Scheriff Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 vw hakkında genel bi fikrim var 99'golf kullanıorum şuanda scirocco'ya bakmaya gittim ama showroomlar futbol sahası kıvamında boş olduğundan araba yoktu haftaya gelicek dediler. ellerinde kalan tek araba scirocco snrm golf vs bitmiş. dıştan yorum yapmaya gerek yok tabi ama içini hiç görmedim basit olmuş diolar ama açıkçası basitlikten çok ne kdr geniş olduğu daha önemli bnm için rx-8 hakkında pek fikrim yok özellikle servis ve güvenlik konusunda ne söyleyebilirsiniz? mazdadan uzak durmayı gerektircek durumlar var mı? babam almandan şaşma dediğinden ikna etcek birşeyler lazım bütçe max 25k € rx-8 için biraz esnetilebilme olanağı var. bu 2 araç dışında nispeten spor görünümlü belli bi tarzı olan başka bişey tavsiye edebilirsiniz tabi ama a3, mini istemiyorum bmw 1 belki ama pek ısınamadım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 99 model golfunun kapisini ac. koltuga otur. kapiyi kapat. soyle bir bak etrafina. kapiyi ac. disari cik. kapiyi kapat. az once scirocco nun direksiyonuna gectin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 rx8 hayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mazda rx8 de güzel araba ama tavsiye etmem. Mazda nın türkiye de ne olacağı belli değil. En sonunda japon mazda kendi türkiyeye gelme kararı aldı ama zaten az olan mazda servis ve showroomları iyice azaldı. mazdanın wankel motorunun tamiratı epey zor oluyor türkiyede. ayrıca 1.300 cc 230 küsür beygir ama torku çok düşük, sürekli bağırtmak gerekiyor aleti. scirocco derim bende, golften sonra iç mekanı sana yeni gelmeyecek olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 rx8 2. el kaybeder, cok cok yakar, cok guzel gider, cok guzel motor sesi, ender teknoloji, aksakliklarda yuksek servis ucreti, cok guzel goruntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 rx-8'ler çok problemli diyorlar, motoru problemmiş yok 1000km'de 1 yağ değiştiriyormuşsun, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Scirocco 1.4 TSI 160 hp. Sportline Plus ama ben RX-8 alırdım her türlü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bildiğin pervaneli uçak motoru, yağ falan yakıyor (: Ama çok güzel araç. Fiyatına göre hoş epey. 2009 modeller 3. nesil miymiş neymiş... Süspansiyonu da biraz iyileştirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Kendercik said: Bildiğin pervaneli uçak motoru, yağ falan yakıyor (: ehehe yok artık türbin motor olsaydı bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 çok da yüksekten sallamadım. hafiflikleri sebebiyle kullanılmaya çalışılmış bir ara uçaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ayrica ucak motoru tabiri de pek yanlis degil, servis asansorlerinde falanda kullaniliyor =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Orjinalliğin de bir sınırı olmalı, Scirocco gayet "yeterli" orjinalliğe sahip ayrıca mantıklı abi araç. Rx-8 tamam iyi güzel de sürekli 18 yaşında nfs'ci ergen gibi kullanmanı gerekirecek bir araba portresi var bence. VW iyidir candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bu scirocco hakkaten güzel bi araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 anladığım kadarıyla rx-8 güzel ve çekici olduğu kadar problemi muhtemel bir araba:) ama beni de çekiyor tek kapı gibi durup 4 kapı olması ayrı bir güzellik hyundai coupe'de olabilir gibi onun hakkında fikri olan kullanmış olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 rx8 falan diyosan hyundaiyi geç direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 dırayv yor vey ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 rx diyoruz da bi sürü de derdi tasası var diyoruz yanında:) ki coupe açmadı beni de biraz bakınca geçtim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bazı arabalar tutku ister ve tavsiye edilemezler.(bknz. Alfa Romeo). Eğer araçla birlikte gelcek derdi tasasına razıysan Rx-8, değilsen Scirocco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bizim buradaki Mazda bayisinde 2006 model sıfır km bi Rx-8 var bekleyen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 baya satılıyo diosun:) çok beğendim ama tutkulu değilim açıkçası sık problem çıkaracaksa veya bi arıza için 1-2 ay arabasız kalcaksam değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 hunday coupe dünya berbati bi araba bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 hyundai accent motoru olan bir arabadan ne beklersin ki zaten =), 25k €'ya alacağın bmw 1.16 zaten otomatik şanzıman olmaz bi de bomboş olur herhalde =), en mantıklısı scirocco gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Scheriff said: rx diyoruz da bi sürü de derdi tasası var diyoruz yanında:) ki coupe açmadı beni de biraz bakınca geçtim onu Alıcaksan o arabayı sonuna kadar kullanıcaksın. İkinci elini satamazsın kolay kolay piyasasıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Quibble said: Bazı arabalar tutku ister ve tavsiye edilemezler.(bknz. Alfa Romeo). Eğer araçla birlikte gelcek derdi tasasına razıysan Rx-8, değilsen Scirocco. Alfa Romeo'nun o devri bitti. Güncel 159 ve sonrasında üretilen otomobilleri gayet kusursuz. BMW'den transfer edilen yeni CEO'su Alfa'yı 2-3 gömlek yukarıya taşıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar