pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Acayip yavaş şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Şu anda youtubedan falan video izleyemiyorum resmen. 30 saniyelik video izleyebilmek için 5 dakika falan beklemem gerekti. Bende mi, genel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bende de var. ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bende bakıyordum benim gibi koma olan varmı diye. Bir oyun oynayayım diyordum hevesim kursağımda kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceßa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 "Re: Interneti yavaş olmayan var mı?" said: benim internetim yavaş degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 1.5 saat önce başladı ve hayvan gibi delay var, ne HoN ne WoW oynayabiliyorum. ank =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bendeki yavaşlık google dns ile alakalıymış.. opendns'e geri dönüverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 said: Türk Telekom'un yaptığı duyuruya göre; Türk Telekom'un yurtdışı internet erişimini sağlayan linklerinin büyük bir bölümünde yurtdışı kaynaklı kesintiler yaşanmaktadır. Bu kesintiler nedeniyle yurtdışı internet erişiminde yavaşlıklar ve aksaklıklar yaşanması öngörülmektedir. düzenli haftasonu yurt dışı kapasite sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sabah 300 400 le dosya çekip aynı anda video izlerken şu an toplam hızım 100kb/s teşekkürler ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Packet loss yüzünden oyun oynayamıyorum ama anlamadığım nokta yurtiçinde packet loss var. Kablonet Antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 8mbt internet + rapidshare premium = 70 kb hız. bugün bütün gün böyleydi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abi 70 iyiymiş. Ben 2mbit ile çekiyorum ondan benimki 45ten yukarıyı görmüyo :P Şaka bi yana rezillik resmen 45ten yukarıyı göremedim ifrit oldum. Ne güzel online oyun aldıydım onu deneyemiyorum bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dns mi patladi dedim de, dns degistirdim yine patlak internet :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aylardır indiriyorum bi dosyayı maksimum 70 kb gördüm 2 mbit kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 su baslıgı her gordugumde girip yok yazasım geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kaç saattir bi dosya indiremedim ne sinir bir olaydır bu bea!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bırakıp gittim geldim, saatler geçti hala aynı delay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 her zaman her yerde çok hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi bende'de aynı sorun var bizim telekomu aradım dedi ki sizin modemde sorun var reset atin geçer dedi. Dedim ki ben sana şimdi reset aticam bidaha açilmayacaksin ona göre "çat" kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kabloların bi yerine kaçsın kodumun ttneti saat 8 den beri sözde bakım vardı akşam 8 de gitti net sözde 5 saatlik bakım yeni bitti şerefsizler sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Küfür edicem bu TTnete , geçenlerde kablo değişimi mi ne varmış siyah bi kablo getirdiler daha aktif takmayın vs. deyip eski kablolarla devam ettik ne yaptılar bilmiyom ama internetim 1 haftadır max 10kb.. Yeter artık daha nereye kadar böyle gidecek ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hala çok hızlı hatta arkada torrent var kaç gündür bitmedi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Sabahtan beri bazı sitelere girebiliyorum bazılarına giremiyorum.Şimdi sadece paticik ve google açılıyor.Online oyun oynayabiliyorum pingim normal anlayamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 dns tir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet ondanmış sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar