Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP yüzde 47 civarı ve üstü alırsa....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karag8z said:

Ardeth said:
melih gökçeği 81e bölüp her bir parçasını bir ile göndersinler o zaman Türkiye bir dünya devi olur bence

ürer be o , adam mikrop gibi mitoz bölünerek çoğalır.

Üresin süper işte, ne kadar çok melih gökçek o kadar iyi
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
atina demokrasisine geçelim bari, kadınlar, köleler ve özürlüler oy kullanamasın

erm. hiç bu açıdan düşünmemiştim, şeriata ne çok benziyo bu benziyo :)
Mesaj tarihi:
fede said:
hayır bi de engelli milletvekili var ya.

bahsedilen engel körlük falan gibi vasi gerektiren durumlar, çok güvenilir değil açıkçası vasi kullanmak, hem viktor olay çıkarıyo başkasının yerine oy kullanan görürse.
Mesaj tarihi:
kor insanlar da bir sekilde oy kullanabilmeli. gerekirse onlara ozel kabartmali pusula bastirirsin. dunya da bu sorunla karsilasilmis ve eminim yasaklamak yerine baska cozumler uretilmistir.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
Bir sorum olacak, CHP güzelbahçe belediye başkanı şu an yolsuzluk nedeniyle hapiste ve seçildi bu nasıl olacak :)
Sebahat Tuncel denilen karı çıktı biliosunuz ki mecliste katip bile oldu. Belediye başkanı neden çıkamasın ülkemizde seçilenlere dokunulmazlık mevcut ;)
Mesaj tarihi:
fede said:
körlük değil sadece. 400 bin seçmenin oyu geçersiz sayılıyor. hepsi kör değil heralde bunların

oy kullanamaması için ya gözlerinin görmemesi lazım ya ellerinin ikisininde olmaması lazım yada zihinsel engel vs..

yasak sadece kendi başına kulllanamıycakları başkalarına kullandırtmalarıyla ilgili.

engellilere ayrı sandık ayrı oda özel donanım rahatlıkla yapılabilir o ayrı konu. herşeye fazlasıyla para harcanıyo, gereksiz bi referandum için bile kaç trilyon harcadık yasaklıcaklarına bunlarıda bi zahmet yapsınlar.
Mesaj tarihi:
O milletvekili oldu yanılmıyorsam. Birde benim bildiğim şuçlular şeçilemez gibi bir ibare vardı, tayyip için değiştirildi o yanılmıyorsam ondan seçildi o pkklı
Mesaj tarihi:
tayip sicil affindan yararlandi. kadinin davasi suruyordu secilince dava ertelendi/dustu. belediye baskanlarinin otomatik dokunulmazliklari yok diye biliyorum. bazi suclardan yargilanmalari icin bazi izinlerin alinmasi gerekiyor ama zaten acilmis davalar devam ediyordur herhalde.
Mesaj tarihi:
obsesifik said:
Karag8z said:
Bir sorum olacak, CHP güzelbahçe belediye başkanı şu an yolsuzluk nedeniyle hapiste ve seçildi bu nasıl olacak :)
Sebahat Tuncel denilen karı çıktı biliosunuz ki mecliste katip bile oldu. Belediye başkanı neden çıkamasın ülkemizde seçilenlere dokunulmazlık mevcut ;)

belediye başkanlarının dokunulmazlığı yok
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
tayip sicil affindan yararlandi. kadinin davasi suruyordu secilince dava ertelendi/dustu. belediye baskanlarinin otomatik dokunulmazliklari yok diye biliyorum. bazi suclardan yargilanmalari icin bazi izinlerin alinmasi gerekiyor ama zaten acilmis davalar devam ediyordur herhalde.

aynen öyle.. bi oluru vardır ki adam adaylığını koymuştur. kalıbına uydururlar bi şekilde. tutuksuz yargılanır tazminat ödenir fln.

bu arada deli kafama takıldı anayasamı bulamıorm sınavlara kdr bulsam bari :D
  • Yeni Oluştur...