Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: Türkiye - İspanya 01.04.2009 @ 21.00

Buyse

Öne çıkan mesajlar

1.si sen İngiltere,Arjantin ya da Brezilya değilsin o yüzden onlarla kendini kıyaslama...2.si bu adamların hiçbiri sanmıyorum ki kendilerinden 2-3 gömlek üstün bir rakibe karşı bu kadar kritik bir mücadalede forma şansı bulmuş olsun...3.sü ise o adamlar bir anda gökten zembille direk milli takım formasıyla başlamadılar.Owen milli takımda parladı demek ne demek?O adam gayette oynuyordu Liverpool da tıpkı Casillas ın 18 yaşında Real Madrid kalesini korumaya başlaması gibi o zamandan bu zamana milli takım kalesinde.Batuhan ise Türkiye futbol anlayışı yüzünden Beşiktaşta oynatılamayıp Eskişehirspor a kiralanan bir adam.Top indirsin diye adam mı alınır ya yapmayın gözünüzü seveyim.Batuhan tek forvet olarak girdi Nihat ve Semih çıkmıştı.Sen 2 forvetini çıkartıp tek forvet sokarsan yerine ve maç berabereyse kurtarıcı olarak sokman gerekir ki o adam daha 18 yaşında insaf.Yok ilerde top tutayım diye aldıysan dikkat edildiyse adam zıplıyordu sadece istenilen yerlere topta indiremedi ama ben Batuhan da suç bulmuyorum.Gelecekte çok sağlam bir oyuncu olacak ama bu adamı Estonya,Ermenistan gibi maçlarla ısındıracaksın hatta bırakacaksın U21 takılacak.Oynadığı ligte sayılı forvetler arasına girdiği zaman alacaksın milli takıma...

Ayrıca sanki Batuhan kötü mü oynadı derken isterse golü atıp maçı kazandırsaydı fikirlerim değişmicekti.Avrupa şampiyonuna karşı 18 lik adamını sokma mantığını anlamam ben.Yok eğer bu memlekette en azından 3-4 sezon daha pişmesi gereken bir oyuncu maça giriyorsa vay o memleketin haline.Zaten dünya kupasına gitme gibi bir ihtimalimiz olduğunu da düşünmüyorum ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
emre asik biraksin futbolu gitsin, ayaginin altindan hep kaciriyor, bir degil iki degil. iska gectigi toplari saymiyorum bile

komik.cidden komik.ya maçı izlemeden sallıyosun ya da izledin gördün gerçeği biliosun ama burda böle diyosun

yahu galatasaray uefadan elenirken eskişehire ona buna yenilirken alkıslanan ve tezahurat yapılan 2-3 adamdan biri emre aşık

herifte herturlu tecrübe var.butun sezon oynatma final maçında oynat çıkar çatır çatır oynar.o kadar verip meira getirdik.o da top ıskaladı.herkes yapar.en iyi futbolcuda en pahalı futbolcuda

geçin artık bunları.emre aşık belki bi süre sora yine yedek kalır hem gs de hem milli takımda.ama 40 yaşına kadar oynar yani.ispanyadaki maçta torresi geçirmedi.burdaki maçtada hatasız oynadı.adam ligde de kaç maçtır hatasız oynuo

ayıp yani
Sosyal ağlarda paylaş

orta sahamızda pas yapan adam yok.4 tane pas üst üste yapamadık ya.emre'nin 90 dakika oyunda kalması gerçekten abesle iştegaldi.hiç bir şey yapmadan gezindi sahada.nihat ve tuncayın kaçırdığı goller varki atılabilirdi ama son dakikalarda gökhan gönül o golü atsa sokaklarda çılgın atardık ne güzel.

dip not:maç bittikten sonra guiza'nın tribunlere gelip formasını atmak süretiyle seyircileri tahrik etmeye çalışması hiç yakışmadı.tam olarak altta neler olduğunu görmedim ama yukardaki herkes küfür ediyordu.bu hareketi başka bir ülkede yapsalar kovarlar adamı takımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Nihat ve Tuncay gibi 2 yeteneksizlik abidesi olduktan sonra ne olursa olsun. Bu adamların iyi oldukları maçlar 2 yi geçmez yetti be. Hakan Şükür gibileri niye nadir gelir bu ülkeye bilmem ki.

Yok batuhanı niye almış, yok nuriyi niye almış bilmem ne. Bulduğun pozisyonları atama, sonra o oyuncu çıkarmıymış, nasıl Td imiş. En kolay olanı git TD'ye saldır. Ne kolay ya bu ülkede adam karalamak. Arda felan 90 dakikalık topçular değil. Kesiliyorlar hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
BiTcH_oFBaT said:
maçı izlerken not aldım yani.

dk 71 baskı kuruyoruz. top üzülmezde 2 oyuncu başında herkes izlio ama, herkez. tek yardıma giden yok.

dk 78 riera orta kesio volkan çıkıo ama nereye (?) torres vuramıo neyseki.

imba üzülmez nerdeydi yediğimiz golde.

savunmayın abi, şaka mısınız? ibrahim üzülmezi savunuyorsunuz ya, gidin yüzünüzü yıkayın, kendinize gelin!

2-3 sayfa önce yazdığım yorumu okumadığına inanıyorum şunu yazarken sen...

ben üzülmezi savunmuyorum. tek suçlu onun olmadığını söylüyorum.

edit: penaltı pozisyonunda da çarpsın / kasti olsun, gole giden top - mutlak gol şansı diye değerlendiriliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:
Nihat ve Tuncay gibi 2 yeteneksizlik abidesi olduktan sonra ne olursa olsun. Bu adamların iyi oldukları maçlar 2 yi geçmez yetti be. Hakan Şükür gibileri niye nadir gelir bu ülkeye bilmem ki.

Yok batuhanı niye almış, yok nuriyi niye almış bilmem ne. Bulduğun pozisyonları atama, sonra o oyuncu çıkarmıymış, nasıl Td imiş. En kolay olanı git TD'ye saldır. Ne kolay ya bu ülkede adam karalamak. Arda felan 90 dakikalık topçular değil. Kesiliyorlar hemen.

Hemen Arda'ya da giydirilmiş bitane.Adamın ismi Ardanado falan olsa bu olaylar hiç olmayacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir dip not daha geçeyim 1-0 öne geçtikten 5 dakika sonra fln bizim seyirciler ispanyol seyircilerden gaz almış olmalı ki pas yaparken oley oley demeye başladılar ama ard arda 2 kez oley çekme denemeleri bizim oyuncuların 4 pas ard arda yapamamalarından dolayı erken kesildi :)Siz kim İspanyaya karşı top çevirebilmek kim ancak defans da yana doğru oynarsınız sonra kaleye geri dönersiniz öyle orda üçgen oluşturur kendi çapınızda takılırsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
Spiegel said:
emre asik biraksin futbolu gitsin, ayaginin altindan hep kaciriyor, bir degil iki degil. iska gectigi toplari saymiyorum bile

komik.cidden komik.ya maçı izlemeden sallıyosun ya da izledin gördün gerçeği biliosun ama burda böle diyosun

yahu galatasaray uefadan elenirken eskişehire ona buna yenilirken alkıslanan ve tezahurat yapılan 2-3 adamdan biri emre aşık

herifte herturlu tecrübe var.butun sezon oynatma final maçında oynat çıkar çatır çatır oynar.o kadar verip meira getirdik.o da top ıskaladı.herkes yapar.en iyi futbolcuda en pahalı futbolcuda

geçin artık bunları.emre aşık belki bi süre sora yine yedek kalır hem gs de hem milli takımda.ama 40 yaşına kadar oynar yani.ispanyadaki maçta torresi geçirmedi.burdaki maçtada hatasız oynadı.adam ligde de kaç maçtır hatasız oynuo

ayıp yani

ne ayip? eskiden iyi futbolcu olabilir ki bence eskiden de iyi degildi oyle aman aman ama su an acaip top iskaliyor, sektiriyor, topa dengesiz giriyor , daha ne yapsin arada kendi kalesine gol atacak neredeyse... iyi futbolcu demeyin su adama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...