Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

fastreloader said:

onlar kullandıkları ipden ötürü diğer serverlara yönlendiriliyorlardır muhtemelen

cevap doğru

Shadowfax'da ipsini restart atıp degistirerek sorundan kurtuldugunu soylemiş.

Şimdi soruyorum ben quiknet kullanıyorum nası degiscek bu?
Mesaj tarihi:
Abi download'i aciyorum aninda konu guncelleniyor internet'im kotu diye, kapatiyorum cat yine guncelleniyor, birileri yaziyor tamam duzeldi diye.

Yani uzgunum bunlari yasattigim icin ama lazim bunlar. =/
Mesaj tarihi:
Huntard said:

Dragonmax said:

fastreloader said:

onlar kullandıkları ipden ötürü diğer serverlara yönlendiriliyorlardır muhtemelen

cevap doğru

Shadowfax'da ipsini restart atıp degistirerek sorundan kurtuldugunu soylemiş.

Şimdi soruyorum ben quiknet kullanıyorum nası degiscek bu?

senin değişmez. superonlşne quicknete tek Ip bloğunu veriyor 212 li. zaten farklı IP bloğundan versede superonline'ın tüm Ip blokların telekomun tek bng'sine bağlı. gene bişeye yaramaz.
Mesaj tarihi:
Kardeşim 10 metre ötede sorunsuz internet kullanıyor.Aradaki tek fark telefon hatlarımızın ayrı olması.

benimse pingim var fps oyun oynayamıyorum ama dl de hiç bi problem yok.sebebi hakkında bilgisi olan var mı?
Mesaj tarihi:
PATA büyük ihtimalle aynı sorun bize olan. bizim ki daha yeni düzeldi. bazı ipler sorunlu serverlara falan yönlendiriliyor buda speisifk etki yapıyor lag olarak. 6 gün boyunca wowda lag manyagı olduktan sonra daha yeni düzeldi.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

ya sürekli internet gidip geliyo anlam veremedim ya cıldırmak üzereyim. kafayı yicem 10 dakkada bir muntazam internet kopup tekrar geliyo.

Fransuxa aynen benimde öyle, düzelmiyor bir türlü. İstanbulda mısın?
Mesaj tarihi:
CapN said:

Msj ını yanlış olabılırım ama herhangı bır dns kullanmıyorum.

E kullan diye verdim zaten onlari. MSN calisiyorsa fakat sayfa acamiyorsan demekki alan adlarini cozemiyorsun. Haliyle harici bir DNS sunucusu kullanip TT'nin dandik DNS sunucularindan kurtaracaksin kendini.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...