:)
benim aynisini yapmam icin 2 sn boyunca atagi kesmem gerekiyor.
bu mudur?

%50 crit dmg taktiginiz var? bizde ki nedir? kaybettigin %10 hp icin %10 crit dmg.wl kadar crit dmg vurmam icin %50 hpye sahip olmam lazim.

sonra mutasyonlarimiza gelelim.corrupted edge 160 str 160 initiative veriyor.sadece brutality ile kullaniliyor.o taktigi taktim aksiyona girdim baktim oyun zerg fighta donmus.monstrosity e geciyorum..AA strm 160 dusmus neden acaba:) cunku kollar degistigi zaman taktikler degismiyor.corrupted edge de kaliyorsun.Adama ya akrdes 10 sn vurma bi combattan cikayim.sonra devam ederiz de diyemiyorsun.

mutasyona ugrayan kolumuzda ne talisman slotu var ne de procu.
oyuna yeni silahlar geldikce mutasyona ugrayan off handimiz modanin gerisinde kaliyor.bu mudur imbaalik?

+ 2h kullaniyorsunuz.spike dmgi aliyor basini gidiyor.1350 auto atk dmg.%50 auto atk speed

sizde gene silence var bizde o da yok.interrupt diyorsun
sizde aoe interrupt yok mu?
echoing roar ne ise yariyor?
diyorsun ki cogu skillimiz lion gerektiriyor.bunu bile bile acmadin mi o chari? adamlar sizin gibiler icinde loner taktigini koymus.%25 dmginiz artiyor.%25 dmg + pounce + %50 auto atk speed + %50 crit dmg + slowunuzda var ki adami 10 sn slowluyorsunuz.cooldowni 5 sn
marauder de ise 5 sn slow 10 sn cooldown
mdps dedigin dmg yapicak.utilitysi olmasa da olur.white lion pure dmg chari.zipla baktin herif hareket halinde charge + slow + sunderin + cull the weak.
adamlar kitelenemiyor.shadow warriorlar bizi perma slow yapabiliyor.ama squigler sizi yapamiyor.yapsa ne olucak? zipladin mi tepesindesin.
ama hala daha fazlasini istiyorsunuz.forumlarda aglayacaginiza gidin biraz pvp rvr yapin ki karakterinizin nelere kadir oldugunu ogrenin
Sosyal ağlarda paylaş

marauderim lvl 27 oldu bile. tier 4'e geceriz insallah haftasonuna.

- thin the herd lvl 13 axeman taktigi, o da sadece adamdan cikan heali azaltiyor, gelenleri degil. yani karsindaki healer archtype diilse hic bir ise yaramaz. 14 mastery skill veriyorsun aldigin sey marauderin lvl 5te gelen skillinden hallice. tabi eger bunu yaparsan hic bir sekilde diger treelerin taktiklerini falan alamiyorsun. dur bi axemani fulleyeyimdersen, axeman'in morale skill'i falan rezalet, zaten loner spec icin axeman aliyorsun, adam sana morale4'te olmayan aslanin hp'sini fulleme yetisini veriyor, yaratici gercekten.

- aoe interrupt var ama 9 skill hunter speclemen lazim, yani marauderin core'da zaten sahip oldugu seye sahip olmak icin 10 tane mastery skill, cok iyi bence. 3 mastery point dah verdim, aaa ne guzel marauderin demolition'ile ayni seye sahibim artik, ama bir taktik slotum gitti, olsun zaten 36 tane taktik slotu var. geriye ne alayim kalan skillerden, sen bir baksana wardb'ye guzel seyler buluyorsun belli ki, pazardan elma secer gibi masallah.

- armor %50 azalinca ben de biliyorum hasarin 2 katina cikmadigini, o kadar matematik bilgim var cok sukur. sadece bright wizard kesmiyorsun oyunda, o da ayri bir gercek.

- thougnessi her vurusta azaltiyorsun, str azaltmak icin yan/arkada durman gerekiyor.

- aslan öldukten sonra benim de senin mutasyonla benzer bir durumum var, ama ben 50feet öteden ranged aoe gibi slashing blade'i yapamiyorum. yaklassam zaten yerdeyim, ya da disarmim ki o da aslinda yerdeyim demek.

- lonerla pack synergy calismaz. %10 parry de ayni sekilde calismaz, ayni zamanda loner kullandigin anda ne silence, ne de baska bir sey yapabilirsin. atak speedi artirmayı denemedim cunku taktik slotum kalmadi.

- kolunuzda talisman slotu yok evet, bizim baltanın bir metalinde talisman slotu var, iki - üç tane de sapinda var zaten talisman slotu. civil civil valla, talismandan gecilmiyor.

- squig herderlarin da boyle bir slow skilli var, ayrica zipladin mi tepesinde degilsin, pounce slowdayken ve rootluyken calismaz.

- rendin nesi bugli? npc'lerde denemistim bir sorun olmuyor, monstrocity olunc rend olmadigindan simdi deneyemiyorum. bunu bilmedigimden soruyorum.

white lion'u bunu bile bile actim evet,ama aslan 1.2 itibari ile bugli idi bu skillerin hic birisini yapamadigin gibi bosuna konsantrasyonunu harcayip can veriyordun. 1.2.1'de biraz toparladılar allahtan da en azindan zaten ise yaramiyordan, hayat kurtarici ve kolay olmeyen moduna geçtim.

sen de bence bir white lion açoyle haricten gazel okumakla olmuyor. Oyundaki bilimum white lion ağlarken "hepiniz malsiniz, gidin oyunu ogrenin" demek hakkaten cok komik geliyor, bi sen biliyorsun zaten online oyun oynamayi belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

1.Dedigin heal debuff taktigi.eger kisinin ustunde bir den fazla ailment varsa calismiyor.Dene gor:)
2.Monstrosity veya Savagery ile calisiyor.Brutality oynuyorsan ne olucak? var mi sizin oyle bir mutasyon engelliniz?
+ aoe interrupt diyorsun.Sanki adamlarin kafasinda kullandiklari skillerin isareti cikiyor.Tamam simdi grup heal atti.hemen interruptlayayim:)27 marauder actim diyorsun o skilli birilerini interrupt etmek icin kac kere kullandin? ve basarili oldun mu?:) o skillin kullanilma sebebi +1 sn lik disorient taktigi ile calismasiydi.simdi ise hic kullanilmayan skillerden bir tanesi
3.o taktigin sadece base armorunuzu bypassladiginida biliyorsundur? diyelim engineerda 1000 + 990 armor var ilki kendi base armoru digeri ise bufftan gelen armor.o skilli kullandiginda adamin sadece 500 armorunu kiriyorsun.
4.birine yanlardan ve arkadan vurmak bu kadar zor mu? bu kadar zorlaniyorsan zaten Axeman buildi sana gore degilmis.bu skilli de kullanmana gerek yok.
5.Abicim pounce in olcak ustune 50 feet range mi istiyorsun? abese istigal etmiyor mu bu soyledigin?
6.lonerla calismasin.lonerin da %25 dmg i yetiyor zaten.slowunda var.gerisi kabiliyete bakiyor.varsa:)
7.sizin baltalarda 2 talisman slotu var.bizde ise toplam 1.
8.noob musun? pounce stun ve rootluyken calismaz.slowluyken calisiyor:)
9.rend i denesen dmginin ne kadar boktan oldugunu gorursun.ilk kullandiginda 120 dmg 2.sinde 130 3. sunde 150.strnden yararlanmiyor.onu kullancagina 3 kere.3 kere flail kullan daha fazla dmg yaparsin.
10.Ben axebiteda orderdim.ilk actigim char white liondi.2. charim ise bright wizard.3 ay oncesinde alinmis bir ss..bu adam loner buildiyle oynuyordu.White lionlarin su anki halini mumla aratcak zamanda adam white lionla gayet efektif oynuyordu.Sizde bir problem var.
Dedimir
Sosyal ağlarda paylaş

wl'nin hala mara'dan iyi olduğunu iddia eden birine hala ne anlatmaya çalışıyorsunuz yahu.

neymiş pounce varmış. terrible embrace var mara'da. 20 vs 20 prag sokaklarında kapışırken, kendi grubunun içine oradan bir caster'ı çekiyor garanti ölüm. pounce ne işe yarar. ancak birebir, bi adamı kovalarken yarar. veya arada sırada kale duvarlarına çıkıyolar işte ama direk ölüyorlar zaten gimped oldukları için.

wl'nin kötü olduğunu bütün herkes görüyor. nitekim oylamayı da gösterdim ama 1 tane post örnek verdin oradan "bak doğru sölüyorum" dedin, 320 kişi "en kötü mdps WL'dir" demişken.

neyse yahu takıl mara'nla. ama bil ki wl'den daha iyi bir kariyere sahipsin, şükret bari. bir engineer'ın magus'lar daha güçlü diye ağlaması gibi birşey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

karşındaki bright wizard'ın rain of fire veya runepriestin zaman etkili buyu yaptigini anlamak icin üstünde bişey yazmasina gerek yok.

yanlardan vurmakta zorlanmiyorum, pounce'a 50 feet de istemiyorum hatta pounce'a cooldown olsun 10 saniye, ama pounce adam gibi bişey yapabilsin havalarda uçmak disinda istiyorum.

ama elalemin bildiğin tuşa bas bütün ekrana damage ver, tek tusa bas debuf olsun, disarm olsun seklinde oynarken benim envayi çeşit takla atmam gerekmesi gerçeği ve sonra da siz cok guclusunuz zaten diyip pratikte degersiz 50 çeşit akil vermesi, arti bizim karakter cok zayif amaaa.... diye aglanmasi beni illet ediyor.

3 ay önce yanlis hatirlamiyorsam blindside hala 1sn disorient veriyordu ve aslan da istendigi gibi calisiyordu. o taktik olsaydi buyuk ihtimal ben en az 10 renown rank daha yuksekte olurdum, gerek baska karakter kasmadigim gerekse senaryolarda daha cok renown aldigim icin. elma ile elmayi karsilastiralim mumkunse.

@sabonis : pounce bir adami kovalarken pek faydali degil, charge'i tercih ederim, cunku o adam kosmaya devam ediyor ama sen o adamin eski yerine pounce yapiyorsun, pounce ya kacmak icin iyi ya da slayer adami full hp'den 0'a indirmeden once duran adama 150-200 damage verip biraz renown almak icin. bir de "feel like a star" demek icin.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
wl'nin hala mara'dan iyi olduğunu iddia eden birine hala ne anlatmaya çalışıyorsunuz yahu.

neymiş pounce varmış. terrible embrace var mara'da. 20 vs 20 prag sokaklarında kapışırken, kendi grubunun içine oradan bir caster'ı çekiyor garanti ölüm. pounce ne işe yarar. ancak birebir, bi adamı kovalarken yarar. veya arada sırada kale duvarlarına çıkıyolar işte ama direk ölüyorlar zaten gimped oldukları için.

wl'nin kötü olduğunu bütün herkes görüyor. nitekim oylamayı da gösterdim ama 1 tane post örnek verdin oradan "bak doğru sölüyorum" dedin, 320 kişi "en kötü mdps WL'dir" demişken.

neyse yahu takıl mara'nla. ama bil ki wl'den daha iyi bir kariyere sahipsin, şükret bari. bir engineer'ın magus'lar daha güçlü diye ağlaması gibi birşey bu.

üya arkadasim lion cekemiyor mu? terrible embrace in cektigi hemen yatiyormus..aslanin cektigine dokunmuyor order.aman white lion cekmis bosver gitsin mi diyorlar?
Marauder 100
White Lion 129
Choppa 6
choppanin dpsine bile kotu diyen 6 kisi varken 30 kisinin wlnin marauderden kotu oldugunu soylemesini pek kaale almiyorum.bu tur anketlerin sonuclarının dogrulugu tartısılır.

sana anderson diyecegim cok guzel masal anlatiyorsun:)
Sosyal ağlarda paylaş

fuzulee said:
karşındaki bright wizard'ın rain of fire veya runepriestin zaman etkili buyu yaptigini anlamak icin üstünde bişey yazmasina gerek yok.

yanlardan vurmakta zorlanmiyorum, pounce'a 50 feet de istemiyorum hatta pounce'a cooldown olsun 10 saniye, ama pounce adam gibi bişey yapabilsin havalarda uçmak disinda istiyorum.

ama elalemin bildiğin tuşa bas bütün ekrana damage ver, tek tusa bas debuf olsun, disarm olsun seklinde oynarken benim envayi çeşit takla atmam gerekmesi gerçeği ve sonra da siz cok guclusunuz zaten diyip pratikte degersiz 50 çeşit akil vermesi, arti bizim karakter cok zayif amaaa.... diye aglanmasi beni illet ediyor.

3 ay önce yanlis hatirlamiyorsam blindside hala 1sn disorient veriyordu ve aslan da istendigi gibi calisiyordu. o taktik olsaydi buyuk ihtimal ben en az 10 renown rank daha yuksekte olurdum, gerek baska karakter kasmadigim gerekse senaryolarda daha cok renown aldigim icin. elma ile elmayi karsilastiralim mumkunse.

@sabonis : pounce bir adami kovalarken pek faydali degil, charge'i tercih ederim, cunku o adam kosmaya devam ediyor ama sen o adamin eski yerine pounce yapiyorsun, pounce ya kacmak icin iyi ya da slayer adami full hp'den 0'a indirmeden once duran adama 150-200 damage verip biraz renown almak icin. bir de "feel like a star" demek icin.

o hengame de oo runepriesta dikkat edicez bu arada knockback knockdownlamamaya da calisicaz.guzelmis:) kagit ustunde oynuyorsun bu oyunu herhalde..meydanlara da bekleriz:)

Valla pouncei yerlere vuruyorsunuz..Ama pounce skillini almayan bir tne bile Wl gormedim.sebebi nedir?

kac kere kullandin disarmi? kac tanesinde calisti? sclerde dene :)
dmg verdigin dmgin rakam boyutunu da yazar misin?
tek tusa basip herkese 400 dmg vuruyorum!!
oyy kıyamam , dmg yapmak icin envay cesit takla da atarmis. pounce + slashing blade? bu mudur envay cesit takla?

ahh ahh halamin bıyıkları olsa amcam olurdu.simdi bana varsayimlarla gelme.
Sosyal ağlarda paylaş

aç white lion'unu ondan sonra konuş derim ben, hariçten gazel okuması kolay. hem üstelik ders de verirsin bütün war-europe camiasına, hatta okyanus ötesine amerikalı ziyan white lion oynayamayacilarina. mouse'larını yerler belki utançlarından.

pounce'dan baska alacak skill yok o yüzden pounce, ne alayım aslana veya bana %75 hate'i azaltan taktiği mi alayım? %50 disorient yapan taktiği mi alayım? pounce'un 10'da biri kadar bile kullanamadigim kullansam da 2-3 vurus en fazla yardımı dokunan primal fury'i mi alayım? parry sansim %4.9 iken, parry yaptigimda aslana 10 saniye +20 crit veren skill'i mi alayım?

fetch yapalım derken aslan adamin yanina yaklastiginda adam hareket ederse, aldığım "target is not in pet's attack range" tarzi ayarlari (fetch'in cooldown'u da baslamis oluyor bu arada) en kısa zamanda forumumuzda yayınlayacagim hic supheniz olmasin.

gerci laf da anlatamıyoruz belli ki tartışmaya gerek yok.

edit : meydanlarda oynuyorum hic merak etme, yapmasaydim interruptu konusmazdim.
arti duyan da slashing blade 1k-1k damage veriyor sanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk charim white liondi.haricten gazel okumuyorum.
3 tane tree var.niye pounce?kullandigin buildi bilmiyorum ama dediginiz kadar dandik bir skill olsa pounce yerine force opportunity veya primal fury i alirdiniz.
aslanla alakasi yok.1.2.1 patchinden sonra server stabil calismiyor.onumdeki adama vuramiyorum bile devamli out of range mesaji alip duruyorum.
pounce in slowluyken calismadigini soyleyen lvl 40 bir wl ile tartismanin geregi yok:)
Sosyal ağlarda paylaş

fallou7 said:
pounce in slowluyken calismadigini soyleyen lvl 40 bir wl ile tartismanin geregi yok:)

eyvallah. Benim de kimbilir kac aydir oynamadigi karaktere yorum yapan, okudugunu anlamayip (anlamak istemeyip), kucuk hesaplar pesinde kosanlarla isim yok.

Saglicakla kal. Diger marauder kardeslerini de gozlerinden öp, hadi bakalim.

Not : ek olarak, hic pounce'un slowluyken calisip calismadigini da denemedim, o kadar kisa zaman diliminde ay slowluyum pounce olmaz, baska bir sey yapayim denmiyor, pounce'a basiyorsun o karmasada ziplarsa zipliyor, olmazsa zaten yapacak bisey yok. tooltipteki aciklamada root ve snare olmamasi gerek diyor, ve diger yavaslatan skillerdeki açıklamada da "snares the target for %40 movement speed" şeklinde şeyler olduğundan öyle yorum yaptım. Niye pounce seçmek zorunda kaldığımı da zaten anlamak isteyenlere bir önceki post'ta yazmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunda oldukca yeniyim ve ilk charım WL. Oynaması zor ama bir o kadar eglenceli bir karakter. Ilk zamanlar heal almadan oynamak oldukca zor oluyordu ama simdi yavas yavas alıstım daha dogrusu oynamayı ogrendim diyebiliriz. marauderlerin cekme olayı daha kolay bu konuda haklısın ama cektigin adamı ekibin yoksa oldurmek sana kalıyor cunku o bırazdan takım calısmasının meyvesıdır.
Wl icin kotu char diyenler varsa kendi dusuncelerı deyıp gecıceksın sen oyun tarzını oturtup kendı charını sevmedıkten sonra bırak ztn oynama =) char kotulemek kolay ıs choppa ıcınde tek tus skıll charı, cocuklar ıcın yapılmıs der gecersın ;)

20 v 20 rvrde araya gırıp olmekten sıkayet edıyosan guardıan ve hunter olarak speclerını ayarla sen uzaktan savası ızle ve keyfnı cıkar :)-D bu esnada patlamıs mısır falan yıyebılırsın.

Acmak ısteyenlere kesınlıkle tavsıye edıyorum ısın kolayını gecıp pro ısı char ısteyenler acsın ama sabırlı ve akıllı olmak lazım ayrıca hep arkadan ve yandan calısın rakıbe>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum uzaktan niye savaş izleyeyim, izleyeceksem healer açardım zaten, niye melee dps açıyorum? :) Ben uzaktan izleyip patlamis misir yiyeceksem, niye oynuyorum veya buna oynamak denir mi? Butun siniflar catir catir damage verirken, arada 300-400 damage veren karakter olmanin ne zevki var anlamıyorum (hayir adamlarin da isini kolaylastirmiyorsun debuff falan verip).

WL'dan gorunus ve oynama sistemi olarak memnunum, olmasaydim zaten lvl 40'a getirmezdim (ki en çok expi, aslanin en bugli oldugu dönemde almışımdır, trained to... 'lar adam öldürdükçe kayboluyordu, daliyorsun aslan ters yone gidiyor falan), ama nereye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam o zmn sende benim gibi savasta onde olmayı seviyosan araya giriceksen cok taktıksel olmalı 3 4 rdps veya mdps aynı target alıp oldurup gerı kacmalısın hıt poınt fullenınce don gerı savasa dvm...

Ayrıca 300 400 dmg cocuk dmgı ya :D taktiklerini veya specini degistir derim;) Benim autoattack 800 900 vuruyo B) Senin vurma hızınla rangedpsin aynı deilki sen cok daha hızlısın onlardan o yuzden 600 800 cıvarı vuruslarla hem soloda hemde buyuk savaslarda iyi is yaparsın diye dusunuyorum.

WL yi diger charlarla karsılastırmak cok mantıklı degil bence unique bir char bu o yuzden tadını cıkar god mod olsa ztn bir sure sonra zevk almazdın.

Choppa dedigin charı Bwnin alması 4 snye surmez ama senin bounce özelliginle rdpslere ulasman cok daha kolay.

Patchtan sonra Trained to hunt ın dmglarıda arttırıldı haberın bılgın olsun dostum.

Dedigim gibi charı cok ıyı tanımak ve ozellikleri cok yerinde kullanmak lazım Choppalar gibi cocuk charı degil WL. Oynaması zor ama bir o kadar eglenceli bir char.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma gelmişken.
Healerları arkada oturup sadece heal mi atıyor sanıyorsunuz? Zaleot larda işe yarar başka skillerde var.
Shamanlar ap çalıp %50 heal efekt düşürüyor.
Healerların her 20sn de 5sn silence olduğunu biliyormuydunuz? Silencelar moral 3 ler genelde healer a atılıyor.

Grubunun heal rangeinde kalmasını sağlayarak düşmandan kaçmak ne zamandan beri patlamış mısır ile savaş izlemek oldu ki? Amma küçümseniyormuş bu healerlar aramızda. Böyle rahat konuştuğunuza göre hepinizde t4 healer var.

En azından kendinizi örnek alın. 1sn gidip diğer healerları rahat bırakıyormusunuz? Onlar niye sizinkini rahat bıraksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:
fuzulee said:
Dostum uzaktan niye savaş izleyeyim, izleyeceksem healer açardım zaten, niye melee dps açıyorum?

klasik türk mantığı. Bu yüzden 50 tane dps 2 tane healer oynuyorduk.

yanlis anlama olmus belli ki. WL iken niye uzaktan savas izleyeyim dersem daha mantikli olur.

bir de turk mantigi diyip, genel bir kucumseme olayina girmisin, hayir bende o mantik yok. support ve healerligi severim, zaten bolca da tier 3+ healerim var. Bir tane de r40.

dps yapicam adam kesicem deseydim, bright wiz - sorc - choppa - slayerdan baska karakterim olmazdi, WL ile de bu kadar hic ugrasmazdim.

Bilmeden etmeden konusmamak lazim.

Edit : niye gaza gelip cv'mi yaziyorsam ben de. neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:
Bu arada bilmiyorum izledin mi ama su movie ye bir gözat derim
Bana cok yararı olmustu oyun tarzı ve specler acısından
;)

[video]http://www.warhammermovies.com/movieview.php?id=1357?feature=oembed" width="459">

hocam, ancak izleyebildim videoyu, (daha önce izlemistim gerci) o video 1.2 patchinden once cekilmis dikkat edersen, blindside 1 saniye disorient verirken yani. ne farkı var dersen, sana verecegim tek cevap "cok" olur. zaten benim eski specimde oynuyor buyuk ihtimalle (hunter / axeman loner spec)

o kadar onemli bir sey degil belki ama, ayni sitede diger melee dps'lerin video sayısına bakarsan (ki genelde karakteri ile basari saglayan insanlar videolarini sergilerler) diger eski dps siniflarinin video sayisinin white lion'a gore ezici oldugunu gorebilirsin.

herkes istedigi sinifi oynasin, benim itirazim yok. hep hakli olacagim diye de birsey yok, ama bazi bence bariz gercekler var, onlari soylemeye calisiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fuzulee said:

hocam, ancak izleyebildim videoyu, (daha önce izlemistim gerci) o video 1.2 patchinden once cekilmis dikkat edersen, blindside 1 saniye disorient verirken yani. ne farkı var dersen, sana verecegim tek cevap "cok" olur. zaten benim eski specimde oynuyor buyuk ihtimalle (hunter / axeman loner spec)

o kadar onemli bir sey degil belki ama, ayni sitede diger melee dps'lerin video sayısına bakarsan (ki genelde karakteri ile basari saglayan insanlar videolarini sergilerler) diger eski dps siniflarinin video sayisinin white lion'a gore ezici oldugunu gorebilirsin.

herkes istedigi sinifi oynasin, benim itirazim yok. hep hakli olacagim diye de birsey yok, ama bazi bence bariz gercekler var, onlari soylemeye calisiyorum.

Haklısın dmg verme konusunda dıger rdpsler gıbı ıyı degıl ama support olarak cok ıyı ıs yapıyor solo olayında bazı classlar zorluyor o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...