zarfları yakın derken gidin tarlada yakın denmiyor zaten o anda omodada yakılacak yarım da yakılmayacak tamamı yanmalı ki o pusulada kime oy verildiği belli olmasın
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Ankara seçimi tekrar olur mu?
zaten bu tarz işlerle uğraşanlar kubilayın kafasını kesip madımakda aydın yakabilecek vicdansızlığa sahip zihniyetli adamlar.. böyle işler yapmalarını beklerim..
5 sene sonra tekrar olur.
Benim anlamadığım oy çalabilicek kadar kompleks çalışan adamlar bu pusulaları neden sağa sola atsın.Neden yarım yaksın vs. Ben çalsam bidaha kimse o pusulaları ne görür ne duyar yani saçmalık ben inanmıyorum kusura bakmayın...
inanmıyosan defol git !!
işi kime verdiğine göre değişir.. yani zaten böyle bir görevin bu derece hammaliyet kısmını kabule decek kişi zaten bir baltaya sap olamamaış adamsır bence.. o kişi zaten kendi hayatında da her işini yarım yapan kişidir, e böyle bir adam gidip pusulalrın üzerine döker hgazı "e bunlar böyle kendi kendilerine yanar" diyerek başından ayrılır ama bir süre sorna ateş söner, rüzgar eser de pusulalar dağılırsa o zaman yarım yanmış oy pusulası bulmak çok zor olmaz..
malesef türkiyedeki çalışan kesiminin çoğu böyle.. işini yarım yapar.. yapsın işini bitirsin diye adamın başında duracak birini daha tutman gerekir, eğer işe göre para alıyorsa adam işini bitirene kadar paranın tamamını vermeyeceksin, bu durumla o kadar çok karşılaştım ki
tahminimce böyle bir adama verdiler pusula yakma işini, parasını da peşin almıştır (ya da yaktım diye geçiştirmiştir) o da kendinden beklenileni yaptı ve işini yarım bıraktı :P
malesef türkiyedeki çalışan kesiminin çoğu böyle.. işini yarım yapar.. yapsın işini bitirsin diye adamın başında duracak birini daha tutman gerekir, eğer işe göre para alıyorsa adam işini bitirene kadar paranın tamamını vermeyeceksin, bu durumla o kadar çok karşılaştım ki
tahminimce böyle bir adama verdiler pusula yakma işini, parasını da peşin almıştır (ya da yaktım diye geçiştirmiştir) o da kendinden beklenileni yaptı ve işini yarım bıraktı :P
aynen aynen adam yakalanınca bilmem kaç yıl hapis yiycegini bile bile işini yarım yapmıştır göbegini kaşıyan adamdır zaten kesin böyledir çamur atılmasının imkanı yoktur çünkü çamur atan taraf chp tarafıdır cicidir akp kaka.
bu oy yakma olayı olabiliyor mu hakkaten ya? yani kaç partiden kaç insan var orda, nasıl bir katakülli çeviriliyor ki orda sandıkları afırabiliyorlar?
1 dk lan!!! fazla oylar mı o bulunanlar?
1 dk lan!!! fazla oylar mı o bulunanlar?
bide niye hep akpnin yaptığı düşünülüyo bu tarz şeyleri, mhpde chpde hiçmi pis adam yok.
akp anketlerde yuzde 10u geçemiyor çünkü nereden geliyor bu kadar oy!
akp anketlerde yuzde 10u geçemiyor çünkü nereden geliyor bu kadar oy!
ahahahahhahaha bu iyiydi =)
edit:
@Doruk:
Cevap vermeye değmezsin.
son olarak,Bu oy pusulası bulunması olayı ilk kez olmuyor hep buluyorlar çöplerde vs gerçekten bu işi yapanlar bu kadar gerizekalı olamaz ben yapsam/yaptırsam tek oy pusulası bulamaz kimse çok zor değil.Sonuçta adam başı bi çuval düşse gider sobada yakarlar kışlık yakacak çıkmış olur hem ashdkjlsa
zuhzuhzuhz
Çöplerdeki yanmış oylarıda sayıcaklarmıymış adanada?
Adana da oylar tekrar sayılıyormuş yarın.
vah canım 3. sınıf cs veledi nickli deathlord sevsinler senin cevabını ciddi olmadığımı bile anlayamamışsın ziyansın oksijene yazık.
Senin aldığın her nefes ziyan :)
+hiç cs oynamadım (yani herhangi bi nick alıcak kadar oynamadım desem daha doğru)
edit:veled falan demişsin de yaş kaç ? ;)
+hiç cs oynamadım (yani herhangi bi nick alıcak kadar oynamadım desem daha doğru)
edit:veled falan demişsin de yaş kaç ? ;)
TERORİST WİNS
Öne çıkan mesajlar
BonePART
2 altindaki mesajida okursan ekside
oy yakilir
mazbata deil
sayim kutugu deil