Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Dragonmax said: fastreloader said: onlar kullandıkları ipden ötürü diğer serverlara yönlendiriliyorlardır muhtemelen cevap doğru Shadowfax'da ipsini restart atıp degistirerek sorundan kurtuldugunu soylemiş. Şimdi soruyorum ben quiknet kullanıyorum nası degiscek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sorun bende bugun itibariyle duzelmis gibi gozukuyor, darisi sizin basiniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bende bugün itibariyle sürünmeler var. darısı başımı yardı hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Abi download'i aciyorum aninda konu guncelleniyor internet'im kotu diye, kapatiyorum cat yine guncelleniyor, birileri yaziyor tamam duzeldi diye. Yani uzgunum bunlari yasattigim icin ama lazim bunlar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 auhdaudha.. bu arada saat 14:30 gibi wowa girdim 250ms vardı sorunsuz zindan yaptım. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Huntard said: Dragonmax said: fastreloader said: onlar kullandıkları ipden ötürü diğer serverlara yönlendiriliyorlardır muhtemelen cevap doğru Shadowfax'da ipsini restart atıp degistirerek sorundan kurtuldugunu soylemiş. Şimdi soruyorum ben quiknet kullanıyorum nası degiscek bu? senin değişmez. superonlşne quicknete tek Ip bloğunu veriyor 212 li. zaten farklı IP bloğundan versede superonline'ın tüm Ip blokların telekomun tek bng'sine bağlı. gene bişeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 iğrenç durumda internetim youtubedan 1 dakikalık videoyu 15 dakikada ancak izleyebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dün akşamdan beri bi reset furyası aldı başını gidiyor. Max.5 dakka da bir reset atıyor adsl. İst. Avrupa Yakası. İlgnç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 vallahi çok hayvani bi ağırlık var şu anda ama bilgisayara virüs mü girdi anlamadım çünkü uyduneti aradım ve hiçbir arıza yok dediler. bakıcaz, tarıyorum şimdi pc'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Kardeşim 10 metre ötede sorunsuz internet kullanıyor.Aradaki tek fark telefon hatlarımızın ayrı olması. benimse pingim var fps oyun oynayamıyorum ama dl de hiç bi problem yok.sebebi hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 PATA büyük ihtimalle aynı sorun bize olan. bizim ki daha yeni düzeldi. bazı ipler sorunlu serverlara falan yönlendiriliyor buda speisifk etki yapıyor lag olarak. 6 gün boyunca wowda lag manyagı olduktan sonra daha yeni düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bu reset olayı halen devam ediyor. Var mı benden başka muzdarip olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Allah belanı versin uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ya sürekli internet gidip geliyo anlam veremedim ya cıldırmak üzereyim. kafayı yicem 10 dakkada bir muntazam internet kopup tekrar geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Line Rate - Upstream (Kbps): 192 Line Rate - Downstream (Kbps): 2048 ya bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Fransuxa said: ya sürekli internet gidip geliyo anlam veremedim ya cıldırmak üzereyim. kafayı yicem 10 dakkada bir muntazam internet kopup tekrar geliyo. Fransuxa aynen benimde öyle, düzelmiyor bir türlü. İstanbulda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ewet istanbuldayım. istanbul / kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Istanbul - Etıler 10 Dakkadabır Msn calısıyor ama ınternet sayfaları acılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 CapN said: Istanbul - Etıler 10 Dakkadabır Msn calısıyor ama ınternet sayfaları acılmıyor.. bkz: OpenDNS, GoogleDNS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Msj ını yanlış olabılırım ama herhangı bır dns kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 lan çok kötü internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 CapN said: Msj ını yanlış olabılırım ama herhangı bır dns kullanmıyorum. E kullan diye verdim zaten onlari. MSN calisiyorsa fakat sayfa acamiyorsan demekki alan adlarini cozemiyorsun. Haliyle harici bir DNS sunucusu kullanip TT'nin dandik DNS sunucularindan kurtaracaksin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Eyvallah saolsın anlamam pek bu işlerden (: Denicem şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bodrumda 3 saat calisma warmis. Fuck ttnet ! (Kahretsin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar