Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıysa Yakala

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gittim film e gayet güzeldi.
Filmin konusu gerçek hayattan alıntı,Yaşanmış bi olay
başrolerde:Leonardo di caprio,Tom Hanks

Anası babası ayrılınca evden kaçan,çek sahtekarlığına başlıyan bi genç in(Leonardo Di Caprio) hayatını anlatıyo
gitmenizi tavsiye ederim,böyle ilginç kişilerin yaşamlarını anlatan filmleri hep beğenmişimdir[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
Mesaj tarihi:
:) filmi izlemeden sana katılırdım... di caprio düşmanıydım diyebilirim, ama bu film cidden iyiydi... dicaprio nun bile filme bişeyler katmış olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla... filmde bazı gereksiz gördüğüm yerler olsa da(baştaki o yarışma bölümü gibi.. biri ne anlama geldiğini anladıysa bana da açıklayabilir mi?! :P) herşeyi yerli yerinde, oldukça keyifli bir filmdi...
Mesaj tarihi:
film fazla uzuodu bence baba karakteri neydi ole aktor u cok ii ona lafım yokta manasız olmus spielberg in de anne babası ayrıydı o yuzden bu aile olayını yansıtıo filmine
Mesaj tarihi:
Bence fil çok güzeldi.Ama hakaten fazla uzundu be(sinemaya girdiğimizde havanın aydınlık olduğunu bilyorum.Dıaşrı çıktığımızda karanlık basmış o kadar yani.Fazla deil aslıdna 3 saat)Yarışma kısmını bende çakamadım.Ama leonardo ( bende sevmesemde)gerçekten çok güzel bir oyunculuk çıkarmış(no.No.No. yes yes yes olayı oldukça geyikti bu arada o anda bütün sinema yarılmıştı)Babası rolündeki adamda oldukça güzel oynamış rolünü.(ama film aklıma süper bir fikir getirdi.Fırsatını bulursam şu vekil öğretmenlik olayını mutlaka denemek isterim.Düşünsenize veli toplantısı bile yapmış)[hline]1 tık yeter lütfen tıklayın
Mesaj tarihi:
ben de leo ya kıl olanlara kıl oluyom
kıskanç mısınız kardeşim tamam kabul ben de yakışıklı deelim ama herif rol yapıyo işte yakışıklı diye gıcık gitmek mi zorundasınız herife eauh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
said:
-Mandrake-, 06 Şubat 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
erkekler genelde kızların fazla sevdiği kişileri sevmezler :)[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)

farkındayım işte bu yüzden adama yapılan haksızlığın önüne geçmeyi aklıma koydum :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
  • Yeni Oluştur...