wEll Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Arkadaşlar şimdi çok orjinal ve kaliteli vitez topuzları arıyorum.Sizin de beğendikleriniz varsa fotoğraflarını, fiyatlarını ve nereden alabileceğimi de biliyorsanız eğer eklerseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Aboow forumda bi taksici eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 soğutma adamı ulan bölümden asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ahueahae "Arkadaşlar çok orjinal ve kaliteli dikiz aynası cd'leri arıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 acdcsidisileri var onlara bakabilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 MrMarvelous said: Aboow forumda bi taksici eksikti AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 abov jetta'ya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Selam, Bu topic kafadan darbeli oldu be :P Artık nereden çıkarız kim bilir... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yanılıyosunuz.Güzel topuzlar var bence. Bi kaç tane beğendiklerimden koyabilirim mesela; http://img148.imageshack.us/img148/599/69676901.jpg MrMarvelous said: Aboow forumda bi taksici eksikti Açıkcası bu tavrı da beğenmedim. Kro buluyosan "Forumda bi kro eksikti" falan de. Belli bir meslek grubunu küçümsemenin, aşağılamanın kimsenin hakkı olmadığı kanaatindeyim.Evet Taksici değilim ama olsam da bi tarafıma takmazdım o cümleyi ayrı mesele. Sadece biraz dikatt edelim, geyik yapıcaz diye insanları kırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yazı metni forum moderatörünün keyfi uygulaması sonucu değiştirildi.paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 MrMarvelous said: Aboow forumda bi taksici eksikti Jiple milleti korkutmayı, çekici çekemiyor diye kaldırıma park etmeyi falan savunan adam vites topuzu sevenlerden daha taksicidir bence :p Not: hayır vites topuzum default. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/e92/859/90f/790/e6e/d49/035/78a/3ef/ad8/fb_450xNULL.jpg ben bunu beğendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Selam, Bu konu içersinde viteslerin şekilleriyle ilgili yorum yapmayı yasaklıyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar