BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahan da geliyorum ehe hallettim :) daha doğrusu halloldu (yerine gideceğim adam bu akşam üstü mü ne gelmiş)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 6V6 yapalım? deathlord gelemeyecek gibi de
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yerine adam buluruz ya 6 v 6 öldürebilir birçoğumuzu =) güvenç hazır demiş zaten
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 6v öldürür abi, ben 7v de son 15 dakkaya kalp çarpıntısıyla girdim hazır dediği adam benim arkadaşımsa, henüz onunla konuşamadığımı da belirtmek istiyorum sdf
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 olmazsa ben de öyle ani bir adam getirebilirim yarın öğlene kadar eksik kalırsak
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Abi yoksa adam gelirim yani satış yapmak istemem ama varsa gelebilicek gelmemek tercihim yani =) anlatabildim sanırım.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Maçtan önce bi atraksiyon olacak mı? Malum Cumartesi, maç da 17de oho :P
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 nargileden sonra maça çıkmak en büyük zevkim diye ortaya önerimi atarım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 batak atalım hilalde kanasta da atabiliriz
eight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Holy said: nargileden sonra maça çıkmak en büyük zevkim diye ortaya önerimi atarım. bu adamın sahaya cikmasi yasaklanmali hala sol bilegimi kullanamiyorum
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahah vurmadım bile yahu =) ufacık bir dokundum (ayağım çarptı)
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 durun bir dakika film izliyodum, filmi durdurdum, odamın ışığını fln da açtım şuna netlik kazandıralım yarın hilalde maç öncesi batak oynicakmıyız=))
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 DeathLord said: Abi yoksa adam gelirim yani satış yapmak istemem ama varsa gelebilicek gelmemek tercihim yani =) anlatabildim sanırım. ben bir arkadaşımla beraber geliyorum o halde +1 getiriyorum sen de kız arkadaşını evde tek başına oturtmamış olursun=) @babacum: ildeniz, batak oynicaksak erken geliriz biz arkadaşla=p
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cavanagh(+1)/arcane/babacum/noyan/sixoms/sly tharkas/bitch_ofbat/holy(+1)/cthulhu/apis/zaugna nasıl olur böyle?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bitch kaleci değil miydi yavs? bi de ben kötüyüm, çok çabuk yoruluyorum; kutulu da aynı seviyede, bunları belirtmek istiyorum sdf
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cthulhu ile daha önce oynadın mı sen? bi de bu maçta sadece 1 takımın kalecisi olucak, kaspar gelmiyo, holy de sakat kaleye geçemiyo o yüzden tek kaleci olucak, ilk pati maçlarında bi takımın kalesine babacum geçiyodu, nolur nolmaz bitch_ofbat ile karşılıklı koydum=)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi aynı lisedeydik, en son hatırladıgım benimle benzer seviyede, ortalama aynı sürede yorulacak, belki biraz daha geç
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 böyle olursa bizim kaleci kim olucak harbiden? edit: tamam gördüm şimdi.
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu arada benim getireceğim +1 geçen maçta gelen değil ona göre benden daha vasat bir arkadaş getiriyorum=)
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 onur kaleye değişmeli geçicez biz 1er gollüğüne ya da dakika hesabı en kötü yorulan kaleye geçer yaparız ildeniz kalecidir demek istemedim, sadece zamanında kaleciydi dedim=p bizim takımda ben-arcane-noyan çabuk kesilicek adamlar, baştan söliyim=)
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ama bakarsın ildeniz, 2 haftadır son dakikada maça girebilmenin heyecanıyla ben kaleciyim falan der, belli olmaz=p
Öne çıkan mesajlar