Baracus Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Warhammer Avrupa PVP serverında ve Kendi serverında herkesin ağzı açık kaldığı bir char. Üzerinde full set invader armoru var ve Kral savaşlarına hazır durumda. Özelliklerini aşağıda yazıyorum.- Black Orc level 40- Set halinde "Invader" grants superior ward ve "The Invader" title almış durumda.- 11k Health Bar.- Renown Rank 62.- Apothecary 200 / Scavenging 200.- Oyunda var olan en iyi silah, mücevher ve ekipmanı almış durumda (Bankada ve çantalarda)- 200G oyun içinde kullanabilecek para ve Normal ve Krem renkli boar binek.- Oyunun orjinal paketi ve tüm detaylar alıcıya aynı gün postalanacak ve bilgilendirilecektir.ISTEDIGIM RAKAM: 400YTL (Makul olması kaydı ile takas tekliflerinizede açığım.)Eskisi kadar zaman ayıramadığım için satıyorum. Alacak arkadaş şu kadarından emin olabilirki tüm avrupa serverları içerisinde sayılı bir kaç Black ORC dan birisi. ____________________________________________________________ Her türlü sorunuzu burdan cevaplayabilirim. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olması dileklerimle...
Stifler Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Baracus said: Alacak arkadaş şu kadarından emin olabilirki tüm avrupa serverları içerisinde sayılı bir kaç Black ORC dan birisi. her satışta bu cümle default geliyo, nasıl iş anlamadım.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 2 defa oldu simdiye kadar war icin ayrica adamin soylediklerine gore de avrupa deil dunya bile olur.
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 az bile bence, yabancılara satmaya dene direk.
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bence de az. Türkiye'de piyasasının olduğunu sanmıyorum. Ayrıca yabancılara daha pahalıya satarsın gibi geliyor.
draedan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 pati ahalisine cok gelir bu, dakka 1 muhalefeti sevenlerden kurulu. hic buraya acmasaydin keske, keyfini bozacaklar.
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 keyif bozucu mesajlar gelmeden uyarayım ben öyle bi işe kalkışmayın.
Baracus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ilginize çok tesekkur ederim. Ebay'den açık arttırma ile satılmıştır.
Öne çıkan mesajlar