Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 karşınızdaki insanın bidaha onu affetmemeniz için resmen zorlaması, herşeyi yapması.. ve resmen ulan geri dönecek ve artık onu affedemem diye benim üzülmem... yazık lan.. koskoca 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 neden affedemezsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 belki bu türlü daha iyi olur bilemezsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bazi seyler vardir affedilmiyor ask ihanetle bir evde kalamiyor biçak gibi kestin baglarimizi bir daha dinleyemeyiz sarkimizi söyle uçurumdan atlayan dönebilir mi? söyle kanadi kirk yerden kirilmis uçabilir mi? söyle bu asktan ne kaldi ki geriye? yaptiginin ne kadari sigiyor sevgiye? unut beni, unuttugum gibi seni unut ki beni, yanindakini aldatma giden kaybedendir, gittin kaybettin bir sehir yakinima bile yaklasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 pogodi said: neden affedemezsin? hata üstüne hata. tavırlar apayrı zaten. üstüne geri döneceğini zaten biliyorum 1 hafta içinde, yazık ya harbi yazık. kaç kere şans verdim. bir insana asla çok ama çok iyi davranmamak gerekiyor bu çok açık. şımarıklık insanın doğası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 fede said: bazi seyler vardir affedilmiyor ask ihanetle bir evde kalamiyor biçak gibi kestin baglarimizi bir daha dinleyemeyiz sarkimizi söyle uçurumdan atlayan dönebilir mi? söyle kanadi kirk yerden kirilmis uçabilir mi? söyle bu asktan ne kaldi ki geriye? yaptiginin ne kadari sigiyor sevgiye? unut beni, unuttugum gibi seni unut ki beni, yanindakini aldatma giden kaybedendir, gittin kaybettin bir sehir yakinima bile yaklasma yüreğimi yaktın fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 STIFLER'IN ANNESİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dublajlımı izledin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 affet bence, sen üzlürsün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bence affedersen çok üzülürsün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ne senle ne sensiz diye bi durum vardır ya. aynen öyle lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 elesso said: affet bence, sen üzlürsün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 her seferinde affediyorum, inanıyorum. sonra hayalkırıklığına uğruyorum. ulan affetsen dert affetmesen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 affetme cunku sen affedilmiceksin bende senin gibi kıyamayıp her seferinde affediodum.gün geldi sıra bana geldi.affedilmedim :) o gün bugundur affetmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bak affet. eğer yine hata yaparsa vicdanın rahat olur. diğer türlü ulan affetse miydim diye bi ton düşüncen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 acıma yetime.. affederse kaybeder.çok açık ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 AMANSIZ OLMA! aman ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Red said: affetme cunku sen affedilmiceksin evet aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 x2 affetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hep alttan alirsin, ama bir yere kadar dayanirsin. bi yerde illa patlar. o yüzden diretme, sal gitsin. zaten kizin su hareketlerinden anlaman gerekir, ya sıkılmıstır ya da eskisi gibi ciddiye almiyordur iliskinizi. öle kiz da 5 papel etmez dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 affetmek zorunda değilsin trajedi yapmaya gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Stifler said: pogodi said: neden affedemezsin? hata üstüne hata. tavırlar apayrı zaten. üstüne geri döneceğini zaten biliyorum 1 hafta içinde, yazık ya harbi yazık. kaç kere şans verdim. bir insana asla çok ama çok iyi davranmamak gerekiyor bu çok açık. şımarıklık kızların doğası. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ne biliyosun kız olduğunu belki eşcinsel ve buraya yazmaya çekiniyor insan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hala kızlar şımarık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ayıptır sorması aldatıyor mu? erkek tarafı sensin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar