Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ula bugün ne güzel uyandım ya aldım 2 3 gazete gevreğim domatım kaşar peynirim torbamda işe geldim şimdi açarım cumhuriyeti gevreğimi yerim çayımı yudumladımımı keyfime dicek yok vay bee güzel seçim oldu haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 çok kişisel oldu sanki deme kişiselemi açsa idim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 antalya çok dana rahat uyandı senden emin olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 gavur diil uzaylısınız lan siz. insanoğlu simide gevrek demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bi an flashback yaşadım. izmirliler hayatında simit bile görmemişken girişimci bi seyyar simitçi, izmir'e simit getirio. akşama doğru gevrekleşen simitleriyle sokakta yürümektedir. ''Gevrek bunlar ablaaa çok gevreeek'' ''gevreeeek al al al al'' falan die satış teknikleri kullanırken. hayatında ilk kez simit gören izmirliler, gevrek naralarını duyup satılan şeyin adını gevrek sanarlar ve olaylar gelişir. burda yapma değişik bi çiçek satıolar satıolar vapur iskelelerinin önünde. ''bi milyooğn'' die bağırıolar. Girişimci bi çingene izmir'e getirse bu çiçeği adına ''bi milyon çiçeği'' dersiniz ha. Cümelyede ''geçen sevgilime bimilyonçiçeği aldım..'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 alıcam kaydımı izmir e izmir vatandaşlığına geçicem.Düşman işgalinden kurtuldu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Voys said: gavur diil uzaylısınız lan siz. insanoğlu simide gevrek demez simit ne yahu, gevrek o gevrek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 simit oyun değil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Theridone said: Voys said: gavur diil uzaylısınız lan siz. insanoğlu simide gevrek demez simit ne yahu, gevrek o gevrek ^^ ya bırak adamım bunları sen bunlar daha boyuzu bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 keşke izmir i almasaydık =) ne lan bu nasıl bi dil bu.Neyce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 abi götünüzden isim takmayın alla alla milyonlarca insan yanlış söylüyo bi izmirliler doğru söylüyo dimi alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 evet. bi biz doğru söylüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 lan sanki türkiyede yaşamıyorum. karşıyakada nereye dönsem sırıtan insanları görüyorum kriz bitti sanki :) millet boruyu döşedik diye çok mutlu buarada cenk karace nin seçim bürolarını toplayacak insan bile yok ortalarda pıhahahahaha güçlü olan kazanır mantığı ne kadar kötü deel mi pıhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sinad said: keşke izmir i almasaydık =) ne lan bu nasıl bi dil bu.Neycesiz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 çok ciddi şekilde izmir e taşınmayı düşünüyorum.Ne güzel bir sevinç ve huzur vardır şimdi orda.Ahh izmir ahh ... metiyeler düzmek istedim aklıma bişey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sinad said: alıcam kaydımı izmir e izmir vatandaşlığına geçicem.Düşman işgalinden kurtuldu adamlar. zaten chp'de değil miydi izmir. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 evet ama ilçelerden yemeye başlamışlardı 2004te şimdi tamamen defettiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Masquerade said: sinad said: alıcam kaydımı izmir e izmir vatandaşlığına geçicem.Düşman işgalinden kurtuldu adamlar. zaten chp'de değil miydi izmir. xD yaw bir sürü büyük işadamı akp ye geçi. izmirlilerin morali baya bozuktu genel seçimden beri. bknz tuğrul yemişci, ekrem demirtaş cenk karace felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ya iyide izmir zaten chp de değilmiydi asıl antalyada gg oldular antalyada bayram havası var aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kermit said: ya iyide izmir zaten chp de değilmiydi asıl antalyada gg oldular antalyada bayram havası var aga. evet ama böyle tulum çıkarmamıştı hiç 3 seçim gördüm ilk defa bu kadar leyif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hadi bide biz bornovanın göbeğinde oturuyoruz bizi bayraklı yaptı akp oyları bölmek için o bile chp olunca gelde keyif alma gidicektik valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ben bayraklı sonucuna çok şaşırdım. CHP doğru düzgün yapılanamadı bile orda ama seçimde kazandı. AKP 1 senedir acaip örgütlenmişti o bölgede kömürler havada uçuşuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 tayyipten "daha da izmire gelmem" bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 DoruK said: tayyipten "daha da izmire gelmem" bekliyorum pıhahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 onu antalyaya söyledi sanki dün adam resmen ayıp ettiniz antalyalılar o kadar açılış yaptım hayal kırıklığı oldu dedi asdhkasvd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar