Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İstanbul bombok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ankara da bombok 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 microsoftun sitesine girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Benimki hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 izmirdeyim hiç problem yok. tayyip evinde kudurmuş proksi attack yapıp duruyor izmirin hatlarına ara sıra yavaşlıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İnternetin yavaş olmadığı biyer var mı bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Var abi. Degil diyorum inanmiyorsunuz. 9mb/sn ile geliyor mis gibi. Kota doldu ama //_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 EsHqUiYa said: microsoftun sitesine girebilen var mı? bi girip bakcak varmı ya bi türlü giremiyorum siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Sadece o siteye mi giremiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 evet girmeyi denediğim sitelerden bitek microsofta giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 giriliyor ms'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 EsHqUiYa said: evet girmeyi denediğim sitelerden bitek microsofta giremiyorum. Wireless kullaniyorsan modem ayarlarindaki PPPoE ayarini PPPoA olarak degistirip dener misin (ya da tam tersini yap iste) ? Ethernet kablosu ile baglaniyorsan bu dedigimi denemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Klasik ttnet vakaları. Hamdolsun modemimizin ışığı yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 78mbps dl / 100mbps dl 480kbs up / 10mbps up Yurt disi cikislarinda sorun var belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://www.speedtest.net/result/440883816.png kıbrıs 3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 düzeldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Düzeldi , Ama sanki heran gitcek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Eskiden 6-10 arası boktan olurdu, 2-3 gündür saat 10'dan sonra bozuluyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 di said: Var abi. Degil diyorum inanmiyorsunuz. 9mb/sn ile geliyor mis gibi. Kota doldu ama //_-)) benimde çok iyi "şu anlık" bunun dns ile alakası varmıkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 di said: Var abi. Degil diyorum inanmiyorsunuz. 9mb/sn ile geliyor mis gibi. Kota doldu ama //_-)) şöyle bi sıkıntı var abi. Misal, test yapınca güzel, bazen bazı download'larda güzel, ammavelakin veri akışı sabit olmuyor bukadar dalgalı bir bağlantı tipi heralde sadece türkiyede vardır. oyunları zehir ediyor zaten. tıngır mıngır giderken bi lag çat 15 saniye kitleniyorsun, geçince gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 sizin internet yine iyimis benim 5k ping im var baglanti sanirim denizli tarafindan geciyor ve orasi surekli bozuk zaten ege tarafi hep bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Kötü benim bayağı çoğu sayfayı açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 dun fena degildi bugun yine yavaslamis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Az önce elemanlar geldi eve baktılar filan, splitterı çıkarıp speedtest yapınca 100kb/s daha iyi sonuç çıktı, splitterı değiştir dediler. Höh diyecektim de tamam olur dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar