Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara seçimi tekrar olur mu?

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Farinal said:
böyle bir şey olur mu ya bi yaşlı kadın bi hamile falan da mı yokmuş oy vermeye gitmeyen yada üşenen yada işi olan? bide kağıtlar falan geldi diyelim ölen olmuştur belki arada hiç bişi olmamış anasını satim olur mu lan böle şey

itinayla mühür basılır, imza atılır pankartı ile dolaşmıyacaktı heralde i.melih yandaşları. bu hack ile %100 olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:
böyle bir şey olur mu ya bi yaşlı kadın bi hamile falan da mı yokmuş oy vermeye gitmeyen yada üşenen yada işi olan? bide kağıtlar falan geldi diyelim ölen olmuştur belki arada hiç bişi olmamış anasını satim olur mu lan böle şey

göztepedeyiz sağır dilsizler okulu 2340 numaralı sandık..

önce bir kadın geldi dedi "benima dresimde fazladan iki seçmen gözüküyor YSK ya itirazıma rağmen listenizde" tabii benim gerizekalı sandık başkanım kadını "biz bir şey yapamayız" diye kışkışladı.. sonra bir adam geldi "annem listede var gözüküyor ama 2 sene önce vefat etti" diyor..göztepe gibi oldukça merkezi ve katılımın (300 seçmenden 249 u geldi oy verdi) yüksek olduğu bir yerde bile biz %100 katılım göremiyorsak..

e bu işin içinde bir iş var.. seçim yenilenirse ne olur? sadece o yüzdelik fark kalkmaz dsp ile anlaşmaya gidileiblinir ve dsp il örgütü chp yi destekleyerek farkı kapatabilir de..

benim aklım bir de türkiye genelindeki il genel meclisine takıldı.. şimdi dp mhp gibi sağ partilere oy atanlar kalkıp il genel meclisi için akp ye mi oy vermiş? akp il genel meclisinde beleddiyelerinin aldığı oydan fazlasını almış? ben bunuanlamıyorum "bleediyede mhp ye verdim il genel meclisinde akp ye veriyorum" mu dedi seçmen?

hoş tabii bir zarf çıktı adam il genel meclisinde millet partisine vermiş kadıköy ilçe için bbp ye vermiş büyükşehir belediye için mhp ye vermiş herahlde açtığım en ilginç zarf buydu..
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar seçim demek neredeyse 2 turlu seçim demektir ki muhtemelen chp kazanır yarışın chp vs akp olduğu bilineceği için mhpden akpye az bir oy kayar, chpye daha çok kayar. büyük çoğunluğu da oy vermez veya yine mhpye verir

ama tekrar filan olmaz boş hayaller bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar yapılmayacak tabi de birileri hesap sormalı. nasıl olsa aynı kisi secilecek, nasıl olsa tekrar yapılmayacak diyerek sessiz kalmamalı hickimse. burada 1 oyun bile hakkı yeniyorsa kıyamet koparmak icin yeterli sebeptir. demoktarik hakkımı özgürce kullanabildigim tek yer sandık.
Sosyal ağlarda paylaş

2 bölgede oylrın tekrar sayımını kabul etmiş YSK.

AK Parti, Amasya'nın Göynücek ilçesi belediye başkanlığı seçim sonuçlarına itiraz etti.

Alınan bilgiye göre, Göynücek Belediye Başkanlığı seçimlerinde DP adayı Talip Akboğa'nın 507, AK Parti adayı Hamit Akderya'nın 506 oy alması üzerine AK Parti İlçe Başkanlığı oyların yeniden sayılması için İlçe Seçim Kuruluna başvurdu.

İtirazın, seçim kurulu tarafından kabul edilmesi üzerine oyların yeniden sayımına başlandı.

Öte yandan, Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde, AK Parti adayı Mustafa Karadavut ve Saadet Partisi adayı Mustafa Uslu 1059'ar oy aldı.

Her iki parti ve adayının itirazları üzerine, belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği için kullanılan oyların tamamının yeniden sayılmasına karar verildi.

İlçe adliyesi çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınarak, oyların yeniden sayılma işlemine başlanıldığı bildirildi.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

önce bir kadın geldi dedi "benima dresimde fazladan iki seçmen gözüküyor YSK ya itirazıma rağmen listenizde" tabii benim gerizekalı sandık başkanım kadını "biz bir şey yapamayız" diye kışkışladı.. sonra bir adam geldi "annem listede var gözüküyor ama 2 sene önce vefat etti" diyor..göztepe gibi oldukça merkezi ve katılımın (300 seçmenden 249 u geldi oy verdi) yüksek olduğu bir yerde bile biz %100 katılım göremiyorsak..

benim aklım bir de türkiye genelindeki il genel meclisine takıldı.. şimdi dp mhp gibi sağ partilere oy atanlar kalkıp il genel meclisi için akp ye mi oy vermiş? akp il genel meclisinde beleddiyelerinin aldığı oydan fazlasını almış? ben bunuanlamıyorum "bleediyede mhp ye verdim il genel meclisinde akp ye veriyorum" mu dedi seçmen?

ikinci sorudan başlıyım. il genel meclisi şundan daha fazla şimdi chp merkezi alıyor ama tüm ili alamıyor. oraya ilçelerdende oy gidiyor ve akp kazanamadığı yerlerde bile %30 oy almış. kadıköyde mesela, eskişehirde. merkez başka partiye oy versede ilçelerde fln akpnin oy oranı yüksek olduğu için bu illerdede ilde yüksek oluyor. örneğin artvin merkez chp :) ama ilçeler akpye gitmiş il genel meclistede 1. sırada oluyor. 2 sene sonra seçim olmasa hükümet bu kaybettiği yerlerin acısını çok feci çıkarabilirdi sanırım genel seçimde tekrardan oy kazanmak için böyle bir işe girişmeyecekler ama özellike antalya ve güneydoğuyu akpnin not ettiğini düşünüyorum. beklemiyorlardı bu kadar büyük bir kaybı orada ama işte... cumhurbaşkanlığı seçimi olacak sanırım 2012de akp büyük bir darbe almadı bu seçimde yine tek başına iktidar olacaktır ve başbakan cumhurbaşkanı seçilecektir.

birinci soruya gelelim. evinizde 20 kişi gözükebilir buna sandık başında çözüm bulamazsınız daha önceden muhtara, seçim bürosuna ne biliyim nüfus müdürlüğüne başvuru yapmanız gerekir oradaki memur ne yapsın yetkisi yok sadece oy işine bakıyor :D ben bu milletin sandıktanki isyanına inanmıyorum. adam annem vefat etti dior ya belki onun kaydını yaptırmamıştır kim bilir? oradaki sandık görevlisinin işi değil o daha önceden halledecekti. benimde ikametgah istanbulda çıktı yurt benden habersiz oraya aldırmış geri aldım izmite ama oy kullanamadım burada. oluyor böyle şeyler hantal bir devletimiz var sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...