Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ba$arılar.. ps: holey bende ingilizce klavyem olmamasına ragmen yaptım..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ßa$arılar ps:tr rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophoq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Pyr0, 17 Mayıs 2004 00:20 tarihinde demiş ki: said: Xenophoq, 16 Mayıs 2004 20:01 tarihinde demiş ki: Bu shard hepsınden daha ıyı gıbı gırdım oynadım lag 0 ph guzel player 30 du 2ci gununde baya ıyı gıbı. 30 playerda 0 lag? Way be züper derim hemde 2 gunde 30 player? Herhalde chok kalabalık bi shard :-P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 iqnuza hayranım.. bunun nesi komik ya.. bi de sırf mesaj atayım diye ' :D ' yazıp yollayan adamlar var. helal..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 olm taz sen varya tam bi ne oldugunu biliyorsun ama yinede benim favori arkadasimsin ve adamimsin seni kimseye deişmem ve....degismeyen dostluklara saygilar sevgiler -Sen onun omer abisini tanionmu ? :D[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Owner_Bloody, 17 Mayıs 2004 09:02 tarihinde demiş ki: Account açmaktan acizler (4 gün oldu başvuralı :P) Ben denedim 45 dakika içinde açıldı.Sen okumaktan aciz olmayasın. Ayrıca sen ne zaman adam oldunda insanları eleştirmeye başladın.Sen oyle bi server bile kuramazsın,kendin yapabiliyormusunki insanları aşşağılıyosun(aşşağıladığını sanıyosun)ama şunu bil sen daha aşşağılıksın.. Neden bilmiyorum ama sana karşı acaip bi antipatim var.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sakin hojam ya :) ama bencede emege saygi gosterse iyi olurdu yani en azindan zamanlarini vermisler ugrasan arakdaslar ...[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bari bende eksik kalmıyım :P Ba$arılar... Ehehhe.... :D[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnightBoi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Geleneksel Paticik Savaşları Başladı - Raund 1[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hayırlı olsun.. başarılar..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eqinox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ben Queg Uo Shard Ownerıyım Başarı dilekleriniz için çok teşekkürler ama öncelikle burada bizi eleştiren arkadaşlardan bazılarına değinmek istiyorum! Sayın Faust Noir shardının korumasısınız sanırım gerçekten sizi tebrik etmem gerekli databasemize 20 tane owner acc açıp hack girişimlerinde bulunup başaramayıncada yanımızda yer alma cabalarınız takdire şayen bir davranıştı(Ey yurdumun insanı) Elinize geçen nedir peki? açtığınız acclarla!? Sanırım size Hacker dememi istiyorsunuz yada hacker olmak! Peki biz ne yaptık! Gerçekte zor duruma düştük hiçbir playerımıza yansıtmadan bu sorunu çözebildik sanırım bu bizim için en büyük başarı! Hayatta yaratıcı olmak, yıkıcı olmaktan daha zordur sanırım sizin mantığınızda bu! Biz yinede size saygı duyuyoruz. Yaptıklarınız umarım sizede bu saygıyı kazandırır!!! [Bu mesaj Eqinox tarafından 18 Mayıs 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Selam Queg_Admin. Öncelikle yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım. Size olayı anlatayım. Server'ı açmışsınız iyi güzel. Bende girip bakmak istedim, sonra bahsettiğim bugu bildirmek için servera geldim. Fakat cafedeki 3-4 hacker meraklısı arkadaşımız sanırım serverınıza saldırmaya çalışmışlar. (Sabah oluyor bu olay akşam geldim cafeye) Neyseki arkadaşlarla konuştuk. Olay bundan ibarettir. Ben üstüme düşeni yaptım. Serverınızda başarılar. Elimden gelen her türlü yardımı yaparım size seve seve.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? [Bu mesaj Faust tarafından 18 Mayıs 2004 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queg_Admin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Faust Guzel arkadasım Benım anlamadım nokta Bızden kaynaklanan ufak bı sorun oldu Ve acılan tum accountlar vs.. Noır Gen te Emaılları bulunuyor bunun makntıklı bı acıklamsı varmı .... merak edıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hayırlı Ugurlu olsun[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşım, noir.gen.tr maillerine benden başka kimse erişemez. Böyle bir şey olmuşsa benim mailim hacklenmiştir ki bu imkansız. Herneyse istiyorsan hackleme denemesi yapan arkadaşlarıda msnine getiririm. Sorun değil. Dediğim gibi elimden gelen her yardımı yaparım.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queg_Admin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Faust, 18 Mayıs 2004 03:19 tarihinde demiş ki: Arkadaşım, noir.gen.tr maillerine benden başka kimse erişemez. Böyle bir şey olmuşsa benim mailim hacklenmiştir ki bu imkansız. Herneyse istiyorsan hackleme denemesi yapan arkadaşlarıda msnine getiririm. Sorun değil. Dediğim gibi elimden gelen her yardımı yaparım. Faust Gereklı acıklamayı yapmıssın bu bana yeter tartısma yaratmak ıstemıyorum ama yukarda yazıdgın bısey dıkkatımı cektı hocam noır gen tr maıllerene senden baska kımsenın erısımı yok okede databaseımde 8 kullanıcı bunlar plevel lı accountlar benım anlamadıgım nokta bu .... Neyse Daha yenı acılmıs bı Shard ıcın bu kadar tartısma olması gereksız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Queg olanlar için kusura bakmayın. Fakat dediğim gibi serverınıza açığı bildirmek için geldim. Ama saldırı olduğunu söylediniz. Bende o çocukları buldum. Gerekenide yaptım. Tekrar söylüyorum noir.gen.tr maillerine benden başkası erişemez.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 öff öfff iyiki bi açik var ya biri shard açmayi bilmez dieri her gördüğüne dener kendini hacker zanneder... Sıkıntı basıyor adamaaaa[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Brook, 18 Mayıs 2004 00:12 tarihinde demiş ki: said: Owner_Bloody, 17 Mayıs 2004 09:02 tarihinde demiş ki: Account açmaktan acizler (4 gün oldu başvuralı :P) Ben denedim 45 dakika içinde açıldı.Sen okumaktan aciz olmayasın. Ayrıca sen ne zaman adam oldunda insanları eleştirmeye başladın.Sen oyle bi server bile kuramazsın,kendin yapabiliyormusunki insanları aşşağılıyosun(aşşağıladığını sanıyosun)ama şunu bil sen daha aşşağılıksın.. Neden bilmiyorum ama sana karşı acaip bi antipatim var. Doru söze nedenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Kronosh, 17 Mayıs 2004 14:48 tarihinde demiş ki: rancour cok haklısın. Hem fikir oldugumuza cok sevindim Unlive da inşallah istediğiniz yerlere getirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 İmza denemesi...[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Beyler siz delimisiniz surda toplamı 3 aylık server icin kasıyosunuz.. neyin kavgasını yapıyosunuz.. taz'cııma lafmı ediosunuz ? yapmayın etmeyin.. akraba evliligine cevirmeyin su konuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bence guzel bır shard su anda kapalı ama tum oynuyanlardan olumlu eleştırıler aldım başarılar.[signature][hline]myht never die,only changes. vilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 basarilar... bide suna dikkat ettim yok index2 hosuma gitti yok bu hosuma gitti yaw sizene adamlar yapmis ole...Kasimpasadaki cingene kadinlar gibi su bole su sole bosverin acmislar iste heveslenip basarilar diyip gecin. Her gecen gun bu ultima daha da batiyor hadi hayirlisi..[signature][hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar