Barathrum Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ben kimseye yalancısın yada kanıtla demiyorum.Sadece player azdır diyorum.Dediğim gibi 100 ally içindeyim bazen ve kimse öldüremiyor yabancısı-türkü herkez lagıyor çünkü. Bencede wg iyiki var eğleniyoruz ama lag durumu çözülmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Barathrum said: Bencede wg iyiki var eğleniyoruz ama lag durumu çözülmeli :) Benim şurda bir yerde imzam vardı ya, nerdeydiki o, tam altına imza atmalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 wgnin icindei lagi gectim wg butun dunyaya lag yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 BonePART said: wgnin icindei lagi gectim wg butun dunyaya lag yapiyor ahhaha koptum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 WGlerde genelde kisiel buff debuff vs latency sorunları yapıyor o yuzden aynı anda 80 kisinin bulundugu yerde en ufak aoe de Dc oluyosun, Onun yerine vehicle kullarak uzaktan takılın derim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 wg de hiç lag ya da delay sorunu yaşamıyorum, 1 mb bağlantım var server deathwing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Optimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 deathwingde population nasıl bilemem ama frostmanede hayatımda lag dediğini duymadıım yabancı arkadaslarım ''fuck wg'' diosa lagdan kaynaklı :wg berbat bişidir.Ha kişisel görüşüm bu eğlenende olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 WG zevkli aslında ama işte çok kalabalık olunca (genelde gece girmek lazım daha sakin) lag ve takılmadan rahat edilmiyo. Birde world lag yaratıyorki o felaket bir şey. Bir bossa saldırıp sonra donmak ve oyun geri geldiğinde herkesin ölmüş olması üzücü birşey. WG yapılırken bossa bulaşmamaya çalışıyoruz ondan herhangi bi instanceda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vash +1 lag girdi mi zaten herkesin direk tepkisi WG? oluyor genelde de dogru çıkıyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bazen bosslar bile lag e girio , abilitylerini daha sonradan yapiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lolololololololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar