Barathrum Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ben kimseye yalancısın yada kanıtla demiyorum.Sadece player azdır diyorum.Dediğim gibi 100 ally içindeyim bazen ve kimse öldüremiyor yabancısı-türkü herkez lagıyor çünkü. Bencede wg iyiki var eğleniyoruz ama lag durumu çözülmeli :)
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Barathrum said: Bencede wg iyiki var eğleniyoruz ama lag durumu çözülmeli :) Benim şurda bir yerde imzam vardı ya, nerdeydiki o, tam altına imza atmalık olmuş.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 wgnin icindei lagi gectim wg butun dunyaya lag yapiyor
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 BonePART said: wgnin icindei lagi gectim wg butun dunyaya lag yapiyor ahhaha koptum yaw.
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 WGlerde genelde kisiel buff debuff vs latency sorunları yapıyor o yuzden aynı anda 80 kisinin bulundugu yerde en ufak aoe de Dc oluyosun, Onun yerine vehicle kullarak uzaktan takılın derim,
Dennis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 wg de hiç lag ya da delay sorunu yaşamıyorum, 1 mb bağlantım var server deathwing.
Optimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 deathwingde population nasıl bilemem ama frostmanede hayatımda lag dediğini duymadıım yabancı arkadaslarım ''fuck wg'' diosa lagdan kaynaklı :wg berbat bişidir.Ha kişisel görüşüm bu eğlenende olabilir
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 WG zevkli aslında ama işte çok kalabalık olunca (genelde gece girmek lazım daha sakin) lag ve takılmadan rahat edilmiyo. Birde world lag yaratıyorki o felaket bir şey. Bir bossa saldırıp sonra donmak ve oyun geri geldiğinde herkesin ölmüş olması üzücü birşey. WG yapılırken bossa bulaşmamaya çalışıyoruz ondan herhangi bi instanceda.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vash +1 lag girdi mi zaten herkesin direk tepkisi WG? oluyor genelde de dogru çıkıyo ^^
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bazen bosslar bile lag e girio , abilitylerini daha sonradan yapiolar
Öne çıkan mesajlar