roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Edit: OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Arkadaşım aseksüel ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Son batırdığım olaydan sonra düşünmüyor değilim. Şimdiye kadar gayet daha düzgün bi insandım bu kızlara niye böyle yaptım ben de anlayamadım açıkçası. Sistem geri yükleme yapmam lazım benim şimdi. Format çekmem lazım hafızalara. Öyle ki şu cepte imajından kurtulup tekrar uzaklaşmam lazım, sonra tekrar yakınlaşmam lazım. Bir şeyler yapmam lazım kız çok güzeldi. Bişiler yapın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Caner kız kozlukta falan mı oturuyordu da o kadar tekin değil demişşin bi de hakikatten malsın agathor hiç mi türk filmlerinde ediz hunu izleyip feyz almadın lan!!11!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Parkın arkasında bi sokakta oturuyordu. Evet hiç izlemedim. Ama önceden bi incelik vardı. Acilen buluşalım taktikleri paylaşalım, burdan büyüklere sesleniyorum dfgjkdhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ferite git olm aşk böcüğü olan o bu aralar (allah bozmasın) ondan al nedir ne değildir diye. Ha bi de Talat da hatun yapmış o ipnede de kazanova ruhu mevcut cok iyi işini görür ikiside. Ayrıca parkın arkadası o kadar da başı boş bi yer değil ben de arkadaşlarımı aşşağıda bırakıp gidiyorum. Büyütülcek bir şey değil yani o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 itirafım geldi; 21 yaşında yaşadığım yer bakımından piç sanılıp hatta kimi zaman hatunların bile piç bu yatağa atar diyerekten ayrılıp ya da ilişkiye başlamaya korktuğu bir adam olarak çevreme birileriyle yattım yalanı atmak zorundaydım.aslında kimseyle yatmadım yatamadım bilmiyorum neler oluyor 4 kez yatakta popomu dönüp uyudum hatunlara karşı yapamıorm aseksüelmiyim neyim ulan yardım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 a aaa gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mokoko said: a aaa gay o da güzelmiş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Sam Aiken said: itirafım geldi; 21 yaşında yaşadığım yer bakımından piç sanılıp hatta kimi zaman hatunların bile piç bu yatağa atar diyerekten ayrılıp ya da ilişkiye başlamaya korktuğu bir adam olarak çevreme birileriyle yattım yalanı atmak zorundaydım.aslında kimseyle yatmadım yatamadım bilmiyorum neler oluyor 4 kez yatakta popomu dönüp uyudum hatunlara karşı yapamıorm aseksüelmiyim neyim ulan yardım asdasd Bi kızla uyumaktansa erkekle uyu. Bize bildir. Değişik bişey olduysa bu tayfa hazır trolle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar