aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 insanlar davetiyeleri 25 liraya satmışlar kapıda. bir dolu arkadaşım öyle girdi. bense bedava kombinemi gelemiyorum diyerek verdim falan. hayat kuşlar ne acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Teddy said: -Deno- said: Linkin Park :Konserin başlamasından 5 dakika önce en arkalardaydık, sonra arkadaşlarımla 15 kişilik bir ' tren ' oluşturduk ve en önlere yardıra yardıra gitme imkanı bulduk. Abi 2 kız arkimizi o trendeki 5 6 kisi ezmistir herhalde. Hani 1 2 kisi olursun, onde arkadas grubun vardir, pardon diyerek gecersin eyv. 15 kisi insanlari ezerek gecyorsun 2nde olmuyor, ayip yani. O kadar seviyorsan 20 dk once gidersin onden izlersin konserini. edit : fazla öfke kusmuşum, düşününce haklısın aslında. ama yemek yicez, öne geçmeden bira alıcaz derken çok arkada kalmıştık. özür dile kız arkadaşlarından, her ne kadar ben çevremdekileri çok ite kaka geçmemiş olsam da diğer arkadaşlarım yapmış olabilir. sori düğd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 np meyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar