BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ilk kez bilgisayarda renklendirme yaptım ama paint de yapmaktan farklı olmadı bana PS ya da GIMP kullanarak tarattığımız belgenin renkleri üstüne nasıl oynayabilecğeimizin söyleyebilecek olan var mı? :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gece gece göglelendirme yapmayı unutmuşum kusura bakmayın piliz
firatram Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Filter gallery'de ve efektlerle yapabilirsin... gökyüzüne gradient yapabilirsin... Light effects ile az ışıklandırma ayarları yapabilirsin.. Karikatüre gelince keşke bizimde kuyruklarımız olsa değilmi ^^
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu seferki yayınım için konuk sanatçıma çok teşekkür ediyrum ayrıca kendisinin isteği doğrultusunda renksiz yayınlıyorum (renk atmak zor zanaat) yer kaplamasın diye şey ettim
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 BabacumMostors said: bu seferki yayınım için konuk sanatçıma çok teşekkür ediyrum ayrıca kendisinin isteği doğrultusunda renksiz yayınlıyorum (renk atmak zor zanaat) yer kaplamasın diye şey ettim ahah arcane lan bu
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 öbür topikteki foto albümünde gördüm de ildeniz devam etsene bunlara sdfsdf.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 üstünde çalıştığım saeroslu var gaza gelmişken bu akşam eve gidip bitireyim koyayım
Öne çıkan mesajlar