sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisleri tarafından geliştirilen Facebook profilinize kim bakmış uygulaması. Lütfen yükleyin. BU SİSTEMİ FACEBOOK'A KAZANDIRAN ; Prof. dok. ERKAN ERARSALAN (Boğazici Üni. Öğretim Üyesi) Yar. Doç. BARIŞ YILMAZ (Bogazici Üni. Öğretim Üyesi) Yar. Doç. NEJLA AYDIN (Boğaziçi Üni. Öğretim Üyesi) Bölümde dersler yok herhalde ? =) İyice saçmaladı facebook applicationları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahashas adam gibi isim sallasalarmış bari. hoş yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ya yumruk atarım lan artık. Kim kuruyosa şu grubları çıksın karşıma lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Oha be kardeşim, 37k insan katılmış gruba. Bu kadar mı mal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Kimse bakmıyormuş profilime :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Boğaziçi üniversitesine saygım kalmadı.Yatay geçiş yapacaktım vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bi de öle hocalar yok galiba boğaziçinde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ord. prof. faruk k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sinad said: Boğaziçi üniversitesine saygım kalmadı.Yatay geçiş yapacaktım vazgeçtim.gelme zaten.. lol seni isteyen yok.. bi de bari isimleri check etselermis yetersizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 BI DE YERLER SENIN BOGAZICINE OLAN SAYIGINI LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 benim saygım arttı şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 benim saygım 3 e bölünüp 4 le çarpıldı, daha sonra 12 çıkartılıp 4 eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 abi adam rahatsız çıktı kaç kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oha rahatsız dedi.. irl gel la irl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Boğaziçi ne ya ahahahaha zuahaha muahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Cons said: benim saygım 3 e bölünüp 4 le çarpıldı, daha sonra 12 çıkartılıp 4 eklendi. yani azaldı sjhsd ama artmış da olabilir kaç saygın vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 saygınız için bütün profilinizi davet etmeniz gerekiyor. geliştiren: prof. dr. kazım kıçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 SSAYGI AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 davet ettiğin kişiye göre rep alıyorsun. benim saygım 8 şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 saygımın 3/7 sini facebook a kaybettikten sora bu arkadas bagırınca geriye kalan saygımın 2/5 ini geri kazandım.. her zaman bi saygı besleyecegim goz onunde bulundurulursa benim saygım bogazicine napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sinad said: BU SİSTEMİ FACEBOOK'A KAZANDIRAN ; Prof. dok. ERKAN ERARSALAN (Boğazici Üni. Öğretim Üyesi) Yar. Doç. BARIŞ YILMAZ (Bogazici Üni. Öğretim Üyesi) Yar. Doç. NEJLA AYDIN (Boğaziçi Üni. Öğretim Üyesi) Bölümde dersler yok herhalde ? =) Bölümde böyle hocalar da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 öff ya benden önce demişler zaten karizma yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kapıcımız muharrem yaptı deseler de farketmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar