maxrep Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Merhaba, Başka bir acount a ait bir karakteri başka bir acount a aktarım yapılabiliyor mu ? /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 soyadlarının aynı olması lazım diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Her iki accountun sahibinin soyadı aynı olmalı. Bir daha konu açmadan önce arama yaparsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bir kaç kişiye sordum fakat çelişkili bilgiler aldım. Birde burada sorayım dedim. Tşk. Elimden geldiğince konu açmamaya gayret gösteririm.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sana konu açma demiyo arama yapmadan açma diyo yani emin ol bu sorunla karsılasan yada bu soruyu soran ilk kişi sen degilsin http://forum.paticik.com/read.php?43,3851439,page=1 örnegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar