Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Queg Uo Shard

Queg_Admin

Öne çıkan mesajlar

said:
Pyr0, 17 Mayıs 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
said:
Xenophoq, 16 Mayıs 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
Bu shard hepsınden daha ıyı gıbı gırdım oynadım lag 0 ph guzel player 30 du 2ci gununde baya ıyı gıbı.

30 playerda 0 lag? Way be züper derim hemde 2 gunde 30 player? Herhalde chok kalabalık bi shard :-P

:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Owner_Bloody, 17 Mayıs 2004 09:02 tarihinde demiş ki:
Account açmaktan acizler (4 gün oldu başvuralı :P)

Ben denedim 45 dakika içinde açıldı.Sen okumaktan aciz olmayasın.

Ayrıca sen ne zaman adam oldunda insanları eleştirmeye başladın.Sen oyle bi server bile kuramazsın,kendin yapabiliyormusunki insanları aşşağılıyosun(aşşağıladığını sanıyosun)ama şunu bil sen daha aşşağılıksın..

Neden bilmiyorum ama sana karşı acaip bi antipatim var.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

Ben Queg Uo Shard Ownerıyım Başarı dilekleriniz için çok teşekkürler ama öncelikle burada bizi eleştiren arkadaşlardan bazılarına değinmek istiyorum!

Sayın Faust Noir shardının korumasısınız sanırım gerçekten sizi tebrik etmem gerekli databasemize 20 tane owner acc açıp hack girişimlerinde bulunup başaramayıncada yanımızda yer alma cabalarınız takdire şayen bir davranıştı(Ey yurdumun insanı)
Elinize geçen nedir peki? açtığınız acclarla!? Sanırım size Hacker dememi istiyorsunuz yada hacker olmak!

Peki biz ne yaptık! Gerçekte zor duruma düştük hiçbir playerımıza yansıtmadan bu sorunu çözebildik sanırım bu bizim için en büyük başarı!

Hayatta yaratıcı olmak, yıkıcı olmaktan daha zordur sanırım sizin mantığınızda bu!

Biz yinede size saygı duyuyoruz. Yaptıklarınız umarım sizede bu saygıyı kazandırır!!!

[Bu mesaj Eqinox tarafından 18 Mayıs 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Queg_Admin.
Öncelikle yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım.
Size olayı anlatayım. Server'ı açmışsınız iyi güzel. Bende girip bakmak istedim, sonra bahsettiğim bugu bildirmek için servera geldim. Fakat cafedeki 3-4 hacker meraklısı arkadaşımız sanırım serverınıza saldırmaya çalışmışlar. (Sabah oluyor bu olay akşam geldim cafeye) Neyseki arkadaşlarla konuştuk. Olay bundan ibarettir. Ben üstüme düşeni yaptım.

Serverınızda başarılar.
Elimden gelen her türlü yardımı yaparım size seve seve.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor.
Gumm özel mesajdan bildiriyor:
...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?

[Bu mesaj Faust tarafından 18 Mayıs 2004 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım, noir.gen.tr maillerine benden başka kimse erişemez. Böyle bir şey olmuşsa benim mailim hacklenmiştir ki bu imkansız. Herneyse istiyorsan hackleme denemesi yapan arkadaşlarıda msnine getiririm. Sorun değil. Dediğim gibi elimden gelen her yardımı yaparım.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faust, 18 Mayıs 2004 03:19 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım, noir.gen.tr maillerine benden başka kimse erişemez. Böyle bir şey olmuşsa benim mailim hacklenmiştir ki bu imkansız. Herneyse istiyorsan hackleme denemesi yapan arkadaşlarıda msnine getiririm. Sorun değil. Dediğim gibi elimden gelen her yardımı yaparım.

Faust Gereklı acıklamayı yapmıssın bu bana yeter tartısma yaratmak ıstemıyorum ama yukarda yazıdgın bısey dıkkatımı cektı hocam noır gen tr maıllerene senden baska kımsenın erısımı yok okede databaseımde 8 kullanıcı bunlar plevel lı accountlar benım anlamadıgım nokta bu ....

Neyse Daha yenı acılmıs bı Shard ıcın bu kadar tartısma olması gereksız...
Sosyal ağlarda paylaş

Queg olanlar için kusura bakmayın. Fakat dediğim gibi serverınıza açığı bildirmek için geldim. Ama saldırı olduğunu söylediniz. Bende o çocukları buldum. Gerekenide yaptım. Tekrar söylüyorum noir.gen.tr maillerine benden başkası erişemez.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 18 Mayıs 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
said:
Owner_Bloody, 17 Mayıs 2004 09:02 tarihinde demiş ki:
Account açmaktan acizler (4 gün oldu başvuralı :P)

Ben denedim 45 dakika içinde açıldı.Sen okumaktan aciz olmayasın.

Ayrıca sen ne zaman adam oldunda insanları eleştirmeye başladın.Sen oyle bi server bile kuramazsın,kendin
yapabiliyormusunki insanları aşşağılıyosun(aşşağıladığını sanıyosun)ama şunu bil sen daha aşşağılıksın..

Neden bilmiyorum ama sana karşı acaip bi antipatim var.

Doru söze nedenir :)
Sosyal ağlarda paylaş

basarilar...

bide suna dikkat ettim yok index2 hosuma gitti yok bu hosuma gitti yaw sizene adamlar yapmis ole...Kasimpasadaki cingene kadinlar gibi su bole su sole bosverin acmislar iste heveslenip basarilar diyip gecin.

Her gecen gun bu ultima daha da batiyor hadi hayirlisi..[signature][hline]tIger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...