BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ilk kez bilgisayarda renklendirme yaptım ama paint de yapmaktan farklı olmadı bana PS ya da GIMP kullanarak tarattığımız belgenin renkleri üstüne nasıl oynayabilecğeimizin söyleyebilecek olan var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gece gece göglelendirme yapmayı unutmuşum kusura bakmayın piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 iyiymiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Filter gallery'de ve efektlerle yapabilirsin... gökyüzüne gradient yapabilirsin... Light effects ile az ışıklandırma ayarları yapabilirsin.. Karikatüre gelince keşke bizimde kuyruklarımız olsa değilmi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu seferki yayınım için konuk sanatçıma çok teşekkür ediyrum ayrıca kendisinin isteği doğrultusunda renksiz yayınlıyorum (renk atmak zor zanaat) yer kaplamasın diye şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 asdasds gol oldu mu bare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 lol renksiz de olsa tekniğin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 BabacumMostors said: bu seferki yayınım için konuk sanatçıma çok teşekkür ediyrum ayrıca kendisinin isteği doğrultusunda renksiz yayınlıyorum (renk atmak zor zanaat) yer kaplamasın diye şey ettim ahah arcane lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 öbür topikteki foto albümünde gördüm de ildeniz devam etsene bunlara sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 üstünde çalıştığım saeroslu var gaza gelmişken bu akşam eve gidip bitireyim koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aaa saeroslu mu!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar