Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 psp almadan önce jeanne d'arc'ı çok merak ediyordum ve pişman etmedi beni, hayran kaldım. şu aralar da ff7: crisis core siparişi yanlış anlaşıldığı için final fantasy tactics portunu oynuyorum. fft de hoşuma gitti ama oynanışı daha külfetli geldi jeanne d'arc'tan sonra ve ses & grafikler çok feci tabii, 12 yıllık oyun sonuçta. hayli bakındım ama karara varamadım doğrusu, psp için önerilen taktik rpg'lerin çoğu ps1 portları ama fft gibi 2d sprite'lı, ciuv ciuv efektli oyun oynamak istemiyorum doğrusu, zaten 20 yıl oynadım öyle oyunları heh. bana jeanne d'arc gibi 3d, oynanışı rahat taktik rpg tavsiyesinde bulunabilir misiniz psp için mümkünse? sadece NA sürümü varsa almam zor ancak, EU sürümü varsa daha makbule geçer. evet parayla satın alıyorum, başlığı işgal etmeyelim o muhabbetle rica ederim. psp-3000 var ve uğraşasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 crisis core u al bence... yaklaşık 50 saatlik bi oyun süresi ile, yep yeni bir taktik rpg si... hiç bişi düşünmeden onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 evet onu alacaktım, yerine tactics gelince şimdi dissidia çıkacakmış, onu mu beklesem diyordum. dissidia ne tarz olacak onu da anlayamadım gerçi, hangi sitede okusam başka birşey yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Disgaea yı oyna. jeanne dar'c tan cok daha derin, cok daha karışık yanliz (karakterlerin yaninda itemlara falanda level kastirmak gerekiyor). zor ve nispeten grind gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Crisis Core pspnin herhalde en iyi oyunlarından. Ama taktik rpg değil ne yazık ki, action rpg daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yok. oyun taktik rpg ama biraz tarzı deişmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 siparişi yanlış anlayıp yanlış oyun gönderen neresiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 abimin yurtdışına giden bir arkadaşı. (:P) hmm, disgaea ve crisis core üzerine düşüneyim o halde. pek alışamadım real-time kontrollere action rpg'lerdeki, (phantasy star protable demoda ranger oynadım da nişan almak filan eziyet gibi geldi, en son strikeforce demosunda da benzer bir durum oldu ranged karakterle) ondan taktik rpg dedim ama güzel denen ekşın rpg'lere de açığım. evet enginar, fft'te o grind olayı hoşuma gitmedi doğrusu pek. en başlarda çok kasılınca herhalde 20-30 saat karakterlere samurai, dragoon filan kastırdım rahatlamak için. jeanne d'arc'ta öyle kasınç bir durum yoktu, mümkünse öyle grind'sız oyun istiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ben de birisine birkaç oyun aldırdıydım da crysis core bulamamıştı koskoca Amerika'da. Demin gaza gelip shopto.net'e üye olmaya çalıştım, onu da beceremedim; duplicate account açamazsın diye bız bız arıza çıkartıyo. Kahrolsun orijinal oyun ya, parasını vererek bile alıp kullanmak büyük ızdırap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sendit'te sold out yazmış crisis core için, yeniden stoğa alırlarsa oradan alacağım sanırım. şu psn store'da çeşidi biraz arttırsalar keşke. ha bu arada, metal gear acid ve ikincisi ilk bakışta gözüme jagged alliance/ufo tarzı gibi geldi ve alsam diyordum ama card game filan demişler, ne kadar yazılanları okuduysam da tam anlayamadım kart kısmını. deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 silahlari, itemlari bazı özel hareketleri falan kart gibi düşün. sagdan soldan kart toplayip, bu kartlarla ufak bi deste yapiyorsun bölümlere baslamadan önce. gene düşmana görünmeden ilerlemek, görevleri yapmak falan standart mgs gibi. bilmiyorum mgs leri oynadinmi ama, acid daha lineer ana oyunlara göre. mgs portable ops cok daha yakin stealth/action türüne. acid gibi lineer bölümlerden kart toplamak yerine, geniş bi alanda bayıltıp kamyonuna taşidigin askerleri kullanip ilerliyorsun. askerlerin classlari özellikleri falan farklilik gösterdiği icin taktik rpg ye (veya jagged alliance'a :p) daha yakın portable ops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evet onu denesem mi diye düşündüm ama real-time nişan almak filan çok zor geliyor konsol kumandasıyla, fakat öyle diyorsan incelerim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 FF dissidia bildigin dovus oyunu soul calibur u al FF karakterleri koy gercek anlamda 3 boyutlu stagelere sok tamamdir disgea fena degil joan of arc iyi gene PS zamani oynamadiysan sana surdan tek oyun tavsiye edicem oda Valkrie Profile Lenneth taktik degil tabi ama gecen gun basladim dedim harbi bu oyunu oynamadan olmek cok aci birsey olmali bu arada orjinal aliyorsun sanirim, al gene oyunun orjinalini ama crisis core u undub oyna japonca seslendirme harbi sahane hepde unlu isimlere suruyle para dokmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ing seslendirmeye de alışılıyor ama cidden kötü yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 angeal i kakashi nin seiyuu zack i suzumura kenichi aerith i maaya sakamoto filan seslendirirken ingilizceye bakmam bile :p sephiroth gene morikawa seslendiriyor klasik ama GACKT in genesis i prfesyonel bir seiyuu gibi seslendirmesinemi yoksa genesis = gackt olmasimi daha enteresan :p http://www.chucksanimeshrine.com/animeblog/uploaded_images/ff7gackt-798027.jpg http://www.cetraconnection.de/wp-content/uploads/2007/12/gackt_redemptionfront.jpg GACKT zaten moda girip konserlere filan yukardaki gibi cikti baya bir suru zaten gerci bana ozel karakter yapsalar bende ole dolasirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Viktor +1 -------------------------- Farklı hikaye, geniş kadro, entrikalar ve iyi bir oyun istiyorsan ISO'sunu yükle PSPne Front Mission III oyna derimkarakterler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valkyrie profile benim de gözüme çarptı ama 2d oyun bayağı bleh geliyor yani psp'de, 12 yıllık oyunlara gıcır oyun parası istiyorlar bir de utanmadan. fft'ye giden paraya acıdım (eyc of gonan kadar olmasa da) ne yalan söyleyeyim, level ile çerez niyetine verilen arcanum ışık yılı ötesinde teknik dallarda. :/ crysis janjanı beklemiyorum ama pc'de olsa abandonware'e düşecek oyun oynayasım yok doğrusu. neyse bakayım madem öyle dedin viktor. undub vs olayına gelince, iso yüklemem filan mümkün değil çünkü custom firmware yükleyemiyorum psp-3000'e. elim mahkum yani orijinal hali neyse oyunun. japonca seçenek olsa zaten göbek atacaktım ama pc multi-5 devrine geçeli yıllar olmuşken bomboş umd'ye sıkıştıramıyorlar adamlar japonca videoları. haliyle durum böyle olunca da tavsiye istedim ki elimde patlamasın sprite'lı ciuv ciuv efektli oyuna 20-30 yüro verip heh. ama anlaşılan taktik rpg türü de ölmüş ki nereye baksam karşıma geçen binyıldan kalma oyunlar çıkıyor. neyse artık. front mission 3'ü görmemiştim, bakarım neymiş. sağolun. :) ekleme: baktım, psp'ye çıkmamış sanırım. dolayısıyla oynamayamam maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ya kesin bak cunki kac senedir surda senin zevkini cozebildigim kadariyla seviceginden emin gibiyim en ufak bi spoil vermeden kisaca yaziyim okumussundur belki bilmiyorum, hemde topigi okuyanalra filanda tavsiye olur http://www.everyeye.it/public/immagini/1122006/lenneth.jpg iskandinav mitolojisendeki meshur battle maiden lardan olan Lenneth i oynuyoruz, oyunun basinda bir Valkryie olarak yeni uyaniyoruz ve Odin bize Ragnarok un yaklastigini ve dunyaya inip olumleri yaklasan kahramanlarin ruhlarini toplamamiz isteniyor bundan sonrasi ise omrumde oynadigim hicbir RPG de gormedigim kadar yaratici bir sistemle dolu Raganarok a kadar belli bir sure var, biz dunyanin ustunde ucup ruhlari ariyor kasabalara bakiyoruz, her kasaba veya dungeon a girdigimizde zaman ilerliyor ve ragnarok yaklasiyor bahsedilen ruhun olmeden once nasil bir durumda oldugunu ve hikayesini goruyoruz, her bir karakter birbirinden farkli ve yiginla karakter var ancak yeni olmus bir adami alip aesir ile vanir in arasindaki savasa atmak onu direk cehenneme yollamak gibi oldugundan Freya bizden yolladigimiz karakterleri egitmemizi istiyor, karakterler hem klasik level olarak hemde kisilik olarak egitiliyor misal sevecenlik pozitif bir ozellik oldugundan ruhun kalitesini arttiriyor ama bencillik bunu dusuruyor, ruhun kalitesi dedigim her ruhun bir hero point i var bu + ve - karakter ozellikleri ile sekillenen odin e mutlaka her chapter bir kahraman yollamak gerek yoksa degerimiz dusuyor ayni sekilde odin in hosunu gitmiyen seyleride yaptikca deger kaybediyoruz bir valkriye olarak bazi durumlarda freya bizden ozel bir karakter istiyor, misal taktik bilgisi olan iyi kilic kullanan ve hero point i 70 olan birini yolla diye gene her chapter sonunda olumden sonra tanrilarin arasina yolladigimiz kahramanlarin asgrad da neler yaptigini ve kendilerini nasil gelsitirdiklerini goruyoruz filan koyunu orclar basan genc veya gecmisini hatirlamiyan kahraman steryotipinden ve kotu adamin dunyayi ele gecirme silahi yapma kliselerinden bikan bana direk ilac gibi geldi heleki iskandinav mitolojisine ilgi varsa direk bir cevher bu oyun birde ps1 doneminde cikmis olan en temiz grafikli oyunlarda nbiridir 8bit 2d camuru diyemem ben, su devirde bile cizimler ve efektler baya saglam bence undub oynadigim halde orjinalini aldigim nadir oyunlardan biri, verdigim aorayi sirf getirdigi o degisik ruzgarla kurusu kurusuna hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 salla lennethi ikinci oyundaki valkyrieyi kawasumi seslendiriyor fapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hmmmmmmmmmmmmmmmm, iyi sattın viktor. (:P) yok zaten valkyrie profile merak ettiğim bir oyundu (ikinci resmi wallpaper yapmıştım önceki sene sanırım oyun nedir bilmeden heh) ki konsoldan merak ettiğim oyun çok nadir, eski olmasaydı iki kere düşünmezdim. iyi bari bakayım o halde nereden bulabiliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ya iste "bende psp var RPGciyim ama sadece ama sadece 1 oyun alicam baska oyun oynamiycam omrum boyunca PSP de" dese biri git VP al crisis core u salla derim tri-ace in star ocean ini oynamistim, direk star trek cakmasiydi setting olarak, cokda acayip bir sonu vardi filan benziyorlardir diye merak ettigim halde VP den uzak durdum hep, sonra undub i carpti gozume cektim oylesine ve harbiden oynarken zamanin nasil gectigini farketmedim (arkadasimda yatiya kaliyordum sabah 6 da kalktim zaman gecsin diye actim, telefon caldiginda elimden biraktim dedim sabahin korunde erken niye ariyorsun meger saat oglen 2.30 olmus :P arkadast amerak etmis bu saate kadar gozukmedi oldumu kaldimi diye) http://www.play-asia.com/ burdan aldim ben, butun konsol oyun ihtiyacimida zaten playasia dan karsiliyorum, paypal ile calisiyor simdiye kadar hicbir siparisim kaybolmadi veya gecikmedi baya duzgun bri site, konsol islerinde nette daha iyi bir site oldugunu sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valkyrie profile i bende begenmiştim. bölümler metroid gibi 2 boyutluydu yanliş hatirlamiyosam. atlaya ziplaya ilerliyorduk. ama kastiğim, giydirdiğim adamlari yollama fikri hosuma gitmemişti cok ilerlemedim o yüzden. bidaha yükleyeyim bende güzel pazarlamişsin :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet ben de başka site bulamadım zaten NA sürümü oyunları alabileceğim, jeanne d'arc psn store'a koymuşlardı onu öyle hallettim ama bunu oradan alırım. lol yalnız şimdi baktım da, 45$ NEDİR??!!! empire total war 49$ be lol, bunlar şaşırmış kendilerini. neyse bakınayım etrafa biraz, ut3'ü 12$'a aldım geçen hafta yuh diyorum yani sony'nin komisyon oranlarına. peh 30$'a buldum ama abd siteleri, neyse birşeyler düşüneceğim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 VP cok iyi satiyor ondan dusurmuyorlar fiyati :( hatat efsanesi var ps1 zamani ebayde 100$ dan asagi kopya bulunca millet kapis yapiyordu bi bu bi suikoden 2 ozellikle RPG forumlarinda bu iki oyunu toysrus da filan bulursaniz hemen kapin iyi kar edersiniz diye uyari vardi hangi siteydi hatirlamiyorum ama cok uzun zaman oldu :p boel her rpg nin wallpaperlari filan vardi filan cok guzel bir yerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 avrupa'da eu sürümünü satan yer bulamadım bir türlü, 30 sterline satan yerler gördüm ancak ama aynı hesaba geliyor. 100$'lık ps sürümünü de gördüm, efsaneymiş cidden lol. daha bakacağım 30$'a satan yere rastlarsam gene iyi. şaka gibi ama fiyat dümdüz port için 10 yıllık oyunun, bıraksan bedavaya yapan çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar