Queg_Admin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Arkadaslar Shardimiz Acılmıstır.... Serverda 7x Ph Acıktır SKıll Gaınler 1e 1 gırdır.... Bu sekılde ph YAklasık 1 hafta kalcaktır sonra Ph BIraz yavaslayacaktık ....... Serverımza Gırmek ısteyen ler ıcın. www.queg.net Kayıt Olacagınız Maıl Adresını HOTMAİL Yazmanız gereklıdır.Aksı taktırde Aktıve KOdunuz maıle gelmeyecektır........... Aradadıgınız hersey bu serverda bulabılrınısız :) Queg Uo Admın NoNaMe........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Başarılar.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bakcezz görcezz (Komser Tahir tarzında..) .. Başarılar[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben de yakında guaxiz açıcam duyurulur (bu ne yaa..)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andrea_Dorya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bende ba$arilar dilerim fakat $unuda belirtmeliyim. Ba$ka shard'larda yeni karakter acipta ismini queg.net koyup " xxx shard acilmi$tir, skill gaini basittir, herkesi bekleriz" $eklinde gecilen yell'ler saygisizliktir. Bunu Quaxis Staff adina kiniyorum Quaxis Staff Andrea[signature][hline]Quaxis Uo Shard [Bu mesaj Andrea_Dorya tarafından 16 Mayıs 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Başarılar ..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bu $$ işaretleri tüm quaxis'e özgü mü ya? playerları da böyle mi bunların :p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 basarılar... kac free shard oldu turkiyede ben sayamadım 1000 den sonra...[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 benim saymam 10a kadar ondan sayamadım ama o kadar fazla olmaması lazım[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophoq Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bu shard hepsınden daha ıyı gıbı gırdım oynadım lag 0 ph guzel player 30 du 2ci gununde baya ıyı gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Login dosyası hoşuma gitti. ;Queg Uo Shard Bu ip ile oynama Bokmu var canim !!!!!!!!!!!!!1111 LoginServer=213.153.237.151,2593[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 başarılar'DA Fake account ile niye bildiriyorsun onu anlamadım ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Benim de linkler hosuma gitti. insan dosyalar.htm falan yapar index1.htm index2.htm index3.htm :)[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Andrea_Dorya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: TaZmAnYaK, 16 Mayıs 2004 19:46 tarihinde demiş ki: bu $$ işaretleri tüm quaxis'e özgü mü ya? playerları da böyle mi bunların :p klavyemde turkce karakterler yok. hayir $unu anlamiyorum boyle yazip yazmamam seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tüm quaxis staff aralarında anlaşıp toptan ingilizce klavye aldı sanırım? indirim falan mı yaptılar?[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Xenophoq, 16 Mayıs 2004 20:01 tarihinde demiş ki: Bu shard hepsınden daha ıyı gıbı gırdım oynadım lag 0 ph guzel player 30 du 2ci gununde baya ıyı gıbı. 30 playerda 0 lag? Way be züper derim hemde 2 gunde 30 player? Herhalde chok kalabalık bi shard :-P[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 :lol: *Sandalyeden Duser*[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. [Bu mesaj Baggio tarafından 17 Mayıs 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Account açmaktan acizler (4 gün oldu başvuralı :P)[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Abi ole deme adamlar 2 gunde 30 kısı yapmıslar bu kadar kalabalıkta bıde senin acc lamı ugrasacaklar.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Bameso, 17 Mayıs 2004 09:04 tarihinde demiş ki: 2 gunde 30 kısı yapmıslar :lol:[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Başarılar... Ultima Online , Hayat Ofline Hayat Online , Ultima Ofline[signature][hline] [email protected] Allah değilsen sorun yoq... Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: TaZmAnYaK, 16 Mayıs 2004 23:58 tarihinde demiş ki: tüm quaxis staff aralarında anlaşıp toptan ingilizce klavye aldı sanırım? indirim falan mı yaptılar? Yok benim ş lerim duzgun :)[signature][hline]Worldbuilder Roanoke Quaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Thrawn, 17 Mayıs 2004 10:28 tarihinde demiş ki: Başarılar... Ultima Online , Hayat Ofline Hayat Online , Ultima Ofline "Offline"[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Genemi Ph hemde 7x :( Artik uo nunda bi degeri kalmadi insanlar ben xx serverinin ilk gm mage yim gm v.s diyemicek Başarilar Dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 rancour cok haklısın.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Queg Uo Shard × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Benim de linkler hosuma gitti. insan dosyalar.htm falan yapar index1.htm index2.htm index3.htm :)[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andrea_Dorya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: TaZmAnYaK, 16 Mayıs 2004 19:46 tarihinde demiş ki: bu $$ işaretleri tüm quaxis'e özgü mü ya? playerları da böyle mi bunların :p klavyemde turkce karakterler yok. hayir $unu anlamiyorum boyle yazip yazmamam seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tüm quaxis staff aralarında anlaşıp toptan ingilizce klavye aldı sanırım? indirim falan mı yaptılar?[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Xenophoq, 16 Mayıs 2004 20:01 tarihinde demiş ki: Bu shard hepsınden daha ıyı gıbı gırdım oynadım lag 0 ph guzel player 30 du 2ci gununde baya ıyı gıbı. 30 playerda 0 lag? Way be züper derim hemde 2 gunde 30 player? Herhalde chok kalabalık bi shard :-P[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 :lol: *Sandalyeden Duser*[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. [Bu mesaj Baggio tarafından 17 Mayıs 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Account açmaktan acizler (4 gün oldu başvuralı :P)[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Abi ole deme adamlar 2 gunde 30 kısı yapmıslar bu kadar kalabalıkta bıde senin acc lamı ugrasacaklar.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Bameso, 17 Mayıs 2004 09:04 tarihinde demiş ki: 2 gunde 30 kısı yapmıslar :lol:[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Başarılar... Ultima Online , Hayat Ofline Hayat Online , Ultima Ofline[signature][hline] [email protected] Allah değilsen sorun yoq... Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: TaZmAnYaK, 16 Mayıs 2004 23:58 tarihinde demiş ki: tüm quaxis staff aralarında anlaşıp toptan ingilizce klavye aldı sanırım? indirim falan mı yaptılar? Yok benim ş lerim duzgun :)[signature][hline]Worldbuilder Roanoke Quaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Thrawn, 17 Mayıs 2004 10:28 tarihinde demiş ki: Başarılar... Ultima Online , Hayat Ofline Hayat Online , Ultima Ofline "Offline"[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Genemi Ph hemde 7x :( Artik uo nunda bi degeri kalmadi insanlar ben xx serverinin ilk gm mage yim gm v.s diyemicek Başarilar Dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 rancour cok haklısın.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar