lkjh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Evet arkadaşlar alet inanılmaz temiz çünkü toplasan 10 kere anca kullanılmıştır. Aldığımdan beri dolabımda kutusunda yatmaktadır hiçbir çiziği wuruğu yoktur. Kutu içeriği+ (4 yada 8 gb'tı galiba kullanmadığım için hatırlamıyorum bile)memory card+ 2 orjinal oyun GTA Liberty City Stories we NFS most wanted+ logitech hardcase ile beraber satmak istiyorum. Şu an üniversite dolayısıyla Ankara'da olduğum için resimleri sonra ekliyeceğim. Tekliflerinizi bekliyorum... Logitech case şunun fat için olanından---http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/portable/psp_playstation_portable/devices/4567&cl=roeu,en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bi fiyat $eyetseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 evet fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Fiyat 400 TL civarı düşünüyorum hepsi için. Ama ciddi düşünenler ayrıca öm'den ulaşsın konuşuruz. Düzeltme: Memory card 2 gb'mış. Neden 4 diye kalmış aklımda acaba...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 abi sıfır psp slim&lite 329 lan insaf yuh http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Tamam öm'den konuşuruz diyorum ya cidden almayı düşünüyosan. Ayrıca yanında 2 orjinal oyun + Case var. Ayrıca o özel bir kampanya... Sınırlı sayıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ha ben 400le gireyim, 300e çeker göz boyarım diyosun. dsfdsjf psp fat'e o kadar para verecek enayi tanıyorsan ben de satıcam. yakında yeni nesil pspler gelecek, eski nesili alıp ne yapsın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 fiyatı şöyle bir gözden geçirmen gerekecek, büyük ihtimalle karla veya alış fiyatına satmaya çalışıyorsun ama zor artık. bol şans yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Lite olsa bir nebze de fatler o kadar etmiyor ne yazikki. Memory card'ı ayrı satarım dersen ilgilenebilirim fiyatına göre. Orjinalse tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Tamam arkadaşlar kusura bakmayın ben gittigidiyor'da filan yüksek fiyatlar gördüğüm için öyle bir fiyat düşünmüştüm. Yeni fiyat: 350 Tl diyelim. bakalım nasıl tepkiler alıcağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mavi'nin indirimi yakmış seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 UP UP UP yeni fiyat:300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya yemin ederim birşey demeyecektim almak için girdim hatta topikcike.baltalanıyormuş gibi hissetme satışıda ; ya bi git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 PassivE_KesH said: ya yemin ederim birşey demeyecektim almak için girdim hatta topikcike.baltalanıyormuş gibi hissetme satışıda ; ya bi git.. :s almayı düşünüyorsan bana fiyat ver öm'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 arkadaşım kıymetini bil pspnin :) , dığubankta eski model kırılabilen litelara 500-600 arası fiyat çekiyolar. 400 ede 2. el fat veriyolar o mavi bilgisayardaki veya herhangi başka bi yerdeki yeni sürüm olduğu için kırılamıyor, eski olanlarda hiç bi yerde mevcut değil gibi bişey, varsada nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar