dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hmm defcon'da sanırım elemanın birisi oy vermeye gitmeyenlerin yerine oy makinesinden obama'ya oy attırdığını söylüyordu. o aklıma geldi. bi tane de fazla oy çıkmıştı makineden. +1 phantom vote.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Farinal said: böyle bir şey olur mu ya bi yaşlı kadın bi hamile falan da mı yokmuş oy vermeye gitmeyen yada üşenen yada işi olan? bide kağıtlar falan geldi diyelim ölen olmuştur belki arada hiç bişi olmamış anasını satim olur mu lan böle şey itinayla mühür basılır, imza atılır pankartı ile dolaşmıyacaktı heralde i.melih yandaşları. bu hack ile %100 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nası tekrarlanmaz abi 15 bin seçmen var 16 bin kşi oy kullanmış bunun için bahane yok ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Farinal said: böyle bir şey olur mu ya bi yaşlı kadın bi hamile falan da mı yokmuş oy vermeye gitmeyen yada üşenen yada işi olan? bide kağıtlar falan geldi diyelim ölen olmuştur belki arada hiç bişi olmamış anasını satim olur mu lan böle şey göztepedeyiz sağır dilsizler okulu 2340 numaralı sandık.. önce bir kadın geldi dedi "benima dresimde fazladan iki seçmen gözüküyor YSK ya itirazıma rağmen listenizde" tabii benim gerizekalı sandık başkanım kadını "biz bir şey yapamayız" diye kışkışladı.. sonra bir adam geldi "annem listede var gözüküyor ama 2 sene önce vefat etti" diyor..göztepe gibi oldukça merkezi ve katılımın (300 seçmenden 249 u geldi oy verdi) yüksek olduğu bir yerde bile biz %100 katılım göremiyorsak.. e bu işin içinde bir iş var.. seçim yenilenirse ne olur? sadece o yüzdelik fark kalkmaz dsp ile anlaşmaya gidileiblinir ve dsp il örgütü chp yi destekleyerek farkı kapatabilir de.. benim aklım bir de türkiye genelindeki il genel meclisine takıldı.. şimdi dp mhp gibi sağ partilere oy atanlar kalkıp il genel meclisi için akp ye mi oy vermiş? akp il genel meclisinde beleddiyelerinin aldığı oydan fazlasını almış? ben bunuanlamıyorum "bleediyede mhp ye verdim il genel meclisinde akp ye veriyorum" mu dedi seçmen? hoş tabii bir zarf çıktı adam il genel meclisinde millet partisine vermiş kadıköy ilçe için bbp ye vermiş büyükşehir belediye için mhp ye vermiş herahlde açtığım en ilginç zarf buydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Farkli yerlere verilir abi. Hani su mesaj mesaj diyorlar ya, il genel meclisi o mesaj icin kullaniliyor. Mesela CHP'ye belediyelerde oy verenler, Kilicdaroglu'nun secilmesi icin, CHP'nin izledigi politikayi begenmedigi icin il genel meclisinde CHP'ye oy vermeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bende değişik verdim bazılarında hepsinde aynı partiye vermedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 tekrar yapılırsa insnlar inatla melih gökçek e verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Tekrar yapilirsa isten izin alir okul basip AKP oylarini yakarim (ergenekon muyum neyim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Sparkcaster said: tekrar yapılırsa insnlar inatla melih gökçek e verir ehe zaten bu sonuçta da gökçek kazanmışdurumda yani bir şey farketmez ama karayalçının kazanma şansı doğar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Tekrar yap9ılırsa bu sefer MHP oylarından karayalçına kayma olabilir gibime geliyor. Ama tekrar yapılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 tekrar seçim demek neredeyse 2 turlu seçim demektir ki muhtemelen chp kazanır yarışın chp vs akp olduğu bilineceği için mhpden akpye az bir oy kayar, chpye daha çok kayar. büyük çoğunluğu da oy vermez veya yine mhpye verir ama tekrar filan olmaz boş hayaller bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 tekrar yapılmayacak tabi de birileri hesap sormalı. nasıl olsa aynı kisi secilecek, nasıl olsa tekrar yapılmayacak diyerek sessiz kalmamalı hickimse. burada 1 oyun bile hakkı yeniyorsa kıyamet koparmak icin yeterli sebeptir. demoktarik hakkımı özgürce kullanabildigim tek yer sandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 2 bölgede oylrın tekrar sayımını kabul etmiş YSK. AK Parti, Amasya'nın Göynücek ilçesi belediye başkanlığı seçim sonuçlarına itiraz etti. Alınan bilgiye göre, Göynücek Belediye Başkanlığı seçimlerinde DP adayı Talip Akboğa'nın 507, AK Parti adayı Hamit Akderya'nın 506 oy alması üzerine AK Parti İlçe Başkanlığı oyların yeniden sayılması için İlçe Seçim Kuruluna başvurdu. İtirazın, seçim kurulu tarafından kabul edilmesi üzerine oyların yeniden sayımına başlandı. Öte yandan, Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde, AK Parti adayı Mustafa Karadavut ve Saadet Partisi adayı Mustafa Uslu 1059'ar oy aldı. Her iki parti ve adayının itirazları üzerine, belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği için kullanılan oyların tamamının yeniden sayılmasına karar verildi. İlçe adliyesi çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınarak, oyların yeniden sayılma işlemine başlanıldığı bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sadece birbirine yakın oylar sayılıyo yani. ikisinden de akp galip gelirse allah belasını versin boyle memleketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 eh zaten standart prosedür o çok yakın veya eşit çıkınca tekrar sayılıyor diye biliyordum ben. sandık gitti sandık geldiyle çok bi alakası yok o olayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o eşit çıkan sonuçta bir oydan nolcak diyen zekilere kapak olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 adanadan haber var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Farinal said: o eşit çıkan sonuçta bir oydan nolcak diyen zekilere kapak olsun =) farketmiyor ya +1 de olsa tekrar sayılıyor oylar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 BabacumMostors said: önce bir kadın geldi dedi "benima dresimde fazladan iki seçmen gözüküyor YSK ya itirazıma rağmen listenizde" tabii benim gerizekalı sandık başkanım kadını "biz bir şey yapamayız" diye kışkışladı.. sonra bir adam geldi "annem listede var gözüküyor ama 2 sene önce vefat etti" diyor..göztepe gibi oldukça merkezi ve katılımın (300 seçmenden 249 u geldi oy verdi) yüksek olduğu bir yerde bile biz %100 katılım göremiyorsak.. benim aklım bir de türkiye genelindeki il genel meclisine takıldı.. şimdi dp mhp gibi sağ partilere oy atanlar kalkıp il genel meclisi için akp ye mi oy vermiş? akp il genel meclisinde beleddiyelerinin aldığı oydan fazlasını almış? ben bunuanlamıyorum "bleediyede mhp ye verdim il genel meclisinde akp ye veriyorum" mu dedi seçmen? ikinci sorudan başlıyım. il genel meclisi şundan daha fazla şimdi chp merkezi alıyor ama tüm ili alamıyor. oraya ilçelerdende oy gidiyor ve akp kazanamadığı yerlerde bile %30 oy almış. kadıköyde mesela, eskişehirde. merkez başka partiye oy versede ilçelerde fln akpnin oy oranı yüksek olduğu için bu illerdede ilde yüksek oluyor. örneğin artvin merkez chp :) ama ilçeler akpye gitmiş il genel meclistede 1. sırada oluyor. 2 sene sonra seçim olmasa hükümet bu kaybettiği yerlerin acısını çok feci çıkarabilirdi sanırım genel seçimde tekrardan oy kazanmak için böyle bir işe girişmeyecekler ama özellike antalya ve güneydoğuyu akpnin not ettiğini düşünüyorum. beklemiyorlardı bu kadar büyük bir kaybı orada ama işte... cumhurbaşkanlığı seçimi olacak sanırım 2012de akp büyük bir darbe almadı bu seçimde yine tek başına iktidar olacaktır ve başbakan cumhurbaşkanı seçilecektir. birinci soruya gelelim. evinizde 20 kişi gözükebilir buna sandık başında çözüm bulamazsınız daha önceden muhtara, seçim bürosuna ne biliyim nüfus müdürlüğüne başvuru yapmanız gerekir oradaki memur ne yapsın yetkisi yok sadece oy işine bakıyor :D ben bu milletin sandıktanki isyanına inanmıyorum. adam annem vefat etti dior ya belki onun kaydını yaptırmamıştır kim bilir? oradaki sandık görevlisinin işi değil o daha önceden halledecekti. benimde ikametgah istanbulda çıktı yurt benden habersiz oraya aldırmış geri aldım izmite ama oy kullanamadım burada. oluyor böyle şeyler hantal bir devletimiz var sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu secime saibe golgesi dustu tedas acıklama yaptı bizde hic elektrik kesilmedi diye o zaman salteri kim niye indirdi boyle seylerin ortaya cıkması ankara halkına karsı verılmesı gereken bir cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 seçimde şaibe var bunun tartışması bile olamaz. kılıçdaroğlu bunları yakalayıp 1-2 tane yerdeki şaibeyi kanıtlarsa işte o zaman fena olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Off yine Kılıçdaroğlu geliyor dosyalarıyla ashdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 akp zaten kılıçdaroğluna istanbulu kaptırmadığı için başı ağrıyacak ehe adam istanbul belediye başkanı olsa dosyaları araştırmaya vakti olmayacaktı.. e şimdi o vakti var :P vereceklerdi istanbulu adama rahatlayacaklardı.. ahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 DeathLord said: Farinal said: o eşit çıkan sonuçta bir oydan nolcak diyen zekilere kapak olsun =) farketmiyor ya +1 de olsa tekrar sayılıyor oylar :D:D tamam sonra bir kaç farkla olan kazanınca yeniden saydıktan sonra kapak olsun o zaman sana şimdi olmayabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bir mucize olurda bağımsız! yargımızın hakimleri Ankara'daki seçim skandalına itiraz edip seçimi tekrarlarsa Karayalçın en az 8 puanla Başkan seçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar