NoS Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Arkadaşlar bilgisayar format yedikten sonra windows live messenger ı yeniden yükledim ancak şöyle bir problem var arkadaşlar semazen gibi dönmelerine karşı bi türlü msne bağlanamıyorum bunu daha önce yaşayan yada çözümünü bilen var mı zira bi kez yükledim ve yeniden denedim ve tahmin edersiniz ki olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 baglanıyor diyor dönüyo dönüyo sonra hiç bişi demeden duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Aynen öyle bir anda çat diye duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 benim pcde xp yüklü iken o sorun vardı vistaya geçtim kurtuldum ama illaki daha kolay bi çözümü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu ya kötü bi durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 işyerindede aynı sorun oldu formattan sonra msni acamadım. hani şu son sürümü varya betamı bilmiyorum tam olarak garip bişey onu bide plusun son sürümünü yükledim öyle açtım. ama hala alışamadım cok kötü bi sürüm eskiyede dönemiyorum acmıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 daha dusuk bir surumu kurmayi dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hata kodu filan vermiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bende de saçma sapan şeyler yapıp duruyodu bi ara. eski versiyonunu kurdum, sonra silip tekrar yenisini kurdum geçti. ama sen önce bunu tekrardan kur, olmazsa öyle dene. boşuna amelelik yapma benim gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 internet bağlantını kontrol et. belki formattan sonra internet/modem ayarlarında sorun çıkmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Tamam ben eski sürümü deneyeyim sonra haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar