karakedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 selam arkadaşlar, Niyedir bilmem patiler bişi yapınca siteye mutlu oluyoruz :) standart olarak yine bir banner ve yine patilerimizin olaya pati atmasını istiyoruz. Bu sefer ragnarok banneri gerekiyor. (yukarda dönenler gibi) uyması gereken standartlar 1. en sag tarafında pati logosu olacak ( =o= işareti, ortada o harfi iki yaninda eşittir işaretleri) 2. bannerin bir tarafından www.paticik.com yazacak. 3. bannerin boyutları 468x60 pixel boyutunda olacak (şuanda rotate eden bannerlar ile aynı boyutta) ragnarok mmo türüne bir oyun, o yüzden resim sorunu çekmeyeceksiniz. buraya gönderilen (veya email ilede gönderbilirsiniz) bannerlardan 1 veya 2 tanesini sürekli olarak sitede rotate edeceğiz. (isterseniz bannerin üzerine ufak harflerle üye isminizi yazabilirsiniz)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 18 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hoh beyfendi işiniz düştükçe uruyosunuz bakıyorum yazdık bi kenara :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 2 şey dicem birincisi yakında gördüğümüz bir banneri tekrar göremicez sanırım okadar çok varki çıkması piyango vurmasına benzicek 2. si isim yazmasın üstte çok kötü duruyor bannerlerde kenara isim atmak biz biliriz sonuçta kimin yaptığını bak lineageleri dominic mi yapmıştı:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 zaten bence hiçbi görsel paticik altına ismini yazmaz.. Acaba belli bir zamana kadar yetişmesi söz konusumu? Sonuç olarak bilgisayarımı hafta sonundan hafta sonuna görüorum, (kız arkımı bile daa az yani pöhh) :D...[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr: Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 oyunla ilgili resim bulamıyorumki[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 yav bulmuştum ben bi yerde tekrar görürsem yollarım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 [signature][hline]mesela beş[Bu mesaj Oky tarafından 28 Nisan 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 4üncü[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 4-5-8 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 öf tam başlamıştım okyninkileri gördüm vazgeçtim =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 vay be.. Oky muthis yapmissin.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 5-8 i beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 teşekkür ederim arkadaşlar, umarım beğenmişsinizdir. Adım bannercı kalacak ondan korkuyorum, bir süre uzak kalmam lazım. ;)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 3-5-8 hatta koz maça ve king.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aTLantiS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hiçbiri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 son 2 tane çok güzel[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hepsi iyi de 5-6-7 çok güzel özellikle, ben de tepede görünce şimdi dedim ki bu bölümde vardır sorumlusu.. ;) tebrikler oky.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 okynin gönderdikleri arasıdnan seçildi, ilgi için çok tşkler.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 22 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hala yapsak geçerli olurmu??[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar