Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erfworld

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimse açmamış açayım bari. The Order of Stick gibi http://www.giantitp.com/ sitesinde yayınlanmakta. Çizerleri farklı ve sadece ilk kitap bitene kadar bu adreste yayına devam edecekler ki sanırım az kalmıştır.
Konusu bizim dünyamızda ki bir GM başka bir dünyaya summon ediliyor ve kendini oynattığı oyunlara benzer ama kanlı canlı gerçek bir sistemin içersinde buluyor. Başta bunun gerçek olduğuna inanmasada sonunda olaya kendini kaptırıyor ve warlord olarak ortalığı karıştırıyor :) biraz daha taze olduğu için fazla karıştırmıyorlar olayı. çizerler ayrıca karakterlerine karşı oldukça acımasız. Herhangi birisi güm diye ölebilir.
Mesaj tarihi:
oots in eline su dökemez bence, ama yine de çok güzel bir webcomic. Severek takip ediyorum. Başlarda biraz bayık gelmişti, gerçek dünya ilişkisi ve "croakamancer ne lan?" soruları yüzünden, ama sonradan ısındım.

İlk kısmı the Battle for Gobwin Knob bitmek üzere sanırım, devamı nasıl gelicek bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
fazla uzatmiyorlar ama o fazla uzatilmayan hikaye 3 sene surdu. hele ortalarinda bir yerde updateler o kadar seyrek geliyorduki, hikaye Giant'in sitesinde olmasa, millet kesin unutup birakmisti. Bununla birlikte feci keyifli olabiliyor, hele siege sirasindaki gondermeler baya eglendirdi.

2. hikayeyle kendi sitelerine gecince duzgun bir siklikta cikarirlar umarim.
Mesaj tarihi:
3 sene oldu mu? aboww doğru şimdi sonlara doğru hızlandırdılar yoksa baya seyrek çıkıyordu. ben nedense daha çok seviyorum oots ten strateji ve büyük çarpışmalar bana göre tam.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

yeni bölüm

hippiemancer mahauahauh magic worlde girdiğine göre olaylar uzar. tool kapıyı yeniden kurar yada bir şekilde bağlantı kurar onlarla. plierı alabilirse akar.

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...