Milamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Kimse açmamış açayım bari. The Order of Stick gibi http://www.giantitp.com/ sitesinde yayınlanmakta. Çizerleri farklı ve sadece ilk kitap bitene kadar bu adreste yayına devam edecekler ki sanırım az kalmıştır. Konusu bizim dünyamızda ki bir GM başka bir dünyaya summon ediliyor ve kendini oynattığı oyunlara benzer ama kanlı canlı gerçek bir sistemin içersinde buluyor. Başta bunun gerçek olduğuna inanmasada sonunda olaya kendini kaptırıyor ve warlord olarak ortalığı karıştırıyor :) biraz daha taze olduğu için fazla karıştırmıyorlar olayı. çizerler ayrıca karakterlerine karşı oldukça acımasız. Herhangi birisi güm diye ölebilir.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 oots in eline su dökemez bence, ama yine de çok güzel bir webcomic. Severek takip ediyorum. Başlarda biraz bayık gelmişti, gerçek dünya ilişkisi ve "croakamancer ne lan?" soruları yüzünden, ama sonradan ısındım. İlk kısmı the Battle for Gobwin Knob bitmek üzere sanırım, devamı nasıl gelicek bilmiyorum.
Milamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben daha çok beğeniyorum fazla uzatmıyorlar meseleyi. 600 lü sayılara gelince belki onlarda ara hikayelere gireceklerdir
HellHound Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 fazla uzatmiyorlar ama o fazla uzatilmayan hikaye 3 sene surdu. hele ortalarinda bir yerde updateler o kadar seyrek geliyorduki, hikaye Giant'in sitesinde olmasa, millet kesin unutup birakmisti. Bununla birlikte feci keyifli olabiliyor, hele siege sirasindaki gondermeler baya eglendirdi. 2. hikayeyle kendi sitelerine gecince duzgun bir siklikta cikarirlar umarim.
Milamber Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 3 sene oldu mu? aboww doğru şimdi sonlara doğru hızlandırdılar yoksa baya seyrek çıkıyordu. ben nedense daha çok seviyorum oots ten strateji ve büyük çarpışmalar bana göre tam.
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 işler karışacak gibi. ikinci kitabı bekliyoruz artık :) yoksa yalandan uzatacaklar gibi.
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yeni bölüm hippiemancer mahauahauh magic worlde girdiğine göre olaylar uzar. tool kapıyı yeniden kurar yada bir şekilde bağlantı kurar onlarla. plierı alabilirse akar.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kendi sitelerini açmışlar sonunda.
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 evet ard arda mesaj atmıyım die eklemedim :D saol :D bitiyor book 1
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kitap 1 bitti. bundan böyle erfworld.com da devam edecek
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bugün başlıyor book 2 summer updateste bitiyor siteye girebilen var mı şuan patladı sanırım
Öne çıkan mesajlar