Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu sene bizim kanarya fıs çıktı ilgi yaptık ula dedik güzel yavru ver bilmemne yap derken hayvanın bize yaptıgını bakk yaa böyle bi hayvan şişermi yuhh beni yeseydin be mubarek çatlıcakmışın çatlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 foto bize ne anlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 besle kargayı oysun gözünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 pogodi said: foto bize ne anlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu foto size ne anlatıyor şimdi normal bi kuşun altı bu kadar sarı ve bu kadar büyük olmaz yani bu resmen göbek yapmış kılcal damarları gözüküyor resmen hatta şişmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yağlı yemlerden verirsen yağ yapar şişer. kendir felan o tarz yemlerden pek verme. hatta yumurta haşlayıp tak kafesine yesin salatalık tak yer bunları kanarya sesinede iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kermitim sende anlarsın kuşta sende güvercin besliyorsun sanırsam şimdi buna haftada 2 marul iki günde bi limonlu su bide koca salmaya bıraktım tek başına ucsun etsin sanırsam 1 ay sonra sezona yetiştiririm de yavru alıp yarışmalara katılırım çok güzel bi dişi bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 dediğim gibi yem çeşidini bol tut kanaryada yumurtada haşla ver marulda olur. bide kanryalara dinlemesi için özel bülbül sesi kayıtları var onları dinlet eski teyplerden felan varsa koy odasına tak kasedi dinlesin saatlerce. sesinde baya bi değişme olur sesine ötüşüne görede yarışmaları var. limonlu suyuda denemedim hiç ben 4 5 sene oldu tabi ben besleyeli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kermit bu kuş ırk kanaryası yani bu top gibi kuş tünekte durdumu yani ötüm kuşu değil ötüm kuşları için ben bugün karar versem 3 4 yıl sonra bülbül ötümü için damar sağlamış olurum haa onun için yinede fikirlerin için teşekkürler :D benim en kısa zamanda bunu zayıflatmam gerek acil şekilde yada başka bi dişi bulmam gerek tam sezondayım kimsede vasıflı kuş satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Llama hep söylemişimdir takla attırmazsan hayvana böyle olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 " Liposuction " yaptır hayvana yazıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar