Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 evet. yukarda yazıldı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahan da geliyorum ehe hallettim :) daha doğrusu halloldu (yerine gideceğim adam bu akşam üstü mü ne gelmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 6V6 yapalım? deathlord gelemeyecek gibi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yerine adam buluruz ya 6 v 6 öldürebilir birçoğumuzu =) güvenç hazır demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 6v öldürür abi, ben 7v de son 15 dakkaya kalp çarpıntısıyla girdim hazır dediği adam benim arkadaşımsa, henüz onunla konuşamadığımı da belirtmek istiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 olmazsa ben de öyle ani bir adam getirebilirim yarın öğlene kadar eksik kalırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Abi yoksa adam gelirim yani satış yapmak istemem ama varsa gelebilicek gelmemek tercihim yani =) anlatabildim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Maçtan önce bi atraksiyon olacak mı? Malum Cumartesi, maç da 17de oho :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 nargileden sonra maça çıkmak en büyük zevkim diye ortaya önerimi atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 batak atalım hilalde kanasta da atabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Holy said: nargileden sonra maça çıkmak en büyük zevkim diye ortaya önerimi atarım. bu adamın sahaya cikmasi yasaklanmali hala sol bilegimi kullanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahah vurmadım bile yahu =) ufacık bir dokundum (ayağım çarptı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 durun bir dakika film izliyodum, filmi durdurdum, odamın ışığını fln da açtım şuna netlik kazandıralım yarın hilalde maç öncesi batak oynicakmıyız=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 DeathLord said: Abi yoksa adam gelirim yani satış yapmak istemem ama varsa gelebilicek gelmemek tercihim yani =) anlatabildim sanırım. ben bir arkadaşımla beraber geliyorum o halde +1 getiriyorum sen de kız arkadaşını evde tek başına oturtmamış olursun=) @babacum: ildeniz, batak oynicaksak erken geliriz biz arkadaşla=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 takımlar kurulsun hadi :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cavanagh(+1)/arcane/babacum/noyan/sixoms/sly tharkas/bitch_ofbat/holy(+1)/cthulhu/apis/zaugna nasıl olur böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bitch kaleci değil miydi yavs? bi de ben kötüyüm, çok çabuk yoruluyorum; kutulu da aynı seviyede, bunları belirtmek istiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cthulhu ile daha önce oynadın mı sen? bi de bu maçta sadece 1 takımın kalecisi olucak, kaspar gelmiyo, holy de sakat kaleye geçemiyo o yüzden tek kaleci olucak, ilk pati maçlarında bi takımın kalesine babacum geçiyodu, nolur nolmaz bitch_ofbat ile karşılıklı koydum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi aynı lisedeydik, en son hatırladıgım benimle benzer seviyede, ortalama aynı sürede yorulacak, belki biraz daha geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 gotgobekleettenduvarolusturmanyeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 böyle olursa bizim kaleci kim olucak harbiden? edit: tamam gördüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu arada benim getireceğim +1 geçen maçta gelen değil ona göre benden daha vasat bir arkadaş getiriyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 onur kaleye değişmeli geçicez biz 1er gollüğüne ya da dakika hesabı en kötü yorulan kaleye geçer yaparız ildeniz kalecidir demek istemedim, sadece zamanında kaleciydi dedim=p bizim takımda ben-arcane-noyan çabuk kesilicek adamlar, baştan söliyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tamam uyar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ama bakarsın ildeniz, 2 haftadır son dakikada maça girebilmenin heyecanıyla ben kaleciyim falan der, belli olmaz=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar