Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nerden bulurum ya böle 400gr kanlı biftek falan. kanını emmek istiyorum o bifteğin. yeter lan filmlerde dizilerde böle yiyolar kalın biftek. burda kasaplardaki biftek gördüğümüz bifteklerin betası gibi ya. istanbulda karfurda falan vardı falan izmirde en azından nasıl bulurum. et istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nasıl? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oha lan beni bile acıktırdı resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 olum o eti iyi yapman lazım ziyan edersen parası resmen girer. Şu ete bak lan yarım kilo net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o eti bulayım çiğde yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 califorian/lefkoşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 AY AY AYYY DESTERE NECMININ YEDII KANLI BiFTEK GELDI AKLIMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://yedimet.com/images/kuzukafes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 RabbiT said: nasıl? (tu) suan fena acıkmıştım.ve genel olarak et olsun taştan olsun felsefesine sahibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kasap diye bi yer var. acaip. sölüyosun nası istediğini, dilediğin gibi kesiyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 alırken tarif ediyon, hacı na böle 2parmak ver bi de dövme diye. işi iyi bilen kasap zaten olayı anlayıp seni yönlendiriyo. baba burasından olmaz, şurası fırında olur, bu kısmı böle pişirilir diye.. kasaplar her ne kadar kanlı beyaz önlüklü, elleri bıçaklı seri manyaklar olsalar dahi sefimli ve anlayışlı insanlardır. kasapları seviniz... kızıp sizi kesmeden önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Etiler Friday's de yiyebilirsin. Az pismis olarak siparis verebilirsin 500 gr buffalo beef steak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://dukkanistanbul.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 dasaaa said: kasap diye bi yer var. acaip. sölüyosun nası istediğini, dilediğin gibi kesiyorlar falan. ahhahahajshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kasaplar iyi adamdır. çok halı saha maçı yaptım ilk maçta korkmuştum acaba bıçakla gelmişlermidir diye ama sonra çok şeker adam olduklarını anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sen de her gun o kadar heywan bogazlasan et kessen sen de lokum gibi adam olursun be kermit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 olm o ahmedinejata olan saygılarındandır.. sonuçta cellat>kasap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kazim nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 o teeee daha başlarda.. pencereye sığmıyor diye ufak bi kısmını aldım eşitliğin kazım>......................................>cellat>kasap gibi bişi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kazım ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kazımı tanımamak, bilmemek? cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kazim her seyin basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 KAZIM NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 noone can be told what kazim is, you have to see it yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 show me the direction then anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar