Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ankara'dan 4-5 psikoloji doktora tezi cikar rahat Bildigin stockholm sendromu lan bu
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ahahhaa hakkaten. 4S yi çok benimsemiş ankaralılar.
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İ.Melih şu balonumuda patlatsın bi zahmet sçcam hala patlamadı.
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Penthesilea said: Ankara'dan 4-5 psikoloji doktora tezi cikar rahat Bildigin stockholm sendromu lan bu yaw sen bilimadamı olsana :P olaylara bi barnak basıyon cuk oturuyo.
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu arada ; Ergenekon’dan CHP çıktı Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Gazeteci Tuncay Özkan, Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Gürbüz Çapan, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, suç şebekesi lideri olduğu iddia edilen Sedat Peker, emekli Albay Fikri Karadağ’ın da aralarında bulunduğu sanıkların oy kullandıkları 9909 no’lu sandıktan CHP çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kullanılan 71 oydan 70’i geçerli sayıldı. Sandıktan 28 oy CHP’ye, 16 oy DTP’ye, 11’er oy MHP ve AKP’ye, 3 oy BBP’ye ve 1 oy da SP’ye çıktı.
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Hamdolsun şeçim teğet geçti. şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. genelde finans ile ilgili site süper tespitlerde bulunmuş :)
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sinad said: İ.Melih şu balonumuda patlatsın bi zahmet sçcam hala patlamadı. ahahaha kahkaha attım bildiğin :D
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Karag8z said: Hamdolsun şeçim teğet geçti. şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. genelde finans ile ilgili site süper tespitlerde bulunmuş :) said: Muhalefet lideri olarak ne kadar dandik olursaniz olun iktidar partisi sacmalarsa sizin de oylariniz artar. Alkislar CHP'ye. >:D<
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 (:D(:D(:D(:D(:D(:D (:D (:D (:D (:D (:D >:D< (:D (:D (:D (:D (:D (:D(:D(:D(:D(:D(:D
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 acilarin cocugu kucuk emrah gibi cikmis adsfasdfasdf
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 biri taraf'a genel ve yerel seçim farkını öğretsin lan ne işi var benim İskenderun Belediye başkanını seçmemle ergenekon'un!!!
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 laiklik laiklik diyip basortu deyil karacarsaf giyin diyen bi parti nasil oylari artar anlamiyorum akp 39% a dusmus ama bundan daha fazla asla dusmez bu en kotu sartlarda bu arada 4 sol partide onceki secimlere gore baya gerilemis kapitalizim cokuyo ama solculara eksi olarak yansiyo buda baya garip hersey cok garip yav
Prawler Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bence qarip deyil qayet normal qeliyor. Pu dunyada hershey olabilir babs.
scorch Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 said: scorch said: said: ............ says: (09:36:53)olm adamın beğenmiyosun alternatif göster haa tamam diyek. ............ says: (09:38:18)akp kimi çıkarsa o seçilecek, sana bana mı kalıyo kimin seçileceği. ............ says: (09:38:44)istanbulda da aynısı sanki siz seçiyosunuz başkanı. ............ says: (09:34:13)onu bırakta siz doğalgaza zam gelince paşa paşa ödüyosunuz bizde ön ödemeli sayaç var ucuzken alıp kullanıyoruz , sesiniz çıkmıyo sizinde :) [ s c o r c h ] says: (09:31:19)GO GO MELIH GOKCEK o zaman? bu da baska bir ankaralıdan geliyor "Abi nası olsa seçilcek adam niye strese sokiim şimdi kendimi durduk yere?" p.s. bu iki kişide ankara da okumuş yüksek lisans neyin yapmış insanlar. ne diim ki ankaranın taşına bak yani :) seven ve seven ilişkisi ;p ankara bi daa seççek bu adamı bende bi yerimle gülcem ankraya yine sdfsd saf insanlar. demiştim... PUAHAHAHAHAHAHHjksjdfhasdkfjh
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 artık dicen bişey bulamıyorum zaten ankara halkı için. en güzel ifade "satılmışlar". edit: bu arada oy kullanmayan insanlarında 1 gr yorum yapma hakkı olmadığını düşünüyorum.
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 çankaya il olsun! :P vallahi izmir'e acayip özeniyorum yok valla yok terkedip gitmek lazım ankarayı. ucu ucuna alacak diye bekliyordum ama 6 puan taktı herif. bi insan niye bu adama oy verir?
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Seçime bu kadar gölge düşürdükleri halde bir senede %47'den %39'a düşmek ve hala pişmiş kelle gibi açıklamalar yapmak.. Tam AKP'ye göre bir iş. İ. Melih'i bütün numaraları yavaş yavaş ortaya döküldüğü halde 4. dönem seçen andaval Ankara halkı da kolonoskopiyi sonuna kadar hakediyormuş demek ki, hayırlı uğurlu olsun, inşallah 4 dönem daha seçerler. Ankara'ya gitmeye niyetim yok nasıl olsa benim.
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o kadar gittik sıra bekledik oy kullandık adamlar gene yaptı yapacaklarını. valla acıkcası izmiri ve izmirlileri çok tebrik ederim keşke bizde onlar gibi olabilseydik. En azından bi satılmışlık bi kömür beyaz eşya davası yok adamlar birlik icinde o ''GAVUR'' lafını bi güzel yedirdiler akpye helal olsun.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 akp nin inatlastigi her ilde kaybetmesi en super olaydi bence :D makarnaya komure kanip oy verir ama butun dunay krizden yaniyorken kriz filan yok sen beceriksizsin diyen adamida kolay kolay affetmez, gene bizi secmezseniz hizmet alamazsiniz denilen yerde inadina karsi partiyi secer turk milleti tuhaf gercekten yani, inatlasmayi denilenin tersini yapmayi cok seviyor genelde,en azindan benim kuskum kalmadi bu konuda
cemad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu arada televizyona çıkıp pişmiş kelle suratıyla yahu 1-2 yerde ufak ve kısa süreli elektrik kesintileri oldu teknik arıza bıkbıkbık diyen i.melih'e de saygılarımızı sunuyoruz. çankaya'da sadece bizim orada 2 kere gitti elektrikler. bizim oy kullandığımız okuldaki sandıkların sayımı en son gece yarısında devam ediyordu
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ankaranın hala niye melih gökçek e verdiğini anlayabilmiş değilim tabii.
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o kadar dağıtılan şeylerden sonra bırakta ankara versin akpye oyunu.
Mohi Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ben Erzurumlu bir oy pusulasıyam. Hayatta en sevdıgım iki şey: Bizim matbaada kıtlama yaparken çıkan o ses. Bi de Erzurumspordur. Bizim burda çaya şeker atılmaz. Şekerden bir parça kıtlanır, üzerine çay yudumlanır. En üzüldugum şey de gençlerin bu işsızlık derdidir. - Ne oldu senin o iş? - Olmadı dayı bizim iş! Fakat dün görduhlerimden sonra içimde bir umut belirlendi. Taner beni aldi. Oy atcaği yere götürdi. - Mehmet abi haydi eyvallah, pusulamı aldım gidiyorum. - Güle güle yolun açık olsun! Hayatımda ilk defa dışarı çıhmışam. Gide gide okul diye bir yere geldim. Duyduguma göre burayı kuran Atatürk'ün öğretmenleriymiş. Taner gibi yüzlerce Erzurumlu genç de orda bekleşir. Bazıları bizim matbaadan hatırladım. Hepsinin yüzi gülir. oy atcahları yer çoh moderin, çoh tehnoloji. Baktım Taner'e geldi sıra, tam sevinirken, akpnin böğrüne bastı Taner eveti! duydum ki ordaki diğer herkeste 2 poşet kömür için basmış akpye. Ben Erzurumlu bir oy pusulası olarak akpye Taner adına hakketten lanet ederem.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Viktor said: akp nin inatlastigi her ilde kaybetmesi en super olaydi bence :D "Cekedini koysa seçtireceği" Urfa'da sattığı başkanın bağımsız girip kazanması; MasterCard.
Öne çıkan mesajlar