-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Dün gittim film e gayet güzeldi. Filmin konusu gerçek hayattan alıntı,Yaşanmış bi olay başrolerde:Leonardo di caprio,Tom Hanks Anası babası ayrılınca evden kaçan,çek sahtekarlığına başlıyan bi genç in(Leonardo Di Caprio) hayatını anlatıyo gitmenizi tavsiye ederim,böyle ilginç kişilerin yaşamlarını anlatan filmleri hep beğenmişimdir[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 fragmanı baya güzeldi filmin gidicem bende[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 leonarda faktorune karsıyım biri editlese baskasının suratını koysa onun yerine bana gonderse filmi sona:P biraz zor olcak ama:P[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 :) filmi izlemeden sana katılırdım... di caprio düşmanıydım diyebilirim, ama bu film cidden iyiydi... dicaprio nun bile filme bişeyler katmış olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla... filmde bazı gereksiz gördüğüm yerler olsa da(baştaki o yarışma bölümü gibi.. biri ne anlama geldiğini anladıysa bana da açıklayabilir mi?! :P) herşeyi yerli yerinde, oldukça keyifli bir filmdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 film fazla uzuodu bence baba karakteri neydi ole aktor u cok ii ona lafım yokta manasız olmus spielberg in de anne babası ayrıydı o yuzden bu aile olayını yansıtıo filmine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bence fil çok güzeldi.Ama hakaten fazla uzundu be(sinemaya girdiğimizde havanın aydınlık olduğunu bilyorum.Dıaşrı çıktığımızda karanlık basmış o kadar yani.Fazla deil aslıdna 3 saat)Yarışma kısmını bende çakamadım.Ama leonardo ( bende sevmesemde)gerçekten çok güzel bir oyunculuk çıkarmış(no.No.No. yes yes yes olayı oldukça geyikti bu arada o anda bütün sinema yarılmıştı)Babası rolündeki adamda oldukça güzel oynamış rolünü.(ama film aklıma süper bir fikir getirdi.Fırsatını bulursam şu vekil öğretmenlik olayını mutlaka denemek isterim.Düşünsenize veli toplantısı bile yapmış)[hline]1 tık yeter lütfen tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 baba muhteşemdi ya adam oğlunun yaptığı herşeyle gurur duyuo hhe bu arada leonardo gayet güzel oynamış açıkçası ama çok baydı ya fazla uzatmışlar kaç kovalan kaç kovalan.... şeklinde giden ama eğlenceli bi film. gidin yani[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben de leo ya kıl olanlara kıl oluyom kıskanç mısınız kardeşim tamam kabul ben de yakışıklı deelim ama herif rol yapıyo işte yakışıklı diye gıcık gitmek mi zorundasınız herife eauh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 erkekler genelde kızların fazla sevdiği kişileri sevmezler :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: -Mandrake-, 06 Şubat 2003 18:51 tarihinde demiş ki: erkekler genelde kızların fazla sevdiği kişileri sevmezler :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) farkındayım işte bu yüzden adama yapılan haksızlığın önüne geçmeyi aklıma koydum :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yahu hemen 2 aşağıda topic var ztn? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar