Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı V7.2 // Resimli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahahassi diye devam ettirmek istedim cümlemi ama alan yetkilisinin diye demiyorum :P

feritle bir kere oynadım da tekniği yeter onun :P

ben ve +1 defans olacağız muhtemelen ona göre kuralım bir de takımları :)
Mesaj tarihi:
ya açıkçası takımları kurarken ben tharkası,holy'i bi de kaleciyi göz önünde bulundurdum
bana siz güçlüsünüz gibi geliyo=)
ama zaugna edebiyat parçaladı siz sefil oldunuz yine=)
Mesaj tarihi:
eahu abi benim ayagima bir yildir top degmiyor bide sirtim tutuk vizeye giremedim bugun raporluyum falan ama futbol aski yarin beni sedyeyle hastahaneye kaldirabilirsiniz:)

Holye guveniyoruz!
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
eahu abi benim ayagima bir yildir top degmiyor bide sirtim tutuk vizeye giremedim bugun raporluyum falan ama futbol aski yarin beni sedyeyle hastahaneye kaldirabilirsiniz:)

bel fıtığı mı var?
Mesaj tarihi:
cavanagh(+1)/arcane/babacum/noyan/sixoms/sly
tharkas/bitch_ofbat/holy(+1)/cthulhu/apis/zaugna

sixoms ile apis yer değişsin, hem trabzonsporlular ayrılmaz hem daha dengeli takım olur gibi
Mesaj tarihi:
taktik toplantısı yapıcaz maçtan yarım saat önce. zaaflarınızı biliyoruz :P

bak yiğit ışığı gördü bendeki arda da bizdeyse defans oynamayabilirim :P
Mesaj tarihi:
fitik yokta cok sukur spor salonunda sirta fena soguk yedim sonra yataktan cikamadik 2 saat. rapor iside enteresan olmus ilk defa gidip kendim alayim dedim hastayim bugune rapor lazim dedim 50 lira dedi aldi parayi verdi.
Mesaj tarihi:
top çüküme glecek dite korkuyorum topa çıkamıyorum lan.. topa götünü dönen kaleci mi olur :P

ya ben geçerim de.. maçtan önce ısınma yaparken iki top atın üstüme bakalım eğer alışırsam top yemeye geçerim de..

kaleci oalrak pek güvenmeyin bir önceki maçta neler olduğunu biliyorsunuz ehe
  • Yeni Oluştur...