cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sözlükte gördüm, buraya da yazmanın faydalı olacağını düşündüm 29 mart 2009 saat 18:00' e kadar seçimlerle ilgili haber, yorum ve tahmin yapılması yasaktır. aynı gün saat 18:00 ile 21:00 arasında ise ancak yüksek seçim kurulu tarafından verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecektir. saat 21:00' a kadar bu haber ve tebliğlerin yorumlarında da -alışageldiğimiz üzere- dikkatli olunması gerekmektedir. 29 mart 2009 saat 21:00 itibariyle yukarıda belirtilen yasaklar sona erecektir. ysk takdiren bu yasakları daha önce sonlandırabilecektir. ysk
Smoke Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yorumları spoiler içinde yapalım o zaman. ehehe
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Cidden dikkat edelim suna da bela almayalim basimiza catir cutur site kapatiyolar zaten.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Asalım en tepeye, yasaklar bitene kadar konuşmak yasaktır diye.
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Penthesilea said: Cidden dikkat edelim suna da bela almayalim basimiza catir cutur site kapatiyolar zaten. Yok canım ne alakası var. Nerde yaşıyoruz be abi.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 oh be biraz kafa dinliyelim. kermitin memlekette her adaya türkü yazmışlar bangır bangır sokak aralarında çalıyorlar
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bizle alakası yok bunun ya, medya için geçerli bir yasak. bi de dün alkol stoğu yapmadıysanız üzgünüm hehe
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yahu seçim demişken aklıma geldi,aslında yeri burası değil ama. saadet partisinin arabalarında neden ceza çalıyor abi.Neden o sakallı adayların resimlerine bakarken "fark ve seninle benim aramda kocaman bir fark var yoo" diye sesler duyuyorum.anlamıyorum.korkuyorum.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çünkü akp ile sp arasında bi FARK VAAAR! öte yandan c.tesiden seçim yasakları bitene kadar alkol satışı da yasak.
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 şu alkol yasağınıda hiç anlamam. güzel kafayla oy vermeye gitmesinler diye mi
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 aynen öyle. halk oyunu bilinçli kullansın
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bi dakka nasıl barlarda falan da mı yasak lan lan lan :S
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hee 12den sonraymış tamam bende bugün de yasak sandım
huun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sinad said: şu alkol yasağınıda hiç anlamam. güzel kafayla oy vermeye gitmesinler diye mi asayiş olaylarını büyük kısmı alkol ve türevleri üzerine olduğu için ve de polisin işi başından aşkın olduğu için seçim günleri yasak. tabii kafası güzel vatandaşların geçersiz oy oranlarını arttırmasından korktukları için de olabilir
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu seçim yasakları kararı alınırken ULEMAYA danışmışlar mı? Kadılar ne demiş? bunlar açıklansın. Böyle imparatorluk olmaz olsun. Din elden gidiyor, kimseden tık yok. Halbuki yunanlılar bize dinimizi öğretmek üzere ankara kapılarına kadar dayanmıştı. biz ne yaptık? ONLARI DENİZE DÖKTÜK. Yeni padişahımız bunları çözsün artık. safddsafsdaf
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Estel_Anorien said: aynen öyle. halk oyunu bilinçli kullansın ahuahuahauha halk ahuahuahuahuahu bilinçli ahuhauhauhzuahzuahua desenize 364gün alkollü geziliyor. peşinen edit: bahsi geçen halk tuvalu'nun halkıdır
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dasaaa said: Estel_Anorien said: aynen öyle. halk oyunu bilinçli kullansın ahuahuahauha halk ahuahuahuahuahu bilinçli ahuhauhauhzuahzuahua desenize 364gün alkollü geziliyor. peşinen edit: bahsi geçen halk tuvalu'nun halkıdır Sırf seçim kuruluna inat yıllardır içmediğim kadar içip sarhoş oy kullanacam. Bu arada alşam ULEMA ya danışmaya gidiyorum ciddi ciddi. FETO dayımın (samimiyizde) yeğeninden fetva alıcam rakı içicez felan.
MuDo Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yüksek Seçim Kurulu, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na bağlı olarak 29 Mart tarihi belirli saatler arasında alkollü içecek tüketimini yasaklıyor arkadaşın biride padişahım çok yaşa diyor. Türkiye Cumhuriyeti'ni bir imparatorluk sanıp Atatürk'ün kurduğu bu Demokrat düzene baş kaldırdı sanki birisi.. "İşine gelince padişahım çok yaşa, işine gelince de van minüt başbakanım diyor sanki birileri..."
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 benim bildigim bayag bir ulkede secim gunu icki olayi yasaklaniyor.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Alkol yasağının bir sebebi ertesi gün ayık kafa ile oy kullanmak bir başka sebebi ise karşı partililerin seçim öncesi ve sonrası gece alkol alıp birbirine taşkınlık yapmasını engellemek.
MuDo Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Demek ki sen yanlış biliyormuşsun bu şeriatçi insanların fikri ulemanın fikri islam üzerine yönetiliyor ülkemiz ya padişahımız ne der bak böyle deme bi daha..
Öne çıkan mesajlar