Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmiri ben fet ettim sanki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ula bugün ne güzel uyandım ya
aldım 2 3 gazete
gevreğim domatım kaşar peynirim torbamda işe geldim
şimdi açarım cumhuriyeti gevreğimi yerim çayımı yudumladımımı keyfime dicek yok
vay bee güzel seçim oldu haa
Mesaj tarihi:
bi an flashback yaşadım.

izmirliler hayatında simit bile görmemişken girişimci bi seyyar simitçi, izmir'e simit getirio. akşama doğru gevrekleşen simitleriyle sokakta yürümektedir. ''Gevrek bunlar ablaaa çok gevreeek'' ''gevreeeek al al al al'' falan die satış teknikleri kullanırken. hayatında ilk kez simit gören izmirliler, gevrek naralarını duyup satılan şeyin adını gevrek sanarlar ve olaylar gelişir.

burda yapma değişik bi çiçek satıolar satıolar vapur iskelelerinin önünde. ''bi milyooğn'' die bağırıolar. Girişimci bi çingene izmir'e getirse bu çiçeği adına ''bi milyon çiçeği'' dersiniz ha. Cümelyede ''geçen sevgilime bimilyonçiçeği aldım..''
Mesaj tarihi:
Theridone said:
Voys said:
gavur diil uzaylısınız lan siz. insanoğlu simide gevrek demez

simit ne yahu, gevrek o gevrek ^^

ya bırak adamım bunları sen
bunlar daha boyuzu bilmez
Mesaj tarihi:
lan sanki türkiyede yaşamıyorum. karşıyakada nereye dönsem sırıtan insanları görüyorum kriz bitti sanki :) millet boruyu döşedik diye çok mutlu buarada cenk karace nin seçim bürolarını toplayacak insan bile yok ortalarda pıhahahahaha güçlü olan kazanır mantığı ne kadar kötü deel mi pıhahahahahah
Mesaj tarihi:
çok ciddi şekilde izmir e taşınmayı düşünüyorum.Ne güzel bir sevinç ve huzur vardır şimdi orda.Ahh izmir ahh ... metiyeler düzmek istedim aklıma bişey gelmedi.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
sinad said:
alıcam kaydımı izmir e izmir vatandaşlığına geçicem.Düşman işgalinden kurtuldu adamlar.

zaten chp'de değil miydi izmir. xD

yaw bir sürü büyük işadamı akp ye geçi. izmirlilerin morali baya bozuktu genel seçimden beri. bknz tuğrul yemişci, ekrem demirtaş cenk karace felan filan
Mesaj tarihi:
kermit said:
ya iyide izmir zaten chp de değilmiydi
asıl antalyada gg oldular antalyada bayram havası var aga.

evet ama böyle tulum çıkarmamıştı hiç 3 seçim gördüm
ilk defa bu kadar leyif aldım
Mesaj tarihi:
hadi bide biz bornovanın göbeğinde oturuyoruz bizi bayraklı yaptı akp oyları bölmek için
o bile chp olunca
gelde keyif alma gidicektik valla
Mesaj tarihi:
ben bayraklı sonucuna çok şaşırdım. CHP doğru düzgün yapılanamadı bile orda ama seçimde kazandı. AKP 1 senedir acaip örgütlenmişti o bölgede kömürler havada uçuşuyordu
  • Yeni Oluştur...