Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 o dmg olayini boostlayan questler var 3-5 tane ben yaptim oyle. HP 100k oluyor dmg 23k falan vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 işsizlikde son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 500 lira veririm ben bu hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ki aramizda pop a loremaster kasti diye issiz diyenler vardi birde bu adami dusunun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Esas işsiz benim rogue'la pvp yapan arkadaşım, adam achievementi yok diye oturdu achievement kastı chara xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 aranızda bir kişi çıkmamış yazık lan adama diyen; kim bilir ne derdi var da kendini oyuna vermiş. Kanser falandır herhalde evden çıkamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 evet bu da olabilir tabi ya kötü oldum bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 achivement puanları 8k yı geçenlere "the nerd" diye title verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 the insane title ı geliyo abuk subuk yerlere exelted kasanlar için title baya hoşta kasılmaz oralara ama shenda lar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 o title için kasılır ya galba. title süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bizim gultte bir lavuk var Man of Isle'da bar işletiyor; işi gücü wow 6k küsür achi olmuş. İnsane'e kasıyor çok az kaldı diyordu; patch gelmeden hazır olacakmış. Ravenholdt falan. Allah ıslah etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar