Baracus Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Warhammer Avrupa PVP serverında ve Kendi serverında herkesin ağzı açık kaldığı bir char. Üzerinde full set invader armoru var ve Kral savaşlarına hazır durumda. Özelliklerini aşağıda yazıyorum.- Black Orc level 40- Set halinde "Invader" grants superior ward ve "The Invader" title almış durumda.- 11k Health Bar.- Renown Rank 62.- Apothecary 200 / Scavenging 200.- Oyunda var olan en iyi silah, mücevher ve ekipmanı almış durumda (Bankada ve çantalarda)- 200G oyun içinde kullanabilecek para ve Normal ve Krem renkli boar binek.- Oyunun orjinal paketi ve tüm detaylar alıcıya aynı gün postalanacak ve bilgilendirilecektir.ISTEDIGIM RAKAM: 400YTL (Makul olması kaydı ile takas tekliflerinizede açığım.)Eskisi kadar zaman ayıramadığım için satıyorum. Alacak arkadaş şu kadarından emin olabilirki tüm avrupa serverları içerisinde sayılı bir kaç Black ORC dan birisi. ____________________________________________________________ Her türlü sorunuzu burdan cevaplayabilirim. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olması dileklerimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Baracus said: Alacak arkadaş şu kadarından emin olabilirki tüm avrupa serverları içerisinde sayılı bir kaç Black ORC dan birisi. her satışta bu cümle default geliyo, nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 2 defa oldu simdiye kadar war icin ayrica adamin soylediklerine gore de avrupa deil dunya bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 400 ytl çok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 az bile bence, yabancılara satmaya dene direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bence de az. Türkiye'de piyasasının olduğunu sanmıyorum. Ayrıca yabancılara daha pahalıya satarsın gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 pati ahalisine cok gelir bu, dakka 1 muhalefeti sevenlerden kurulu. hic buraya acmasaydin keske, keyfini bozacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 keyif bozucu mesajlar gelmeden uyarayım ben öyle bi işe kalkışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baracus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ilginize çok tesekkur ederim. Ebay'den açık arttırma ile satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kaça gitti onuda yazıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar