lkjh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Evet arkadaşlar alet inanılmaz temiz çünkü toplasan 10 kere anca kullanılmıştır. Aldığımdan beri dolabımda kutusunda yatmaktadır hiçbir çiziği wuruğu yoktur. Kutu içeriği+ (4 yada 8 gb'tı galiba kullanmadığım için hatırlamıyorum bile)memory card+ 2 orjinal oyun GTA Liberty City Stories we NFS most wanted+ logitech hardcase ile beraber satmak istiyorum. Şu an üniversite dolayısıyla Ankara'da olduğum için resimleri sonra ekliyeceğim. Tekliflerinizi bekliyorum... Logitech case şunun fat için olanından---http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/portable/psp_playstation_portable/devices/4567&cl=roeu,en
lkjh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Fiyat 400 TL civarı düşünüyorum hepsi için. Ama ciddi düşünenler ayrıca öm'den ulaşsın konuşuruz. Düzeltme: Memory card 2 gb'mış. Neden 4 diye kalmış aklımda acaba...:S
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 abi sıfır psp slim&lite 329 lan insaf yuh http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=426
lkjh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Tamam öm'den konuşuruz diyorum ya cidden almayı düşünüyosan. Ayrıca yanında 2 orjinal oyun + Case var. Ayrıca o özel bir kampanya... Sınırlı sayıda.
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ha ben 400le gireyim, 300e çeker göz boyarım diyosun. dsfdsjf psp fat'e o kadar para verecek enayi tanıyorsan ben de satıcam. yakında yeni nesil pspler gelecek, eski nesili alıp ne yapsın insanlar.
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 fiyatı şöyle bir gözden geçirmen gerekecek, büyük ihtimalle karla veya alış fiyatına satmaya çalışıyorsun ama zor artık. bol şans yine de.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Lite olsa bir nebze de fatler o kadar etmiyor ne yazikki. Memory card'ı ayrı satarım dersen ilgilenebilirim fiyatına göre. Orjinalse tabii.
lkjh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Tamam arkadaşlar kusura bakmayın ben gittigidiyor'da filan yüksek fiyatlar gördüğüm için öyle bir fiyat düşünmüştüm. Yeni fiyat: 350 Tl diyelim. bakalım nasıl tepkiler alıcağız :)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya yemin ederim birşey demeyecektim almak için girdim hatta topikcike.baltalanıyormuş gibi hissetme satışıda ; ya bi git..
lkjh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 PassivE_KesH said: ya yemin ederim birşey demeyecektim almak için girdim hatta topikcike.baltalanıyormuş gibi hissetme satışıda ; ya bi git.. :s almayı düşünüyorsan bana fiyat ver öm'den?
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 arkadaşım kıymetini bil pspnin :) , dığubankta eski model kırılabilen litelara 500-600 arası fiyat çekiyolar. 400 ede 2. el fat veriyolar o mavi bilgisayardaki veya herhangi başka bi yerdeki yeni sürüm olduğu için kırılamıyor, eski olanlarda hiç bi yerde mevcut değil gibi bişey, varsada nadir.
Öne çıkan mesajlar