Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık fat PSP+Memory card+2 orjinal oyun+logitech hardcase

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar alet inanılmaz temiz çünkü toplasan 10 kere anca kullanılmıştır. Aldığımdan beri dolabımda kutusunda yatmaktadır hiçbir çiziği wuruğu yoktur. Kutu içeriği+ (4 yada 8 gb'tı galiba kullanmadığım için hatırlamıyorum bile)memory card+ 2 orjinal oyun GTA Liberty City Stories we NFS most wanted+ logitech hardcase ile beraber satmak istiyorum. Şu an üniversite dolayısıyla Ankara'da olduğum için resimleri sonra ekliyeceğim. Tekliflerinizi bekliyorum...

Logitech case şunun fat için olanından---http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/portable/psp_playstation_portable/devices/4567&cl=roeu,en
Mesaj tarihi:
Fiyat 400 TL civarı düşünüyorum hepsi için. Ama ciddi düşünenler ayrıca öm'den ulaşsın konuşuruz.

Düzeltme: Memory card 2 gb'mış. Neden 4 diye kalmış aklımda acaba...:S
Mesaj tarihi:
Tamam öm'den konuşuruz diyorum ya cidden almayı düşünüyosan. Ayrıca yanında 2 orjinal oyun + Case var. Ayrıca o özel bir kampanya... Sınırlı sayıda.
Mesaj tarihi:
ha ben 400le gireyim, 300e çeker göz boyarım diyosun.

dsfdsjf psp fat'e o kadar para verecek enayi tanıyorsan ben de satıcam.

yakında yeni nesil pspler gelecek, eski nesili alıp ne yapsın insanlar.
Mesaj tarihi:
Tamam arkadaşlar kusura bakmayın ben gittigidiyor'da filan yüksek fiyatlar gördüğüm için öyle bir fiyat düşünmüştüm. Yeni fiyat: 350 Tl diyelim. bakalım nasıl tepkiler alıcağız :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
PassivE_KesH said:
ya yemin ederim birşey demeyecektim almak için girdim hatta topikcike.baltalanıyormuş gibi hissetme satışıda ;

ya bi git..

:s almayı düşünüyorsan bana fiyat ver öm'den?
Mesaj tarihi:
arkadaşım kıymetini bil pspnin :) , dığubankta eski model kırılabilen litelara 500-600 arası fiyat çekiyolar.

400 ede 2. el fat veriyolar

o mavi bilgisayardaki veya herhangi başka bi yerdeki yeni sürüm olduğu için kırılamıyor, eski olanlarda hiç bi yerde mevcut değil gibi bişey, varsada nadir.
  • Yeni Oluştur...