Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP için taktik RPG tavsiyesi?

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...

en son ps emülatöründe denedikten sonra amazon üzerinden bir yunan dükkanında nispeten ucuza buldum valkyrie profile'ı ve bu vesileyle viktor'a +rep vereyim. :)

şahaneymiş oyun: konu, karakterler, setting, anlatım, özgünlük. chapter 1'deyim daha ama çok sardı, kombo filan sistemi de hoş. zamanında oynamak lazımmış ama hiç eski hissettirmedi kendisini yine de. diyorum bu karakter tasarımları şahane, sonra baktım: production i.g. anladım neden mükemmel olmuşlar. yalnız her ne kadar psp sürümündeki cgi videolar gayet iyiyse de orijinal elle çizilmişleri emülatörde gördükten sonra içimde kaldı. oyunu bitirince youtube'dan mı bulurum ne yaparım bir de onları seyretmek lazım kesinlikle.

tabii maalesef undub da oynayamıyorum homebrew neyin olmadığı için alette, koyuverselermiş orijinal seslendirmeleri. en büyük üzüntüm o oldu. :( ingilizce'sine alıştım gerçi kötü diyemem ama asla denk olmaz tabii. hem tema hem de wallpaper koydum psp'ye çok şahane oldu. (tu)

ikincisini de amazon'da gıcır çok ucuza buldum ama oynatacak alet yok ühü.

ha bir de birşeyi unuttum diyordum: müzikler şahane, komboları patlatırken çok gaz veriyor. :)

Sosyal ağlarda paylaş

dedim ben, valkyrie profile gibi oyunlar koruma altina alinmali direk verdigin paraya kurusu kurusuna degiyor bide baya sistemiyle filanda alisilmisin disinda bi oyun, RPG sevenlere yeniden diyim PSP niz varsa ve bu oyunu oynamadan olurseniz diger tarafa eksik gidersiniz :3

harbiden artik su RPG leri oyniyan insanlarin genelde undub tercih ettigini ve o yuzden orjinalden kacan adamlar oldugunu anlasinlar

last remnant, valkryia chronicles, street fighter 4, soul calibur filan derken baya sayialri artti japonca/ingilizce secilebilen oyunlarin, bu konuda harbiden gelecekten umitliyim
Sosyal ağlarda paylaş

evet geçen gün okudum crimson gem saga hakkında birşeyler, belki ileride bakarım ama benzer başka oyunlar da var, kararsızım.
Kinkaudonau said:

Front Mission oynayabildin mi Sam?

yok maalesef psp sürümü yok ve homebrew olaylar yükleyemiyorum benim 3000'e, belki ps emülatöründe bakarım ileride.

ha bu arada sharky, squad command'i evet ben de merak ediyorum. ilk psp aldığımda bakmıştım da kararsız kalmıştım. belki ileride denerim.

şu esnada valkyrie profile bütün psp zamanımı alıyor zaten, yine de teşekkürler tavsiyelere. :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla göndermedim henüz hiçbirini, chapter 3'teyim ama her defasında arayı kapayabildim gönderdiğim adamı rambo modunda yolladığım için. 90 evaluation şu an hala. bazıları çok iyi, tutmak lazım ama bazıları da çöp.

sonrasında use item menüsünden tekrar geri gönderme şansın var ama sadece 1 evaluation kazandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

chapter 1'de belenus'u 9 iken gönderdim, chapter 2'de llewyn'i 11 iken. nereye kadar gidiyorsa ama gerekli skill ve hero rating'leri köklemeye çalışıyorum. chapter 3'ü daha bitiremedim, hard dancınlardaki bulmacalar vakit alıyor biraz.

yalnız hard'ın net bir güzelliği varsa o da karakterlerin skill'lerini sıfırdan dağıtabilmek istediğin yerlere.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben tek adam gönderince yetti, gamefaqs walkthru'dan biraz tüyo aldım gerçi. :) (sadece puzzle çok sıkıştırırsa okuyorum gerçi ama gözüme çarptı heh) freya "your performance... it is magnificient!!!" dedi 11'liği gönderince eheh. okçu çocuk da vasatlar vasadıydı garibim. (:P) verdiği materialize points ve artifact'ler de performansına göre değişiyormuş.

daha xp orb kullanmadım, ileride gerekebilir diyerek. yeni skill filan kazanılıyor, çok fazla yükseltmek istemiyorum karakterleri. bir de lvl up başına dme ya da skill arttıran item'lar geliyor.

yalnız tavsiyem en az bir tane sağlam büyücü yap ve tut, zombi dragon çıktı, iki büyücü kullanmam gerekti. normal saldırılar ve combo süperler 0-1 arası vuruyordu, sadece büyü işliyordu.

ya o lvl'lara şöyle ulaştım yani: freya'nın istediklerine göre bir karakterde karar kılıyorum ve o karakteri bütün kapışmalarda tutmaya bakıyorum. chapter başlayınca konsantrasyonu sonuna kadar kullanıyorum. sonra sadece keşfettiğim yerlere gidiyorum. gerçi bazı einherjar'ın eski evinde silahı filan oluyor, onları almaya gitmek hariç. çoğu kırılan cinsten şeyler ama mesela nanami'nin evinde 600 attack'lı, kırılmayan büyücü wakizashi'si mi ne çıktı ki böyle 1-shot'luyor nanami bütün partileri turn başında onun sayesinde. onun dışında geriye kalan bütün turn'leri en çok xp veren dangeon'da harcıyorum ve emerald necklace'ları (100 extra skill veriyor) devamlı değiştiriyorum hangi karakter lvl almak üzereyse ona giydiriyorum. yalnız 999'a kadar birikiyor sadece skill capacity, ona ulaşmadan harcaman lazım ki havaya uçmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ps2 icin 2. oyun

ilkiyle kiyaslarsak fanlarin fikri sabit

ilk oyunun oynanabilirlik asmis hikaye biraz vasat

ikinci oyunun hikaye dehset ancak oynanabilirlik tirt

bide covenant of the plume diye bir oyunu cikti DS e, henuz kucukkken ailenin reisi olan babasi lenneth tarafindan einherjar oalrak alininca aile dagiliyor, babanin cesedi yaninda lenneth in kanadindan bir tuyu bulunca valkyrie i lanetliyorlar ve intikam yemini ediyorlar

http://www.animegamesblog.com/wp-content/uploads/2009/04/valkyrie-profile-covenant-of-the-plume.jpg

boylede epic bir kapagi var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...