Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Akp'yi göndermişler. Başarılarıda vardı ama işallah yeni gelen mhp her tarafa park, bahçe, yok ve asfalt yapmaz. Hani park bahçe yapıyosun paso çim atıyosun. Yeşillikte serpiştirde aralara zulanalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 mhp nin aldığı illerde 2-3 yıl sonra vaziyet ne olacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 akp den daha iyi olmaya çalışacaklardır emin ol oy oranları baya arttı çünki genel seçimlere yansıtmak isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 balık artık esir değil diyorsunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 balı kesir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 DoruK said: mhp nin aldığı illerde 2-3 yıl sonra vaziyet ne olacak çok merak ediyorum. çalışmak zorundalar .ama çalışmazsa akp'nin kaybettiği yerler hakkaten o zaman epic fail . edit: nedense bugün düzgün yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 turhan çömeze yanlış yaptı akp.adam seviliyodu balıkesirde.bence ondan kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Turhan çömez zaten gg'de Akp'nin en terbiyesiz milletvekili bizdeydi. SANANE LAN diyen elemanı hatırlayan vardır? Hayvanlar falanda dedi halka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar