cungu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 karakterim bir bölgede kaldı ve her bağlanmaya çalıştığımda client ( 503 )hata veriyor. Diğer accountlara girebiliyorum. Sunucu ML ne yapmam gerekiyor. Bu haritanın bazı bölgelerine oluyor ve o account u kullanamıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim ?
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 clientın desteklemediği bir mapte mi kaldı karakter acaba? konsol ne hata veriyor onları söylersen bize daha açıklayıcı olacaktır :) birde spheretables'daki map bölümündeki hangi map scriptleri aktif durumda, sphere.ini'deki map0 map1 satırları ne durumda? geçici çözüm olarak konsoldan her zaman uid.uid.go britain falan yapabilirsin tabiki.
cungu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Teşekkürler, fakat kendim kurmadım yabancı bir serverda oynuyorum.
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hmm o zaman en pratik çözüm, onların tavsiye ettiği uo sürümünü kurup, sunucunun tavsiye ettiği versiona kadar clientını patchlemek olacaktır.
cungu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ML patch'i 6.0.1.0 a kadar yapın diyodu sitede. 5.0.7 de kaldı benim. Gm'e bulunduğum yeri değiştirtdim. Bidaha oraya gitmezsem bişey kalmaz . teşekkürler
Öne çıkan mesajlar