Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 inş. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 güvenç erken kesiliyorsa ben daha bir şey demiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 babacum ile sen ya da cthulhu^dan birini takas etsek nasıl olur? edit: kesiliyom olm, fazla koşamıyom ben=) fazla kilolarım da cabası=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hahahassi diye devam ettirmek istedim cümlemi ama alan yetkilisinin diye demiyorum :P feritle bir kere oynadım da tekniği yeter onun :P ben ve +1 defans olacağız muhtemelen ona göre kuralım bir de takımları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bizim tkaimi sirtlicak bir canavar varmi biz bitik gibi gorunuyoruz zaugna hic umut vermedi bizim takim icin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ya açıkçası takımları kurarken ben tharkası,holy'i bi de kaleciyi göz önünde bulundurdum bana siz güçlüsünüz gibi geliyo=) ama zaugna edebiyat parçaladı siz sefil oldunuz yine=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bizim takım iyi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 beni kaptan yapın sizi şampiyon yapayım!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi ben tam sihirli kutu olduğuma karar verdim son maçtan sonra ahah 10 dakika sonra da çökebilirim, 50. dakikada da yığılabilirim. gol de atabilirim; ama bu gol kendi kaleme de olabilir falan. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eahu abi benim ayagima bir yildir top degmiyor bide sirtim tutuk vizeye giremedim bugun raporluyum falan ama futbol aski yarin beni sedyeyle hastahaneye kaldirabilirsiniz:) Holye guveniyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ha arda bunları söylerken geçen maç 40. dakkada falan ileri çıkıp gol attı bu arada tharkas =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 msnden konusuyorz bide asisti varmis adam defansda harcaniyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eet olm 3 defa ileri çıktım 1 asist 1 gol tam kara kutu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 THARKAS said: eahu abi benim ayagima bir yildir top degmiyor bide sirtim tutuk vizeye giremedim bugun raporluyum falan ama futbol aski yarin beni sedyeyle hastahaneye kaldirabilirsiniz:) bel fıtığı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cavanagh(+1)/arcane/babacum/noyan/sixoms/sly tharkas/bitch_ofbat/holy(+1)/cthulhu/apis/zaugna sixoms ile apis yer değişsin, hem trabzonsporlular ayrılmaz hem daha dengeli takım olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bizim takım fena harcanır o zaman gerçi şu halde de harcanırız gibi geliyor=) geçen maç da güçlü duruyodu bizim kadro 5-0 6-0 yenik duruma düştük=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yiğit kaleden cıkarsa macın yıldızı olabilir, o potansiyeli görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yiğit kaleci değil zaten, oyunda bitch_ofbat kaleci bizim de kalecimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 taktik toplantısı yapıcaz maçtan yarım saat önce. zaaflarınızı biliyoruz :P bak yiğit ışığı gördü bendeki arda da bizdeyse defans oynamayabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fitik yokta cok sukur spor salonunda sirta fena soguk yedim sonra yataktan cikamadik 2 saat. rapor iside enteresan olmus ilk defa gidip kendim alayim dedim hastayim bugune rapor lazim dedim 50 lira dedi aldi parayi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sixsoms trabzonlu kardesim eger trabzon formasiyla geleceksen barca formamla gelicem karismasin takimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 top çüküme glecek dite korkuyorum topa çıkamıyorum lan.. topa götünü dönen kaleci mi olur :P ya ben geçerim de.. maçtan önce ısınma yaparken iki top atın üstüme bakalım eğer alışırsam top yemeye geçerim de.. kaleci oalrak pek güvenmeyin bir önceki maçta neler olduğunu biliyorsunuz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 THARKAS said: sixsoms trabzonlu kardesim eger trabzon formasiyla geleceksen barca formamla gelicem karismasin takimlar. tamam başka birşey giyerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ZaugnaKhaldun said: güvenç erken kesiliyorsa ben daha bir şey demiyorum sdf Harbiden ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 anladım ben olayı. tek kale maç yapıcaz yani. 13 kişi bana gol atmaya çalışıcak. işim zor :/ dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar